11 thoughts on “Kulturberikning dubbelt upp

  1. Eftersom det skedde i UK så är det med nästan 100% säkerhet de äckliga pakistanierna som har varit framme.
    De är vidrigare än vidriga, ledsen att skriva så , dock är det sant .
    Det gällde att alltid undvika dessa vid varje tillfälle !

  2. Och vad en femtonårig tjej har gjort för at t förtjäna att ’bli straffad’ på det viset har jag ännu svårare att förstå…

  3. I Hamburg har en islamist i eftermiddag knivdödat en person,och skadat tre andra.Med deras vanliga stridsrop ”Allah Achba” gick han till angrep mot inte anande personer i en supermarkt. Efter dåden sökte han springa från platsen,men greps några kvarter bort av polisen en stund senare…
    Än en gång visar dessa exoter att de inte kan bo i civiliserade länder.Som i så många andra fall i Tyskland,får Merkel tillskrivas ännu ett dödsoffer,på sin meritlista ! Bild från BZ:
    https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/de-asitcp-ir-bz-data-prod/data/uploads/2017/07/800464babc8_1501255920-768×432.jpg

    • STATS-TV text förnekar sig inte… I kväll söker man vinkla bort,att det var en i s l a m i s t som utförde dådet.Undrar hur deras vänsterskribenter är funtade ? I luddiga texten inget och på sluter, att ” förövaren är känd i islamska kretsar !!!!

  4. ”Asiater” för nog tanken till kineser, japaner och Sydostasiater hos de flesta européer, men i samband våldtäkt är det ofta män från Afganistan som det handlar om.

  5. och hittas gärningsmannen så får han mestadels en klapp på huvudet typ. Nej ut med sk*ten så fort som möjligt.

  6. http://www.express.co.uk/news/uk/833936/police-manhunt-double-rape-girl-15-birmingham-aston-villa-witton-train-station
    ”A DOUBLE manhunt is underway after a 15-year-old girl was raped by two different attackers – including one man who assaulted her after she flagged him down in a desperate search for help.”
    Blir nog ingen utvisning för dessa 2 heller just som normalfallet är i Sverige för likande ”förseelser” (om de lyckas gripas).
    Antagligen har GB efter att ha varit idioter nog att släppa in dem i landet också varit idioter nog att ha belönat dem med medborgarskap trots uppenbar total brist på kulturell integration, också just likt i Sverige.

      • Det där argumemet/synsättet är ungefär lika logiskt som att alla nuvarande tyskar ska straffas för vad nassarna gjorde.. ingen nu levande britt kan väl ändå lastas för kolonialväldet,och övergreppen på den tiden??

      • Muslims have killed several hundred millions non muslims throughout history.
        Does that give us non muslims right to today/now kill all muslims?
        I don’t understand your logic.

      • ”Ulli”!
        The bible says; An eay for an eay and a teath for a teath.
        Thats why!

        – And the koran say; Muslim have to kill non muslim.

        All is religion!

Kommentera