Givetvis bär de muslimska kvinnorna svarta tält i 40 graders värme frivilligt…

ISLAM. Valet mellan att täcka eller inte täcka sig är ett frivilligt val för majoriteten av muslimska kvinnor världen över. Kvinnor som väljer att bära slöja ser det som en rättighet, inte en börda; och många beskriver slöjan som en befrielse ifrån kravet att uppfylla orealistiska stereotyper dikterade av media, så står det på sajten Islam.se

-Pettersson är övertygad om att det är riktigt. Givetvis bär de muslimska kvinnorna svarta tält i 40 graders värme frivilligt, det ser man tydligt på denna glädjande bild…

 

12 thoughts on “Givetvis bär de muslimska kvinnorna svarta tält i 40 graders värme frivilligt…

  1. Märkligt att inte männen har tält? Det är väl lika jävla varmt för dem när det är 40 grader? Frivilligt? Jovisst, no shit, Sherlock…

  2. När man scrollar ner och ser övre delen av bilden där pappan leker med sitt lilla barn i det härliga vattnet blir man glad. Sen ser man ”mamman” i svart på stranden och ser orättvisan och tragedin.

  3. ”Orealistiska stereotyper dikterade av media”? Paradoxalt nog har de falska profeterna lyckats formulera en perfekt definition av detta tragikomiska fenomen och förebud om de europeiska nationalstaternas konstitutionella, sociala och moraliska förfall.

    Islamisternas närvaro representerar ett lika logikstridigt som överflödigt inslag i den västerländska miljön, vilken genom de korrupta regimernas beredvilliga försorg accepterat den i samtliga avseenden destruktiva och samhällsfientliga infiltrationen inom vårt existensutrymme.

    Hade vår nation präglats av sunt förnuft, naturlig självbevarelsedrift samt rim och reson hade säkerligen lejonparten av svenska folket omedelbart insett, inte bara det omisskännliga tecknet på människofientlighet och absolut förtryck, utan även noterat den anslående komiken i dessa koranförslavade individers makabra apparanser och valt att skratta ut de diaboliskt draperade nunnorna. Humorn är, som vi alla vet, ett effektivt vapen!
    De hade också blixtsnabbt förmått identifiera MENA-importen som socialt dysfunktionella unga vuxna kravsoldater i förtrupperna och inte som ”barn på flykt”!
    Andreas.

  4. Vad det gäller muslimska kvinnors klädsel och slöjan så finns det väl olika skäl till att den bärs.l. I Iran måste kvinnor täcka håret enligt iransk lag.

    I Sverige bärs den nog ofta för att kvinnorna känner sig tvingade, kanske mest av släktingar och anhöriga. Men jag tror också att en hel del frivilligt har valt att bära den av egna religiösa skäl.
    Heltäckande klädsel ser man ganska sällan i Sverige.

    De som klär sig så i länder med 40 graders värme måste ha det ganska kämpigt. Dags för kvinnorna själva att sätta stopp för detta.

  5. De behöver inte lära sig ett trevligt bordskick, hänsynsfullt är det verkligen inte för andra gäster.

  6. En av de mest talande bilderna jag sett. Om ändå folk kunde fatta……….

    • Sjunde inseglet en klassiker, personen i svart Döden (Bengt Ekerot).
      Islam är en dödskult därför passar svart perfekt. Islam och det gröna är väl för att visa tacksamhet till MP (de gröna) som stödjer dem.

      • Ja det är döden på stranden, inte någon muslimsk kvinna. Där har Pettersson fel! 🙂

        DET ÄR EN MUSLIMSK MAN!!!

Kommentera