Ny brand på asylförläggning!

Grytans asylboende i Östersund började brinna vid 21-tiden tisdag kväll. Branden verkar ha startat i en lagerbyggnad/linneförråd och brandkåren fick riva en vägg för att komma åt härden.  Runt 1/3 av byggnaden är förstörd, resten rök-, & vattenskadat. Ingen person verkar ha skadats men polisen har anhållit en 25-årig man på platsen misstänkt för mordbrand. Det sägs ingenting om mannen var boende på förläggningen men eftersom branden startat inomhus i förrådet kan man bara anta att han bodde där samt att han greps på plats.

svt

Om asylboendet Grytan på bloggen…

7 thoughts on “Ny brand på asylförläggning!

  1. Det var en 25åring som bodde på flyktningförlägningen som tände på han fick ett negativt besked av migrationsverket.

  2. Känner några som bor nära ett asylboende där polisen till och från, åker skytteltrafik förbi med blåljus för diverse bråk och skit. Sverige är sysselsatta upp över öronen av asyl-invandrare, som inte har här i landet att göra. Vad är det med dessa Sverige fientliga myndigheter? Allmänheten får aldrig veta allt de skulle behöva veta. Nyval hjälper nog snart inte eftersom skadan har urartat för mycket. Det kanske är bara undantagstillstånd och militära styrkor på gator och torg, som återstår att hoppas på för att reparera skiten, dvs. att först utvisa alla som inte skall vara här. Vad skall man tro när rikspolischefen ropar på hjälp i tv, som ett skrämt barn?

  3. Vilken överraskning!
    Är någon förvånad?

    Jag är rädd!
    Känner du dig trygg med dessa intivider utplacerade,
    jämnt fördelade över vårt fosterland?

    D.v.s. de finns överallt, du har dem intill dig, du har dem omkring dig!

    Alla muslimer är muslimer – alltid!
    Alla muslimer ska bidra till att islam tar över världen!
    Alla muslimer måste följa koranens budskap och krav!
    Alla muslimer ska bekräfta sin hjärntvätt 5 ggr/dag.

    Vad händer med vårt fosterland?
    …. när kommer det att hända…..?

  4. Jaha, brunnit, ja än sen då, då får man bo som man eldat, ute eller inne. Det blir fint det när det är -25grader ute. Eller så får de flytta in till batikhäxorna, utan ekonomisk kompensation, de har ju kämpat för att få hjälpa. Öppna era hem.

Kommentera