Ryker nu försvarminister Hultqvist och 2 ministrar till?

Peter Hultqvist har beskrivits befinna sig till vänster inom Socialdemokraterna, vara NATO-motståndare samt anses ha utmärkt sig för sitt engagemang i Palestinafrågan.”

”Kommendör av Palestinska förtjänstorden”

Det lär väl bli ett par ordnar till (må vara denna gång under bordet då han avslöjades) från främmande makter, efter framgångsrikt spioneri (läckta försvarshemligheter etc.).

Ryker nu försvarminister Hultkvist och 2 ministrar till?

19 thoughts on “Ryker nu försvarminister Hultqvist och 2 ministrar till?

  1. Tänk att inte ens en så här kraftig jordbävning kan få stora delar av 87-klubben att vakna. Jag känner flera som är medlemmar där och dom tycker att sossarna inte har gjort något fel utan det är SD:s fel. Korkskallar!!!

  2. Den ministerposten kan ju avskaffas… Vad skall landet med en sådan till, när det saknar försvar ?

  3. För första gången håller jag med V B anmäl alliansen. Hycklande tomtar, spärra in Reinfeldt. Bår tids största skit stövel

  4. Jag kan se följande scenario framför mig. Stefan Löfven lämnar i vredesmod in sin avskedsansökan. Efter mycket om och men bildar alliansen regering med Anna Kinberg Batra som statsminister.

    USA:s president Donald Trump kommer till Sverige på statsbesök. På trappan till Rosenbad står presidentparet Donald och Melania Trump tillsammans med vår nya statsminister Anna Kinberg Batra. Jämte Donald Trump står den indiske dvärgen David Batra med ett fånigt leende på läpparna. Trump måste väl tro att David är någon slags betjänt och viskar “Two cups of coffee please” i hans öra.

  5. Ingen av de som avgår, behöver om de inte vill leva på gröt inte heller gå till soppköken.
    De får cirka 125000 / månad fortsättningsvis……………….varför ska de ha det ?
    Nästa steg i vad som sker i landet……….. den där kaplan har också lön men arbetar inte.
    En ren gissning från min sida men jag tror att det finns så mycket mer att gräva i inte minst när det gäller kaplan och de som höll honom om ryggen.
    Kanske därför som ”svettsarn” inte kommer att strida för de tre, hoppas kanske att det ”rinner ut i sanden”…………….

  6. I morse stod den samlade alliansen i TV och praktiskt taget gick ed på att förpassa tre ministrar ut i kylan. Tre edsvurna kvinnor och en, nåja, man. Ordspråket lyder ”Osvuret är bäst”. Få se om de kan hålla sams till riksdagsöppnandet och vad som kommer att ske då.

    • Den som behärskar hangarfartyget Gotland behärskar Östersjön. Till och med en amatörstrateg som han i filmen borde begripa så mycket.

Kommentera