I Finland försökte justitieministerns specialmedarbetare stryka stödet till somaliska föreningar

INVANDRING. Finland går sin egen väg, som vanligt. Justitieministerns specialmedarbetare försökte stryka stödet till sex föreningar, varav två var somaliska.

Läs mera här. Artikeln är skriven av svenska YLE, alltså den finska lillasystern till svenska SVT, så det är ju klart att händelsen fördöms.

Men det visar att den politiska viljan i Finland är ljusår från den nuvarande politiska viljan i Sverige.

14 thoughts on “I Finland försökte justitieministerns specialmedarbetare stryka stödet till somaliska föreningar

  1. Hej alla! Jag läste ett inlägg här på Petterssons om ”specialisten” Löfven – i form av en video.

    När jag såg ”specialisten” för först gången för ett antal år sedan behövdes ingen verbal komplettering, hans kvalitéer, eller avsaknaden därav framgick med all tydlighet. När stackarn sedan öppnade munnen var min hypotes överbevisad med råge:

    Bakom den sinnessvage marionetten finns andra krafter, vilka har satt ett lättmanövrerat viljelöst redskap på scenen för att själva regera.

    Demoleringen av Sverige sker genom att dessa krafter blir allt rikare och rikare allt under det att landet (och Europa) faller samman.

    Jag vill tilldela en gratulation till dem som står bakom ”specialisten”, de gjorde det optimala valet. I synnerhet måste ”specialistens” oförmåga att lyssna och att inte bry sig om sina landsfäder när de lider vara extra passande attribut. Låg IQ är naturligtvis ett stort plus.

    Hur jag än försöker är det svårt att finna någon lika dum ersättare för ”specialisten” i den medvetna demoleringsprocessen. Av de få jag kan komma på poppar Schyffert upp i mitt huvud, men den fjanten har behövts på sin plats, också detta en marionettdockas plats. Annars har de ju motsvarande utbildning, och är nog rätt utbytbara i båda riktningarna.

    De djupaste lyckönskningar i ”specialistens” ”Sverige” från våldsbabbevännen assad, till dig! Säg vad du vill nu, ty snart upphävs yttrandefriheten.

    Ny låt på gång! Sommaren är babbig, hösten lika så.

Kommentera