Fyrverkeripjäs kastades in genom öppet fönster i Malmö

INVANDRARVÅLD. En kraftig fyrverkeripjäs kastades in genom ett öppet lägenhetsfönster i stadsdelen Kirseberg i Malmö och exploderade inne i ett rum med sex personer, enligt polisen.

En matta och gardin fattade eld, men ingen av personerna i lägenheten skadades.

– Den ska ha varit av lite större och kraftigare karaktär. Pjäsen ska ha utsöndrat någon typ av lite mindre kulor som också har exploderat, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisen.

I nuläget finns ingen gripen eller misstänkt. Polisen har upprättat en anmälan om misstänkt skadegörelse och försök till misshandel.

9 thoughts on “Fyrverkeripjäs kastades in genom öppet fönster i Malmö

  1. Ytterligare en Muslimsk tradition, överraska din granne med en bomb!
    Kul lek med traditioner från 700-talet!

  2. Har länge undrat över vem som säljer Bomber och raketer
    vid denna tid på året, förr såldes dessa bara omkring Nyår och kanske lite till påsk, eller finns det inte regler för detta längre, eller är pensionsräddarna undantagna på detta med??

  3. Kunskap ger makt !

    Besitter inte vissa grupper rätt kunskap är de benägna till att ta till våld eller att tumma på vissa regler i samhället.
    Att tillgodogöra sig den informationsmassa som finns i ett modernt samhälle då krävs det av individen att skaffa sig grundkunskaper. Det gäller också att inse att grunden för ett civiliserat samhälle är dess lagar som man bör ha kunskap om för att inte bryta.
    När den politiska ledningen och olika myndigheter bryter mot lagar kommer vi att få ett samhälle där godtycke råder och den civiliserade staten är bortom all räddning.
    https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/07/30/millennials-som-anvandare/

  4. Var det inte Mona (S) som sade, att Sverige blir mer och mer spännande?
    Den gången hade hon för ovanlighetens skull rätt.

  5. Alla som tycker att Stefan Löfven är en skärpt man med ett oöverträffat intellekt, samt tycker att Migrationsverket är Sveriges bästa myndighet, räcker upp en hand!

    Alla som dessutom gillar inskränkningar i yttrandefriheten, föreslagna av en outbildad svetsare, räcker upp två.

    Den som också anser att Sverige är på rätt kurs skriker tuppen-ja!

Kommentera