Vad har hänt på Expressen?

MEDIA. Det händer märkliga saker på Expressen. Troligen har chefredaktör Thomas Mattsson semester och någon semestervikarie kommer att bli utskälld eller också känner herr Mattsson pressen från alternativmedia och inser att han måste börja kalla en spade för en spade.

Om fallet till vänster på bloggen…

Om det högra på bloggen…

17 thoughts on “Vad har hänt på Expressen?

  1. Ja något måste ha skett inom Bonnierkoncernen….Skriver man möjligen röda tal,med många nollor bakom ?
    I dagens Bonnierblaska HD finns något så ovanligt som bild med Jimmie, och rubriker som talar om 35 % SD-röster i Skåne kommande val !
    Eftersom texten ligger bak betalvägg kan jag endast vissa inledningen på nedanstående HD-länk:
    https://www.hd.se/2017-08-01/sd-valjaren-blir-allt-mindre-skansk

  2. Cencuren har bommat grovt. Blir säkert efterräkningar att vänta, när Mattsson kommer tillbaka.
    Fö är Expressen liksom de övriga kvällstidningarna en skittidning. Mera skvaller om kändisar och kungafamiljen som gråter ut hos varandra än något läsvärt. Men om man undviker att köpa någon kvällstidning under ett års tid sparar man på ett år drygt 8000 kr! Helt skattefritt och utan arbete. Lägg de sparade slantarna i en skokartong och se hur snabbt de växer. Om du inte nallar ur kartongen, har du en extra slant till semestern nästa år. På tio år sparar du närmare 90000 kr (nittiotusen kr)

  3. Det är någon på Expressens redaktion som ikväll är kraftigt utskälld av Mattssons hejdukar!

  4. Detta är förmodligen endast ett exempel på en redaktionell remission, det vill säga en tillfällig förbättring i rådande sjukdomstillstånd och där återfallet, recidivet, torde sammanfalla med den machiavelliske Mattssons, den korsettförsedde presstyrannens, återkomst efter sommarledigheten.
    Andreas 🙂

  5. Kanske pixelfolket plötsligt fick en ’epiphany’ – en inblick i tingens innersta väsen (typ James Joyce) eller så, åt de galna kycklingar.

  6. Kanske pixlingsavdelningen som har semester?
    Eller också är folk så trötta på deras ständiga fake news, hatiska uthängningar av vanliga svenskar och i övrigt oseriösa ”journalistik” att de hade att välja mellan sanningen eller att lägga ner hela tidningen…
    Kan även vara den onda familjen Bonnier som rest på semester och att redaktionen därmed har lite friare tyglar.

  7. Det handlar om geschäft. Bonnier har antagligen upptäkt att det är fler mot än för och likt den värsta krängare raskt byter riktning. Thomas Mattsson har också bytt namn till Ben Dover eller möjligen Pros Titute?

Kommentera