20-tal i knivslagsmål vid Härnösands sjukhus

INVANDRARVÅLD. Ett 20-tal personer har drabbat samman vid ett kök vid Härnösands sjukhus. Minst fyra personer har knivhuggits. – Vi är på plats och jobbar, säger Fredrik Nilsson vid polisen.

Larmet kom in till polisen klockan 16.31 på måndagen. Ett 20-tal personer har hamnat i ett vilt slagsmål vid kommunens kök, vid Härnösands sjukhus. Enligt polisen ska tillhyggen ha använts.
Polisen skriver på sin hemsida att minst fyra personer har knivskurits. Det är oklart hur pass allvarligt skadade de är.

18 thoughts on “20-tal i knivslagsmål vid Härnösands sjukhus

  1. Det är en förläggning i övergiven del av fd. sjukhuset som nu är en landstingsdriven läkarstation för hela kommunen.

  2. Släng till dem några paket plåster och ett par ritualer gasbinda. Svensk sjukvård skall pyssla om svenskar, inte importerade slagskämpar.
    Sluta dalta, skicka dem i retur, som inte efterlever våra lagar och förordningar.

  3. Dom här idoterna har flytt från krig och elände. Varför vill dom fortsätta med det här i vårat land? Helt sanslöst.

  4. Visst är det konstigt att sjukhusen måste ha vakter nu.
    Snart behövs väl flera vakter på BB- avdelningarna också?

    • När jag låg på BB förra sommaren så kom en muslimsk man ut ur ett rum, för att hämta mat åt sin fru. Den jäveln säger åt mig att gå och ta på mig mer kläder. Jag hade shorts och tshirt och det var 25 grader ute , inne var det nog ännu varmare. Jag blev så chockad och arg, men
      så klart sket jag i vad han sa. Synd bara att jag blev just så chockad att jag inte fick ur mig några väl valda ord

  5. Sverige har aldrig varit tryggare med Sossarnas ryggkliare….Om arbetarklassen de snackar, ”upp till kamp emot kvalen….”, – samvetskvalen de grävt ner, DE SKOR SIG OCH VILL HA MER….Feta maktfullkomliga och EU vänliga svin, Göran, Anna & Co…..vi får hoppas någon i deras feta fett kör in en kniv….

  6. En tröst i bedrövelsen , dom har ju nära till nål och tråd samt ambulansen behövs ju inte . Nästa steg blir väl att dom skjuter varandra på sjukhusen kan man då inte be dom att de förflyttar sig till bårhuset när dom ändå ska ha ihjäl varandra .

  7. Behöver hela historien ens kommenteras? Räcker väl med att påminna om radioprogrammet I lagens namn i P1 igår, söndag, om otillräckliga polisresurser på sjukhusen med fara för personal och patienter som följd.

Kommentera