Ändrat inställning sen jag började jobba på HVB för ensamkommande flyktingbarn


Nedanstående är ett inlägg på Flashback, ordagrant återgett.

Alltså..från att ha tyckt synd om, hjälpt till, deltagit i manifestationer FÖR flyktingar och framförallt ömmat för alla stackars ensamkommande barn.. Har som förälder föreställt mig hur hemskt det skulle vara om mina små barn var ensamma på flykt bland främmande människor och seder. Så klart jag vill hjälpa andra barn!

Trodde väl aldrig att jag skulle danas till att tycka något annat än att det är vår allas plikt att hjälpa andra. Alla som känner mig vet att jag alltid tagit diskussion MOT dom som vill stoppa invandring och slängt sig med ”välfärdsparasiter” och ”skäggbarn”.

Min absolut första dag på hemmet för ensamkommande barn gjorde ett chockartat intryck på mig, jag blev mig aldrig lik efter den. Hade föreställt mig små ledsna barn som behövde en kärleksfull famn och trygghet. Att de som var tonåringar skulle, trots traumatiska upplevelser, vara lättade över den svenska civiliserade miljön med mat, husrum, kläder och snälla vuxna.

Nu har jag varit där en tid och har förhoppningsvis ett annat jobb snart för jag står inte ut med varken ”barnen” eller min egen ilska över att vi blir blåsta här i Sverige. Det är fan inga barn och dom är heller inte tacksamma eller respektfulla. Kanske att en av 12 är 15-16 år för ingen har pass eller id uppgifter sen tidigare. 3 har ankomstdatum som ”födelsedag”. Och ja dom har skägg!
Självklart blir det bråk när personalen säger till vuxna män att gå till skolan eller att det är sängdags kl 1030. Speciellt när mina kvinnliga kollegor säger till.
Att be dom plocka undan efter sig är lönlöst, det sker inte.

Det värsta är att det krävs inga motprestationer eftersom det är ett frivilligt boende på asylboenden.

Får man iväg dom till skolan utan bråk så är man lättad. Vi har fått lära oss att undvika konflikter och hålla god stämning på hemmet. Dom får gymkort, simkort, dom får vara med på idrottsklubbars träningar( fotboll, handboll, innebandy, volleyboll m.m) dom har fått sprojtans nys cyklar, dom får månadspeng insatt på bankkort, iPads från skolan, mobiler.. och är det slut på nån speciell frukt (trots att det finns 3 andra sorter i flera framställda fruktskålar) skriker dom ”personalen”! ni måste köpa!! Säger man nej står 3-4 av dom i ansiktet på en skriker ännu högre ”varför” ”varför”!!
Regelbundna tandläkarbesök för att renovera nedgånga tänder.

Dom är inte ens solidariska med varandra, dom skiter i att inte alla tagit mat än fast man ber dom.Dom grupperar sig och det är slagsmål titt som tätt med brutna armar och knäckta näsor.

Orten har fått stänga ner 2 fritidsgårdar eftersom det varit uppemot 300 ”flyktingbarn” där varje kväll. (inte bara från vårt boende alltså)
Sexuella trakasserier, slagsmål och stölder har gjort att fritidspersonalen flytt.

Det står sällan ngt i tidningarna när det har varit tumult på asylboendena. Mina äldre och mer erfarna kollegor svarar att; ” Nej jag är inte orolig att vara ensam här på natten..har 12 killar som skulle backa upp mig om det händer något” Eeeh..?? Jag är på helspänn vare sig jag är där på dagen eller natten. Skiträdd! När det händer nåt ska man ringa en arbetsledare eller trycka på larmet som går till vaktbolaget. OM vaktbolaget kommer så ringer dom polis för dom går inte emellan. Självklart ringer JAG 112 när det händer nåt!! Chansar inte.

Knivar och saxar är inlåsta men männen har en pedagogisk ”köksdag”..dom får förskärare såklart!
För på svenskt vis ska alla hjälpa till, men det är helt åt helvete att tro att bara för att man har kökstjänst så funkar kniven bara på tomater och potatis!

Kökstjänsten består för övrigt mest av att skära sallad och grönsaker när det är dags för middag.

Middag inhandlas VARJE dag på den lokala stormarknaden. Dom äter inte rester. Det ska var ny mat varje dag. Vill inte ens veta hur mycket alla deras samtal kostar boendet.

Finns inget ekonomitänk eller säkerhetstänk.

Känner mig så inihelvete blåst av dessa vidriga individer som utnyttjar vår naivitet här i sverige! Är så förbannad på mig själv som tidigare hjälpt och ”förstått” alla stackars flyktingar!

Vill ändå POÄNGTERA att det finns 2 ”barn” på boendet som faktiskt är tacksamma och inte har ställt till med ett endaste jävelskap eller varit otrevliga! Dom försöker lära sig språket och är såklart också dom måltavlor för dom andra rötäggen. Dom försöker att inte synas eller höras när tuffa gänget är på plats, Dom hjälper jag gärna!

Mina egna barn har inga nya cyklar, simkort, gymkort etc och vi äter rester, vem fan gör inte det?!!? Mina barn tjänar ihop mycket av det dom vill ha, får inte allt serverat! Och vi har inte färsk frukt varje dag hemma. Skulle något av mina barn bete sig lika illa som dessa ”flyktingbarn” skulle dom illa kvickt få lära sig veta hut.

Också POÄNGTERA att jag inte jobbat länge(slutar med detta skit i dagarna) eller att mina upplevelser är nån redovisning för hur det fungerar på ALLA asylboenden eller att ALLA flyktingar beter sig så här!

Är också fullt medveten om att det kommer att komma solskenshistorier från mysiga ställen som absolut inte har det så här.

Men mina erfarenheter har fått mig att ändra inställning! Det var det jag ville få fram! Har gått från en vänlig hjälpare till en förbannad motståndare till flyktingar!

Eftersom vår regering inte kan skilja på vilka som VERKLIGEN är i behov av hjälp så kommer jag inte hjälpa någon flykting mer.

Vill inte längre vara med och betala kalaset för parasiter!


41 responses to “Ändrat inställning sen jag började jobba på HVB för ensamkommande flyktingbarn

 • Fredde

  Det dessa idioter inte fattar är att de saboterar för sina landsmän, de som verkligen vill integrera och anpassa sig i Sverige. För de finns…

  De som faktiskt är riktiga familjer med barn, och inte ensamkommande skäggbarn med senaste iPhone och cigaretter i händerna.

  Nu blir alla svenskar förbannade på alla som kommer hit, vare sig de är lycksökare eller seriösa.

  Förmodligen har de som för stora pengar ordnat transporter nere från MENA, lovat guld och gröna skogar.
  Trattat i skäggbarnen att de har rätt att få bra bostad i fina områden, god mat och pengar i fickan.

  Gilla

 • hllviken

  ”Gatubarn” – illegaler – får också skattefinansierad hotellvistelse!

  Bra skrivet:

  Gilla

 • Bosse

  Vi kunde hjälp så många, verkligt behövande
  I stället för detta fiasko.

  Gilla

 • Ice

  Håller med dig till 100 procent då jag själv arbetar med dessa s.k ”ensamkommande barn”

  Gilla

 • Mia

  ”Hade föreställt mig små ledsna barn som behövde en kärleksfull famn och trygghet”.

  Litet märkligt att en vuxen man och familjefar plötsligt börjar jobba på ett HVB-hem och utan att ha tagit reda på något om arbetet.
  .

  Gilla

  • Lena

   Mia
   Ännu mer märkligt är det att vuxna män utger sig för att vara barn, har tagit sig från andra delar av jordklotet för att låta sig behandlas som barn.
   Efter ett PUT så har ”barnet” plötsligt egna barn och fru som också vill komma till landet galet !

   Gilla

  • Peter Skoglund

   Precis som den vuxna mannen, men barnlösa, Stefan Löfven gjorde.

   Tog inte reda på vad jobbet gick ut på, innan han tog det.

   Gilla

  • Ama Tona

   Du har märkliga anmärkningar ,vad insinuerar du?
   Just för att Pettersson är en bra förälder tänkte han så..

   Gilla

  • Mr Q

   Mia:
   Där har du fått en konkurrent… 😉

   Gilla

 • Ellen

  Ojjj,känns nästan som du tagit orden ur munnen på mig. Verkar inte spela någon roll vilket HVB hem det är,för det är likadant på alla ställen.
  Allt jäkla tjaffs om frukt o mat…
  Behandla en 30åring som en 15åring är inte enkelt.

  Gilla

  • DET GÅR BRA NU!

   Det är inte enkelt att ta av sig DUMSTRUTEN när det är lag på att bära den i Lövens kungarike!

   Gilla

 • Matti

  Jag är uppriktigt sagt riktigt orolig för mina barns framtid i detta landet! Allt som dessa ”flyktingar” säger tas som sanning inget ifrågasätts för att man är rädd för att bli kallad rasist, svenska språkets mest missbrukade ord just nu!

  Bara en tidsfråga innan gated community’s poppar upp överallt i sverige, alltså inte frågan OM utan NÄR.

  Allt sker på kostnad av vad vi byggt upp under årtionden med jämställdhet! Nä nu ska det vara separata badtider, hallaslaktad mat, rätten att få klä sig som man vill särskilt som kvinna ifrågasätts. Rasimen mot ”svennar” är ok. Kasta sten mot blåljus ger en slap on the wrist, sen klaga på att polisen aldrig kommer då deras bilar blir söndermonterade under utryckning när den ej bevakas. Gruppvåldtäkter ökat lavinartat och PK-eliten skanderar att det är MÄN som våldtar, fan det har ju till och med ett namn för just den typen av våldtäkter i mellanöstern!

  Sverige lägger mer pengar på välfärdsflyktingar utan att ställa krav på dessa än vad UNHCR lägger på samtliga flyktingar i HELA världen!!!

  Suck
  Säger som Stefan Sauk
  -Det går bra nu!

  Gilla

 • Camilla ståhlström

  Mina funderingar är hur kan man skicka iväg sina barn? en familj håller ihop under alla omständigheter. Jag har upplevt såna situationer när vi trodde att vi skulle bli dödad vi höll om varan. Vi var tacksamma för att vi fick leva men aldrig en tanke att skiljas

  Gilla

 • Maud

  Jag kan intyga samma sak där jag bor.
  De är inte alls tacksamma på något sätt för allt vi ger dem.
  Ställde ett kort tag upp som läxhjälpare men av ca 70 killar orkade max 5-10 komma till lokalen som dessutom låg i samma hus som asylboendet.

  Ingen av de afghaner som bor här har flyktingstatus, de kommer alla från Iran
  Hade de flytt något så hade de varit tacksamma för att vara här.
  Är de traumatiserade är det för att något hemskt har hänt dem under deras resa hit.
  Sverige med sina enormt generösa bidrag till dessa flyktingar har lockat dem hit, de som styr borde fan ställas till svars!

  Gilla

 • catharinavik

  Jag har arbetat på Hvb-Hem i nio månader och har tyvärr samma erfarenhet. Tänker att vi inte vet vilka motprestationer vi kan ställa, ej heller vem som ska ställa dessa krav (Migrationsverket, socialsekreteraren, skola eller personal på boendet). Killarna får så mycket och därför tror de att det är deras rättighet. Ett nej i deras kulturer är dessutom en förelämpning. Det som är värst är att när de fyller 18 år får de som fått uppehållstillstånd en egen lägenhet, fullt möblerad med helt nya möbler, tv, PlayStation. De får lägenheter i innerstan eller närförort därför att de inte accepterar något annat. Infödda ungdomar får vackert stå i bostadskö för att sedan ta ett lån för att köpa möbler. Här i Stockholm är bostadskön många år. När de flyttat vill de hämta en fru från hemlandet, svenska kvinnor är syndiga.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Att ens komma på tanken att de välfärdstekniska finesser som i bästa fall kan tillämpas inom den ordinära ungdomsvården även kan appliceras på dessa socialt invalidiserade och kravfokuserade inkräktare, visar med fasaväckande klarhet på den imbecilla svenska socialpolitikens praktiska konsekvenser.
  Vilka signaler denna allmänt vedertagna och rent suicidalt beskaffade undfallenhet skickar , har med all önskvärd tydlighet noterats och här kan vi verkligen tala om att medvetet lägga hyende under lasten.

  Det globaliststrategiska all inclusive-konceptet dränerar välfärdsstatens samtliga resurser och symboliserar ett historiskt förakt för de svenska skattebetalarna och en aldrig tidigare skådad respektlöshet mot det hederligt arbetande och i högsta grad manipulerade folket.
  Andreas.

  Gilla

 • The proud Swede

  Bara att gratulera att du äntligen öppnat dina ögon för verkligheten. De flesta av oss har vetat detta i många år…. 😁

  Gilla

 • Anna

  Har många ggr sett att ensamkommande vuxna köper cigg på ica där jag bor. Men ingen i kassan frågar efter legg. För några dagar sen kunde jag inte hålla mig utan så rakt ut – ska du inte be om legg?
  Man märkte att hon i kassan tyckte min fråga var jobbig. Men hon bad om legg och han hade ju inget. Han blev arg så klart och slängde på mig och mina barn.

  Gilla

 • Suzie

  De grovt kriminella i sjukklöverjuntan som vanstyr Svea rike är inte alls naiva,tvärtom de är kallt beräknande socialister/kommunister/liberaler som med psykopatiskt kallsinne fullföljer det djävulska sociala massinvandringsexperimentet som fullständigt spårat ur för länge sedan.De är narcissistiska psykopater som gör stora pengar på det svårt hjärntvättade svenska folket samtidigt som sjukklöverjuntan är nyttiga idioter åt globalisterna som har tagit sig makten i världen.Tyvärr är majoriteten av svenska folkets självbevarelsedrift,förmåga att tänka självständigt och dra slutsatser av allt ondskefullt de blir utsatt för av politikerhelvetet satt ur spel,de har blivit fördummande och sövda de nöjer sig gott med bröd och skådespel fortfarande.

  Gilla

 • Per Thomas Frisk

  Det är fullkomligt otroligt hur Sveriges regering kunnat gå på denna bluff. Det kommer att bli efterräkningar i många år.

  Gillad av 1 person

  • Suzie

   Inte så obegripligt när man betänker att de som vanstyr landet vill ha kaos,ökad grov importerad brottslighet,deras agerande och ickeagerande säger allt om dem och den ondskefulla Sverigeförstörande agendan de bedriver i en allt högre och värre omfattning.

   Gilla

  • Josef Baranyi

   Våra barn får betala livet ut…

   Gilla

 • Tony

  Ja den Svenska naiviteten? När man tar ett sådant jobb
  och ständigt ser att det bara är unga grabbar som kommer,
  borde inte frågan inställa sig, drabbar inte kriget flickor?
  Hur upplever dessa att leva kvar i krigets helvete, och hur
  kan det va att dom hinner få med sig sina kapitalprylar, men
  inte ett enda papper som visar på vem dom är, eller ens
  var dom kommer ifrån. Om dessa Grabbar /unga Män
  verkligen flytt från krigets fasor hade dom flytt till närmsta
  land utan krig, och inte genom tio länder för att ta sig till
  flathetens stamort på jorden. Dom är inget annat än
  ankarbarn som när dom fått asyl plötsligt har hittat
  sin familj på 8-10 personer, trots att dom ljugit om att dom
  saknar anhöriga.

  Men i Sverige går det bra att köra valsen ” dom stackars
  baaarnen” Där Jobbar ju Batikhäxorna föredömligt för att
  kanske få något ungt och fräscht att bita i..

  Som Svensk måste jag vid alla tillfällen bevisa att jag
  verkligen är jag, men människor utan några bevis på
  vem dom är blir trodda på vad dom än säger, Sådana
  myndigheter litar inte jag på.

  Gillad av 1 person

 • Bror

  Värt att påpeka igen är att vad vi ser är den dom som profeterats över landet i årtionden. I Jesaja 3:4-5,12 står det också intressant nog:

  ”Jag skall ge dem pojkar till furstar, nyckfullhet skall råda över dem. Av folket skall den ene förtrycka den andre, var och en sin nästa. Barnet skall sätta sig upp mot den gamle, den obetydlige mot den högt ansedde.”

  ”Mitt folks förtryckare är barn, och kvinnor härskar över det. O, mitt folk,
  dina ledare för dig vilse och fördärvar den väg du skulle gå.”

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Ut ned detta pack och drägg. Upprätta luftbro till Afganistan de får fan i mej ta hand om sitt eget drägg.

  Gillad av 2 personer

 • Ama Tona

  Bra att en som har varit ”blåögt” har sett med sina …Bravo,bra skrivit..

  Säger det igen..Dags att reagera på riktigt…. skicka kommentaren till Riksdagen,MSB, migrationsverket,partierna, polisen ,alla myndigheter .
  Vi måste visa att svenska folket är medvetna om vad som pågår…
  Jag gör det ……..
  Boka tid för debatt i Riksdag om deras svek….

  Gillad av 1 person

 • ruben

  Varje flykting, som får asyl triggar kanske upp till 1000 nya från sina hemländer. De får ju mobiler och surfplattor så fort de kommit hit, så de kan meddela sig. Det sprids som ringar på vattnet, Därför måste Migrationsverket och gränserna stängas, tills allt normaliserats och alla utvisats, som ljugit eller inte hade asyl-skäl. Det kan ta sisådär 30-50 år.

  Gillad av 3 personer

 • Jhonsson

  Kanske skulle våra godhetstörstamde politiker må bra av. att under cover arbeta ett par veckor på HVB hem.
  Men det är kanska ändå för mycket begärt. att de skulle fatta.
  De är ju politiker!

  Gillad av 2 personer

 • age

  Om de högintelligenta 87%:arna är läskunniga så borde alla tvingas läsa det här skräcktexten från verkligheten.

  Tänk att den där Reinfeldt inte sitter i fängelse för sitt landsförräderi med att som ledare försöka förleda folket med sitt ”Öppna ERA hjärtan!”.

  Gillad av 2 personer

 • Mm

  Godmorgon. Välkommen till verkligheten, de här är våra nya makthavare och du skall vara tacksam för att få passa upp på dessa skitstövlar. Så här går det till i landet de kommer ifrån. Hur fan kan man sänka sig så att ta ett sådant jobb. Lycka till i invällar industrin

  Gillad av 1 person

 • Hönsmamman

  Strategin från migrationsverket verkar vara en kompromiss för att undvika att konfrontera dem angående åldern. Dra ut på handläggningstiderna tills de på papperet är vuxna och då kunna ge avslag.

  Priser är att vi förvarar dem i landet till enorma kostnader. De får saker som barn normalt sett aldrig får av samhället. Dessutom jobbar många med dem för att få råd att betala för att kunna ha egna barn.

  Det är en stor skam för Sveriges regering vad de utsätter svenska medborgare för.

  De som kom 2015/2016 och uppgav 16 år eller högre har senast 2018 ”fyllt” 18 år. Många av dem borde gå åldersbestämma till vuxna.

  Man sparar mycket på att avvakta tills de ”är” 18. (Skulle helst se att de skiclades bums). Ett livslångt underhåll av dem högst troligt förknippat med brottslighet i någon form. (Bara att bedrägligt uppge fel ålder är tecken på kriminella tendenser så att det fortsätter i annan form är inte ett så chansartat antagande). Till detta anhöriga, ett antal, som enligt statistik över de som kommit inte har stora utsikter att kunna försörja sig och som skattebetalare också skulle tvingas försörja. Dessutom en livslång ledighet ställd mot det hårda arbete skattebetalare bidrar med. Belastad välfärd. Överskottet av män. Deras våldsamma agerande samt oförmåga att agera jämlikt.

  Men då gäller det att verkställa avvisningar effektivt.

  Gillad av 1 person

 • Galten

  Och jävelskapen fortsätter i oförtruten takt, trots löften om förbättringar av etablissemanget och ansvariga myndigheter och politiker.
  http://www.skd.se/2017/07/25/gatubarn-ranade-80-aringar-nagot-helt-nytt/

  Gillad av 1 person

  • Hans Nilsson

   Politiker och myndighetspersoner har aldrig dragit sig för att ta till en nödlögn för att rädda sina ansikten och komma vidare. Man kommer att köra på så länge det håller sen får andra ta över och försöka få konkursboet Sverige på fötter igen.

   Gillad av 2 personer

   • compulsoryunion

    påminner om när kriminella står bakom aktiebolag för att så länge det är möjligt och så fort som möjligt få ut varor /egendom på kredit från blåögda (kallas racea bolag från race = lopp) innan konkurs

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: