200 grovt kriminella och knarkande nordafrikaner i Stockholms city

INVANDRARVÅLD. Unga gatubarn ligger bakom helgens rån och rånförsök på Södermalm. Enligt polisen och socialförvaltningen blir de hemlösa barnen på Stockholms gator allt fler – och allt yngre.

Polisen kunde i söndags gripa sex pojkar efter ett rån och ett rånförsök på Södermalm. I det ena fallet hade en person blivit bestulen på sin mobiltelefon efter att ha blivit slagen i ansiktet. I den andra incidenten utsattes en person för ett rånförsök på Katarinavägen där flera pojkar på cykel använt ett knivliknande föremål.

De gripna var under 15 år och den yngsta bara nio, twittrade polisens yttre befäl på Södermalm.

I söndags kväll blev också en äldre kvinna rånad på sin guldkedja av två yngre män på Katarina kyrkogård. I måndags vid lunchtid inträffade även ett rånförsök i närheten av Björns trädgård på Södermalm. Två yngre män ska då ha hjälpts åt för att slita av en halskedja från en äldre kvinna.

Finns flera grupperingar

Polisen utreder om brotten har någon koppling till varandra, men kan i nuläget inte slå fast om samma personer ligger bakom alla brotten. Men enligt Helena Johannesson, gruppchef för polisen Södermalm, rör det sig i vart fall i samtliga fall om unga pojkar med utländskt medborgarskap som saknar bostad – gatubarn.

Polis och socialtjänst uppskattar att det i dag finns ungefär 200 gatubarn i city.

-Pettersson menar att eftersom regeringen inte lyckats skicka tillbaks dem till Marocko så passar de bättre på Södermalm än andra ställen…

YB Södermalm

Stockholmdirekt

Om Södermalm på bloggen…

19 thoughts on “200 grovt kriminella och knarkande nordafrikaner i Stockholms city

  1. Vad ba att dom håller till där alla idioter bor, rätt år er. Ni röstade för det och ni vurmar ju för mångkulturen. Grattis södermalmsbor ni får numera uppleva den på nära håll. Vi andra har fått uppleva den allt för länge och vi är TRÖTTA på den.

  2. Göran Persson pratade om social turism.

    Tänk att växa upp i X och få höra talas om Sweden och att här är det fritt fram. Vad hindrar dem?

    Kommer Morgan att göra något som inte Ygeman skulle gjort?

    De har jobbat ihop med detta under den största invällningen och kommer fortsatt att ha nära kontakt. Informellt kommer Ygeman fortfarande att ha påverkan på vad Morgan gör?

    Kommer Morgan att ha fortsatt förtroende för Eliasson? Same shit different namn?

  3. Av vilken oförklarlig anledning låter man dessa vandra omkring i vår huvudstad?
    Varför returneras de inte omedelbart till den plats där de hör hemma?
    Långt, långt söderut.

  4. Kan ju vara bra att de rödvinspimplande journalisterna
    på Södermalm får smaka av den självförvållade medicinen.

  5. Fd juntaledare Ruinfeldt och nuvarande juntaledare Löfven som har skapat detta grova mångkriminella helvete i vårt land bör själva åta sig uppgiften att ta hand om dessa små och stora grovt kriminella marockanska medborgare,Södermalm,Djursholm och Saltsjöbadens mångkulturella skapare och vurmare bör omedelbart ta dessa gatugangsters till sina fashonabla hem och bekosta deras uppehälle och vård.
    Marockanska medborgare är inte Sveriges ansvar,har dem tagit sig hit så kan de också skickas tillbaka till hemlandet.Det är grovt kriminella ligor i Marocko som sänder de fördärvade barnen hit dessa ligor är Marockos ansvar att låsa in.

  6. Det låter inte bra att det finns barn ända ned till 9 år som springer vind för våg på Stockholms gator.

    • Jada, för vi lever i flathetens land där det är lag på att bära DUMSTRUT….eller hur?

    • Det har du rätt i ”Mia”.

      Fast nu verkar de hålla till på Södermalm och där finns det ju gott om solidariska människor med ”rätt värdegrund”.

      Så det löser sig nog.

      I varje fall om de får skriva det själva på ”sociala medier”.

      Fast i verkligheten, kanske något helt annat annat gäller?

      ”Värdegrund” ….usch vilket otäckt och farligt ord.

      Man får rysningar och dåliga vibbar när man hör det användas.

    • Det handlar om barn. Nordafrikanska barn. Vi måste hjälpa dem nu när de har kommit till Södermalm eller åtminstone skicka dem vidare någon annanstans i Sverige. Marockanska barn får inte störa eliten bara allmogen får trakasseras.
      Detta är ingen nyhet, har pågått i åratal men baarnen har inte förstått att adeln och mediefolket inte får störas. Nu får de tydligen information av det svenska rättssamhället var de kan leka rövare.

  7. När ett land har/har haft en regering, som bjudet in hela världens befolkning att ta del av våra sociala trygghetssystem, då blir det så här.
    En annan orsak är, att Ygemans storstilade löfte från januari 2016 gick om intet. Han påstod, att han snabbt skulle utvisa 80000 (åttiotusen) personer, som vistades här illegalt. Det blev väl några hundra och i maklig takt.
    För att få en ändring behöver vi en ny sverigevänlig regering så fort som möjligt. Det hjälper föga att Löfven möblerar om lite i sin.

  8. Samla in ohyran in i en container med lite bananer på en båt med destination Afrika.

  9. ”Vi tar ansvar för Sverige” hälsar ”Feministregeringen” PK idioterna tackar,jublar o njuter av sina gatubarn, tiggare, våldtäktsmän, mördare, rånare, mm, mm.

  10. Åh vad f-n har de små barnen ute att göra och driva runt, var är deras vårdare, batikkäringarna

    • Snälla du, dessa unga barn saknar intresse för ”öppna hjärtan” då de ännu uppnått mogen ålder d.v.s. de har inte uthållighet, verilitet och potens som de ensamkommande barnen. Något som inträffar över arton år.

Kommentera