Nya migrationsminister vill koppla av i regeringen

INRIKES. Helene Fritzon (S) blir migrationsminister och biträdande justitieminister i den nya regeringen Löfven 2.0. Fritzon har en bakgrund som bland annat kommunalråd i Kristianstad och ordförande i SKL, Sveriges kommuner och landstings, förhandlingsdelegation.

I januari 2017 meddelade Fritzon att hon gör sin sista arbetsdag i kommunpolitiken den 31/8 efter att ha varit heltidspolitiker i 25 år.

Anledningen till att Heléne Fritzon avgår är först och främst att hon har en stor familj, med både barn och barnbarn och att hon kommit till en fas i livet där hon inte vill ha arbetsveckor på 60-70 timmar.

Kristianstadsbladet

-Pettersson konstaterar att det tydligen är slappare att vara migrationsminister i regeringen än att arbeta i kommunalpolitiken…

19 thoughts on “Nya migrationsminister vill koppla av i regeringen

  1. Hur Faan får det gå till??
    Ännu en idiot på en hög statlig post för sverige.
    Riksdagen är numera ett hälsohem för utbrända kommunalpolitiker….

  2. Att döma av hennes meritlista lär hon ha gott ”siddefläsk” (skånska för en bakdel) Nu får hon bruk för detta,i sin nya välavlönade tjänst ! Förresten är detta en av de parasiter,som samhället och facket har lönat i hela sitt liv….Aldrig ett ärligt handtag i livet,men likväl välsituerad genom sin ideologiska syn.

  3. Ryggkli. Hon var ju en av dem som förordade Svetsarn till posten som statsminister.

  4. Lästa att det var hon som låg bakom Löfvens utnämning. Vet bara att Kristianstad är inte sig likt längre. Stor kriminalitet. Arbetslöshet. Tagit emot många asylsökande och har totalt misslyckats med ordna jobb till dessa.
    Blir värre och värre och detta är tack vare DÖ.
    Hoppas folk förstår att en röst på Alliansen är en röst på Löfven som statsminister. Bara SD som gäller.

  5. Likt alla de andra i regering då. Med andra ord ingen sensation. Eller är det för att få pension från två håll?

  6. Kärringen får hjälp av den erfarne Morgan Dvärgesson. Han fick posten därför att svetsaren hittade ingen lämplig muslim som ska vara inrikesminister i ett land av kristna (?!), tappra vikingar (!!?).
    Whaaat?? Get out of town …du dillar, Mimi !!

  7. De är som krokodiler ”stor käft och små öron”, därtill med så hård hud att inget biter på dem !

  8. Röven dillar om att han vill Sveriges bästa. Varför avgick han inte då??????? Det hade varit det absolut bästa han gjort i hela sitt liv och det bästa för Sverige.
    Förb——–. lögnhals.

  9. Ja det är väl inget nyttt, Löfven har sovit snart i tre år. Inte för att det skulle ändra nåt om han var vaken, jag har mer intelligens i min lilltå den mannen i sitt huvud.
    Arma Sverige och svenskarna.

  10. Det blir bara värre! Var hittar de alla stollar egentligen? Eller har hon omvärderat tillvaron nu och tänker jobba på?

  11. ”Sussarna” Inte för inte att sova på jobbet ger direkt avsked i verklig livet men politiker kan sova hur mycket som helst dessutom med en hög lön.

Kommentera