Journalistreservatet attackeras


INVANDRARBROTT. Journalistreservatet Södermalm i Stockholm fortsätter att attackeras av så kallade ”gatubarn” oftast från Marocko i Nordafrika. 

Under natten mot fredagen mot fredagen gjordes fyra inbrott i stadsdelen där mångkulturivrarna bor och där ”barnen” håller en stadsdel i skräck. – De har själva uppgett att de är i 13-årsåldern. Det är tragiskt och de faller mellan stolarna. De har transporterats till olika hem ute i landet efter att de var inblandade i händelser tidigare i veckan och sedan har de kommit tillbaka, säger poliskommissarien Helena Johannesson till Mitt i.

Det kom ett mejl igår med anledning av de marockanska gatugängen och ett inlägg på Katerina Janouch blogg om en kvinna som funderar på att flytta från Söder på grund av gängens härjningar och otryggheten. Avsändaren har flyttat från Södermalm och skriver: ”Kan bara instämma med den uppgivna kvinnan på Söder. Jag och min fru flyttade därifrån 2015 pga att vi såg alla problem som va på gång. Det fanns redan mängder med idioter redan då men man kände på sig att det skulle spåra ur.

Bodde på Åsögatan nära Medis och när frugan skulle träna på mornarna så va det omvägar som gällde för att inte råka ut för ngt skit. Sjukt. Känner mängder med folk som lämnat Söder. Nu har verkligheter kommit ikapp dom som förnekat problemen så man får väl se hur dom reagerar. Hade 27 härliga år på Söder men nu har vi flyttat och mår mkt mkt bättre nu. Mvh Magnus”

-Pettersson notetar att ”barnen” släpps av de sociala myndigheterna trots att polisen griper dem. På vilket sätt det är bra för ”barnen” vet jag inte men jag är inte högskoleutbildat socionom heller…ibland undrar jag om inte den gamla tidens uppfostran var betydligt bättre och billigare, ett par örfilar och utegångsförbud.

I det är fallet borde inlåsning och enkelbiljett hem vara det bästa.

Om Södermalm på bloggen…

Det är onekligen skillnad på nu och Stockholm i Petterssons barndom


35 responses to “Journalistreservatet attackeras

 • Rasputin

  Det fanns en tid då Norrmalms polisen inhyste fruktan hos kriminella element. Inte en piketbuss man gärna tjafsade med ostraffat. Idag framstår de som tanldösa pellejönsar och man kan inte underlåta sig att fråga om det beror på på förlorad handfast polisledning som hade för verklig avsikt att bekämpa buset.

  Gilla

 • Nils Dacke

  He, he, he, he, he, he, he, he, ha, ha, ha, ha, ho, ho, ho, ho, äntligen kommer berikningen till Södermalm. Grattis alla töntiga mediapersoner och övrigt PK-pack.

  Gilla

  • Lena

   De kanske redan är trötta på ”berikningen” och skickar ”resurserna” vidare till östermalm och Djursholm !

   Gilla

 • Grune

  Det är dags att sänka straffmyndighetsåldern för invandrare till 5 år.

  Gilla

 • Joy

  Det är bedrövligt att gå på stan i min hemstad nu. Åka buss, vilket jag inte behöver göra så ofta, är en sorg. Var är alla svenskar? Inte inne i stan, och inte på bussarna.

  Menaländernas snorungar kastar sig slappt över två säten och vägrar att flytta sig även fast man ber dem. De är totalt döva och nonchalanta, de ska bara inte flytta sig för de j… rasisterna, dvs vi vita svenskar.

  Liked by 1 person

 • Kurt

  Barnen ha lärt sig på vilka ställen det är något att hämta, istället för att råna vanlig folk vid centralen. När de ha skövlad Söder bli det väl Lidingö eller Drottningholm

  Liked by 1 person

  • Kurt

   Lås in dom på en nerlagd Kasern tills de kan förpassas vart de kommer ifrån inkl.. fotbojar med en lagom stor bit pentyl snöre runt fotleden. Aktiveras när man är utanför område. Jag tro ni fatta vitsen

   Gilla

 • sawatercolors

  För c:a 20 år sedan var det ett polisbefär på Norrmalmspolisen som sade att de vet vilka de ungefär 200 kriminella runt Kungsträdgården som stod för 95% av brotten är. Nu vågar polisen knappast uttala detta, för då blir de automatiskt ”tasister”.

  Gilla

 • GO

  Som sagt
  Kontakta Marockos ambassadör och be denne lösa problemet

  Gilla

  • odalkvinnan

   Jag tror att Sverige har problem med Marocko. Sverige stödjer Polisariogerillan med pengar och moraliskt. Polisario är nu med ISIS och för svenska pengar gör man räder in i Algeriet, därför ett ökat flöde därifrån till Europa. Marockos sultan vill reformera, han har förbjudit nyproduktion av burkor vilket är en symbolisk fråga.

   Gilla

   • Stenbock

    Vidare råder i Marocko också förbud mot Burkini !
    Funderar ibland över hur dårarna i olika regeringar,alltid kan satsa på fel grupper.
    Med generösa bidrag till olika islamistiska terrorgrupper,som bl.a. ”odalkvinnan” anger,ges ekonomiskt stöd till Hamas,ISIS och skulle inte förvåna mig om även talibaner och liknande betalas,för att skära huvuden av oliktänkande !

    Gilla

 • Falköga

  Jag vill i klartext säga, att jag tycker inte det minsta synd om ”de goda” som bosatt sig på Södermalm. Ni kan gott ha det. Ni har jobbat i era media för den här situationen.

  Däremot tycker jag synd om de gamla innevånarna på Södermalm, om det finns några kvar efter prisracet på bostäder. Liksom de första bosättarna i no-go-zonerna som väl nu är undanträngda.

  Liked by 1 person

 • Carl

  Bra att journalisterna också får smaka på mångkulturen me allt vad den innebär. Näst på tur kanske blir Lidingö.

  Liked by 1 person

 • Mr Jordan

  Usch, gatubarn klingar otäckt! De är ju bara cirka 200, nog borde de kunna få tak över huvudet?! De välbeställda journalisterna på Södermalm, nog borde de kunna fixa detta. Öppna era hjärtan och plånböcker!

  Liked by 1 person

 • Argus

  De är inte dumma de där små liven. Södermalmsborna torde vara de med minst självbevarelsedrift och mest lättlurade i norra Europa. 😉

  Problemet med en utopi är att det just är en utopi och inte lämpligt att leva i. Vilket snart södermalmsborna kommer att bli varse, om de inte redan är det. Mitt numera empatilösa jag gottar mig enormt.

  Liked by 1 person

 • B Bäver

  I dagens Expressen skriver en journalist att domstolarna har halverat utvisningarna av kriminella. Om man på Söder nu fått en verklighet som vi i Malmö levt under i flera år så kan man bara gratulera dom till våran dags situation. Nu hoppas jag bara att skiten sprider sig till Östermalm så överklass käringarna får öppna sina hjärtan Nu skall vi enligt Mig verket ta emot 17-20000 flyktingar 3000 kvot flyktingar i år o kanske 300000 anhörig invandrare inom 5 år. Grattis Söder ni har nog plats, härnere är det fullt sen 10 år tillbaka

  Liked by 1 person

 • ulsansblogg

  Vi har fienden mitt ibland oss.
  Att fokusera på Putin som den onde är rent löjeväckande.

  Gilla

 • Jhonsson

  ”Barnen” skall inte skickas till olika hem i landet. De skall naturligtvis så snart som möjligt transporteras hem, dvs tillbaka till den plats, de ursprungligen kom ifrån.
  Men i flathetens land Sverige låter sig väl inte detta göras. Här är ju allt som är självklart så gott som omöjligt!

  Liked by 1 person

 • ossie

  Journalist och de andra i PK packet är ju så positiva till mångkulturen så länge de inte har den för nära. Nu får de njuta av den fullt ut.

  Liked by 1 person

 • Ståfräs

  Ha, Ha, Ha, PK Eliten älskar sina baaarn som flytt för sina liiiiv, grattis Henrik o Malena, njut allt Ni orkar!!!!

  Liked by 1 person

 • Monica

  Kultureliten som bor där tvingas att göra upp med sin politiska korrekthet och kanske SD får många röster från dessa i valet 2018.

  Gilla

 • Lena

  Fortsättning på min förra kommentar.
  Kina med sin enbarnspolicy under många år, hur ser det ut där ?
  Använde kvinnorna p-piller eller andra metoder ?

  Liked by 1 person

  • Tussilago

   Jag såg denna video 15/7-17 om att män i USA blir ”kemiskt kastrerade” pga bekämpningsmedel…

   Gilla

   • sawatercolors

    När västvärlden slutar använda kemiska bekämpningsmedel kommer 100-tals miljoner människor i 3:e världen inte bara bli infertila utan dö av svält.

    Gilla

 • Lena

  Ursäkta men det här är viktigt !
  http://www.friatider.se/antalet-spermier-hos-vita-m-n-har-minskat-med-60-procent
  Vilka kulturer använder p-piller ?
  Utplånar vi oss själva ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: