Mångkriminell arab döms för brott efter brott – utvisas inte

INVANDRARVÅLD. Med ett strypgrepp runt kvinnans hals försökte den 36-årige Malmöbon att våldta henne. För detta dömdes han till utvisning år 2011. Sex år och 17 brottsoffer senare är han fortfarande kvar i landet, och har nu fällts för nya våldsbrott.

-Pettersson läser om detta på Sydsvenskan men jag tänker inte länka. Hattidningen kallar araben som kommer från Kuwait och är statslös palestinier för Malmö. Dessutom bara en pixlad bild och inget namn så de gör inget för att skydda och varna allmänheten. De vill väl ha fler brottsoffer att skriva om.

Nåväl, för mig är det obegripligt att araben inte hålls inlåst till det går att utvisa honom eller han återväder frivilligt. Jag menar att ”Palestina” säkert tar emot honom om vi hotar med indraget bistånd…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

11 thoughts on “Mångkriminell arab döms för brott efter brott – utvisas inte

  1. Jag får även passa på att gratulera Pettersson till titeln Mångkriminell arab, en mycket passande benämning.

  2. Något mer erektilt dysfunktionellt än det av korruption och impotens behäftade svenska rättsväsendet, torde vara inemot ogörligt att hitta.
    Vi känner alla till de alarmerande signaler detta systematiserade tillvägagångssätt sänder och kan med fasa och avsky konstatera att staten lierat sig med den importerade kriminaliteten.
    Lika barn leka bäst – därför vill man till varje pris undvika att skiljas från sina våldsamma men profitalstrande lekkamrater från de efterblivna MENA-territorierna, vilka generöst tilldelats ett officiöst carte blanche inom den humanitära stormaktens raserade hank och stör.
    Andreas.

    • Hej Andreas, ursäkta mitt volatila uppträdande dessa dagar, men jag anser att det är kört och söker mig bort, det Andreas benämner harvärjan.

      • Nå, vara hur det vill, det är alltid intressant att ta del av Dina kommentarer och reflektioner.
        Skulle Du, vilket man bibringats intrycket av, vara synonym med den unge man som överraskande nog valde att blockera mig på Twitter, antar vi väl att det rört sig om något missförstånd och föreslår att vi drar ett streck över det lilla intermezzot.
        Nya friska tag, således! Klart som fan att vi skall hålla samman nu och kämpa var och en på sitt vis för gamla Svea.
        Andreas 🙂

      • Nej för helvete Andreas, varför skulle jag blockera dig! Nu blev jag besviken. Andreas står högt i kurs i mina ögon. Jag har inte ens ett konto där, jag är old style – använder bara kaffeburkar och lina för kommunikation.

      • Utomordentligt!
        Tack skall Du ha!
        😃👍☕️🚬🌟🌟🌟🌟🌟

  3. Uppenbart är, att våra domstolar har regeringens välsignelse avseende att icke utvisa brottslingar. Vad är regeringens mål med att samla en massa kriminellt slödder i vårt land? Den borde ha som mål att värna om sitt eget folks trygghet, i ställer för att ta hand om dessa skitstövlar.

  4. Se hur knivterroristen i Hamburg levt och bott som stackars ”flykting” i 7 år i bl a Sverige och hans falska”flyktväg”….

    ————————————————————

    Den 26-årige Ahmad kom som ”flykting” till Hamburg. Han rökte hasch och drack alkohol, slösade upp pengar. Ahmad föddes 1991 i Förenade Arabemiraten men kallade sig palestinier. I mars 2015 ansökte han om asyl i Dortmund och sedan kom till Hamburg, efter att ha bott 5 år i Norge och Sverige.

    Han flög 2009 från Egypten till Norge, för att söka arbete där men han fann inget arbete, så efter två år, alltså 2011, drog han till Sverige, där en av hans bröder redan bor. För att lura myndigheterna att han var asylsökande, flög han 2015 till Spanien för att sedan ta sig till Tyskland.

    Alltså, under åtta år presenterade sig Ahmad A. som flykting och gjorde att flertal misslyckade asylansökningar. För tre månader sedan fick han beskedet att han skulle avvisas.

    Ahmad överklagade inte beslutet. Han skulle lämna landet omedelbart, men hade inga ID-papper. Genom sin födelseattest – det enda dokument som han hade med sig – skulle den palestinska ambassaden i Berlin utfärda ett ersättningspass så att han skulle kunna lämna landet. Men Ahmad tröttnade, uppenbarligen, och hämnades på oskyldiga tyskar, de människor som under två år betalt hans uppehälle i Tyskland med 409 Euro/månad. Men 4000 kronor/månad räckte inte för Ahmad på långa vägar, så han lånade pengar. Grannen, Mustafa, minns dagen för hans utvisningsbeslut. ”Han var mycket arg, han kastade förolämpningar kring sig och sa att han skulle göra någonting. Jag beskylldes också, han sade att vi var hundar.

    http://bilder.bild.de/fotos/der-weg-des-ahmad-a–52703144/Bild/2.bild.jpg

    Hämtat från Bild-Zeitung
    http://m.bild.de/news/inland/angriff/terror-hamburg-das-ist-der-taeter-52702696.bildMobile.html#fromWall

  5. Vad kan man förvänta sig av PK-maffian?

    Vi svenskar ska buga och bocka för dessa pensionsräddare, medan de med glädje tar för sig av det svenska smörgåsbordet i form av kvinnor, boende och bidrag.

    Att kn*lla svennehoror, råna och skjuta folk är ju ingen anledning att bli utkastad ur rädda-världen-landet Sverige.
    Att kasta sten på blåljuspersonal är helt riskfritt, ingen har hittills gripits för det.

    Jag vill inte önska någon olycka, men den dag detta drabbar de s.k. journalisterna själva, kanske de fattar vad som pågår….

Kommentera