12 thoughts on “Kanske skulle känt på handtaget först

  1. Den gigantiska statsmannen, statsminiminister Stefan Löven, SOCIALDEMOKRATERNA har lovat att skapa ”ENKLA JOBB” till dessa ”pensions-räddare”…..
    De ENKLA JOBBEN är nödvändiga för att integrera den nya adeln från Afrika och mellanöstern, ”vi är alla lika värda….” säger Stefan Löven med eftertryck och araber och våldsamma muslimer ligger Stefans regering varmt om hjärtat + våldsverkare från Nordafrika….
    ”Öppna era hjärtan” – ”fri rörlighet” – ”Allahs lika värde” är viktiga paroller för den store statsmannen Stefan ”mongot” Löven….
    Tyvärr är vi för få som protesterar så MASSINVANDRINGEN kommer att fortsätta tills Sverige är TOTALT FÖRSTÖRT….! Kriminella idioter och parasiter skall tas emot i Sverige till varje pris har 7klövern bestämt!!

    • Skapa enkla jobb, de har redan enkla jobb som kunder på arbetsförmedlingen. Kombinerad med skattemyndigheten i en liten svensk stad satt jag och tjuvlyssnade på några av alla afrikaner / araber som fyllde lokalen. Min uppgift där var som vän till en som hade ett ärende på skattemyndigheten.
      Det var etableringsstöd. bostadsbidrag, barnbidrag äldreförsörjningsstöd, orden fög i luften och de ville samtliga veta utbetalningsdatum för ”svenskarnas skattepengar” in till lycksökarnas konto.

      Av cirka 30 personer i lokalen så var vi tre vita och endast två som talade svenska förutom personalen.
      Det är verkligen illa ställt med landet Sverige !
      På de 30 år som har gått sedan jag för första gången flyttade ut ur Sverige………..så förfärligt och oigeenkännligt är landet att jag blev illamående !

  2. Helt normalt för en så’n där sort!
    Troligen IQ under 10.

    Den där sorten brukar dö unga – lätt att förstå varför.
    ”När huvudet är dumt får kroppen lida”.

    Tror att vår hund har över 20.
    Hon förstår att öppna en dörr.

  3. Stort GRATTIS till 50 000 000 besökare!!!
    🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
    Mvh! Tussilago

Kommentera