Polischefen: Riv jihadisternas pass

ISLAM. Över 150 jihadister har fråntagits medborgarskap och förbjudits från att återvända till Storbritannien. Rekordmånga pass har dragits in i år efter terrorattackerna i England. Erik Nord, polischef i Storgöteborg, menar att Sverige borde följa britternas exempel.

– Om terrorattackerna fortsätter så är min bild att Sverige och övriga länder inom Västeuropa kommer vidta samma åtgärder som man nu utövar i Storbritannien, säger polischefen i Storgöteborg, Erik Nord.

Insatserna för att bekämpa terror har eskalerat drastiskt i Storbritannien. Bara i år har 40 terrormisstänkta personers brittiska pass rivits. Det är en hög siffra sett till att det totalt plockats 152 stycken från 2011 och fram till nu, avslöjar The Times.

Läs mer på GP…

S, V och MP har i flera års tid varit emot indragna pass för jihadisterna, men varför de andra inte driver frågan är obegripligt.

-Pettersson tycker det är en bra idé som går att förbättra. Inte bara jihadister ska bli av med medborgarskapet utan alla grova brottslingar med rötter i andra länder och sedan tycker jag att…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

 

23 thoughts on “Polischefen: Riv jihadisternas pass

  1. Justitieminister Johansson har inte tid med detta. Han är alldeles utmattad efter att ha genomfört den nya namnlagen så att alla invandrare kan få heta Svensson och Johansson(!).

  2. Det är helt rätt, kasta ut terrorister som vill avskaffa demokratin och ta från dom medborgarskapet. Tyvärr tror jag inte våra politiker är inne på samma linje (möjligen är dom när det är för sent)

  3. Vill man föstöra ett land totalt importera islam, enkelt och ytterst framgångsrikt recept.

  4. Som vanligt kommer naturligtvis Sverige inte att vidtaga några åtgärder förrän det är försent. Men det är bättre att stänga våra gränser för folk från Mena-länderna
    Och framför allt behöver vi en sverigevänlig regering.

  5. Gör Erik Nord till ny rikspolischef! Jag lovar att majoriteten av poliser och svenskar tycker som honom i detta.

  6. Så jävla självklart det kan bli!
    Ok, vi har ju Världens enda Feministregeringen = Världens mest korkade regering!

  7. Mycket bra förslag, som inte kommer ske. Våra slughuvuden till politiker har sagt att vi skall själv skall ta hand om vårt eget folk. Att vi har lika mycket gemensamt med dom här kamel ryttarna som vi har med en spann skit betyder inget för dom här ”valda” typerna. Det vore en uppgift för SD att ta hand om efter valet Utmaning? Nej självbevarelse drift

    • Polisen klarar nog sitt jobb. Men åklagarorganisationen och domstolarna är djupt infiltrerade av kultur-marxistiska aktivister, som är civilanställda resp åklagare/domare, och dessa saboterar systematiskt allt polisarbete. Aktivisterna har egna agendor med helt andra målsättningar än lag och ordning för Sverige. Och de rödgröna stöttar förfallet.

      För att få lag och ordning måste alla aktivister rensas ut/omplaceras.

Kommentera