-Det kommer att bli en jordskredsseger!


Satt och samtalade med en f.d SÄPO anställd – inte om rikets hemligheter utan om vad han trodde skulle hända 2018. -Det kommer att bli en jordskredsseger för Sverigedemokraterna.  När detta är ett faktum så kommer de att förföljas och hånas, precis som Donald Trump. De kommer att få ett helvete med  pressen jagandes för att hitta ”skit”. Precis som det Trump. De kommer att ha fullt upp att värja sig istället för att kunna regera som vi röstat fram dem till att göra.

trump.åkesson

Detta inte sagt att man skall jämföra politiken eller personerna utan situationerna. Pressen i USA och framförallt pressen i Sverige kunde aldrig riktigt tro ens i sin vildaste fantasi att Donald Trump skulle bli USA´s president. Detsamma gäller Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna – ingen gammelmedia kan tänka sig att SD skall kunna vinna valet. Inte ens nu när Sentio visar att de är störst(!) med 26,8% mot Socialdemokraternas 22,4%.  Är det inte så att Sentio brukar vara närmast valresultatet??!!

Jag har en mycket nära släkting som är överåklagare i ett Amerikanskt territorium. När han var på besök berättade han om hur omtyckt  Trump är bland fotfolket inom framförallt rättsväsendet. Det är pressen (igen)  som inte uppskattar honom samt höjdarna.Han upplever att det är samma situation här med SD när vi sitter och diskuterar.

Här vågar många inte tala om att de tänker rösta på SD men det kommer 7-klövern att upptäcka hur många det är i september 2018. Då kan Herr Statsminister sitta där med sitt nazistiska rötter snack……..och tömma sin sandlåda på inkompetenta medarbetare och ministrar.

Bilden lånad av Jeanders blogg

Alla får vara medlow


18 responses to “-Det kommer att bli en jordskredsseger!

 • Marty

  Om SD fikk sjansen att styra Sverige så blir det nog så att det blir många former av ”hexjakt”.
  Det hör ju till dom ” poor looser’s” i politiken i många länder.Politikere är ju värre än barn på dagis.Jag tycjer att anti regerings propaganda med lögner och ”knivar i ryggen” skal vara olaglugt då det forslkwr att underminera och även ”fella” ett regerande parti.Det hör inte hemma och är en lek som okompetenta politikere tar för givet.Sverige måste skarpa sig,den ultraliberala hållningen demonterar det Sverige som tidligare regeringar har byggt upp.Denna gång var det dom själva som forstörde det dom byggt,Demokrati är okej men ultraliberal demokrati vänder upp och ner på allt och till slut forsvinner frihet och yttrandefrihet till en minoritet dikterad (diktatur) av en ultraliberal havarerad demokratisk regering.

  Gilla

 • gamgubben

  SD måste få 51% eftersom det tydligen inte finns några demokratiska partier som vågar ställa sig på deras sida och reformera vår migrations och bidragspolitik.
  Mer bestämmande för individen bort med den hjälpnödiga svenska attityden!

  Gilla

 • Kent

  Jag tror att Jimmy kommer att vara betydligt mer stabil och stå vid sina ord.
  Samt att inte twittra och pladdra en massa strunt hela tiden

  Gilla

 • Ryan

  Det är ju uppenbart att SD är största parti men kommer de liksom helt enkelt ta rollen som regering? Det är en tuff uppgift att ta över ett skepp som är i betänklig lutning på gränsen till att gå i kvav. Så otroligt misskött som Sverige är nu finns inte på den historiska kartan. De som ska reda ut det kommer få det extremt jobbigt.
  Jag håller SD som det bästa för Sverige men har lite oro att de kanske inte mäktar med uppgiften.

  Liked by 1 person

 • Katarina Elsässer

  Behöver SD ta över denna trasa till mantel som lämnas efter decennier av landets vanskötsel så har redan Bosse nämd en del steg som kan vidtas.
  Dock tror jag att det finns tillräckligt med människor, även i de andra partier, som vill vårt land och vårt folks väl.
  Se nu bara till att vi för det första
  hamnar i den situationen och sedan uppträder
  så som det behövs för att vi alla kan leva här utan hat, med tillförsikten att Sverige, dess kultur och dess befolkning har en framtid.

  Gilla

 • Jhonsson

  Sentio är tillsammans med Yougovs de enda opinionsinstituten, som inte fifflar med SD:s väljarstöd. De låg också nära det verkliga resultatet med sina siffror ett par dagar innan valet 2014. För några dagar sedan kom de med årets siffror för juli månad. Inte förvånande var SD största parti med drygt 25 % väljarstöd samt Mp och Kd under 4. %.
  Moderaterna på 15 %. De har ännu inte fattat, varför de närmar sig den nivå de hade på 1970-talet, dvs 10 %. Kanske dags att vakna upp pch välja sida AKB,

  Gilla

 • Bosse S

  Dra in sändningstillståndet i marknätet för TV4.
  Byt ut SVTs och SRs ledningar.
  Dra in presstödet.
  Byt ut PO.
  Ändra de för pressen fördelaktiga reglerna i domstolarna vid förtalsmål.
  Förbjud politiskt tillsatta nämndemän.
  Gör organisationer som Ruben och Hilda olagliga.
  Strama upp tjänstemannaansvaret.
  Byt ut alla sossepolitrucker i myndigheterna mot utbildad personal.
  Åtgärder som initialt kan skapa ett lugnare regeringsklimat för en ev. SD-regering.

  Liked by 1 person

 • Mia

  Det är orättvist mot Jimmy att han ska avbildas tillsammans med Trump, den sämsta och minst omtyckta president som USA någonsin haft.

  Jag röstar inte på SD men tycker att Jimmy är en ganska vettig person och till och med sympatisk när man lyssnar på honom.Det är mest hans förtjänst att SD blivitså stort.

  Gilla

  • Mia

   Jimmie heter han ju, bort med y:et

   Gilla

  • mari svensson

   Så är det inte. Man jämför situationen – inte personerna. Sedan har inte svenskarna förstått vilket stort stöd Donald Trump har i USA. Media ger en helt fel bild. Givetvis finns det en del saker men inte så mycket som pressen vill göra gällande.

   Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Tror också att MEDIA – som utropat sig själv som ”allmänheten” – kommer att försöka ta makten genom sin arsenal av desinformation. Alltså mediala revolutionsförsök efter en jordskredsseger.

  Glöm aldrig vad Löven sa härom veckan apropå opinionsmätningarna för SD: JAG KOMMER ATT SE TILL ATT DET INTE SKER.

  Gilla

 • age

  2014 lämnade dåvarande, högutbildade (gått en kurs på Komvux),
  infrastrukturminister ut hemligheter om vårt fosterland till personer i annat land!

  Men vår statsminister löser nog det här – han är ju också ”högutbildad”.

  Det är sådana stjärnor vi behöver för att styra vårt fosterland!

  Jag är ändå rädd!
  Känner du dig trygg?

  Gilla

 • ossie

  Press som jagar och försöker hitta skit. Det har dom levat med i åratal så det är dom vana vid. Pressdårarna kommer att bli ännu mer hatade av vanligt folk, om de nu har nåt jobb kvar som kan betala lön till dom.

  Gilla

 • Heraldikern

  Det allra värsta är ju att hela administrationen i Sverige är full med folk som är lojala mot något av blocken inom 7-klövern och dom kommer att göra allt för att sabotera, fördröja och verkställa saker på fel sätt om SD bildar regering. En annan sak är att dom inte har tillräckligt med kvalificerat folk att besätta alla nödvändiga poster. Dom klarar ju inte alla poster ens idag! De finns naturligtvis en dold potential som delvis kommer fram när det blir vinst för SD, men knappast så det räcker. Varenda politisk tillsatt tjänsteman måste bytas ut och det räcker inte med det då en stor del av de ”rena” tjänstemännen också är politiskt tillsatta! Och hur kommer det att gå när dessa ska samarbeta till rikets bästa?

  Gilla

  • Grune

   SD har säkert tillräckligt med duktigt folk att tillsätta alla poster, det är bara det att dom aldrig har fått någon chans att bevisa detta.
   7-klövern har ( oklart varför ) hela tiden satt käppar i hjulen för dom och på ett för dom effektivt sätt sett till att dom aldrig fått uttala sig i någon annan fråga än invandringsfrågan. Därför har dom blivit kallade ett enfrågeparti och fått framstå som ett parti som inte kan något annat. SD är ett parti som är vida bevandrade i samtliga frågor som har med landets styre att göra, vilket inget annat parti har. Så jag är övertygad om att dom blir ett mycket bra regeringsparti.

   Gilla

 • Grune

  Fakta är nog att efter valet när Jimmy blir statsminister så kommer han att få ett litet helvete som är mycket större än det han har haft tidigare.
  En häxjakt kommer att inledas som Sverige aldrig tidigare skådat.Därför hoppas jag vid gud att han är stark och håller emot alla onda makter ( läs journalister) som kommer att försöka hitta alla små mikroskopiska halmstrån som finns om honom och alla andra Sverigedemokrater i Sverige.
  Efter 2 månader kommer 7-klövern och den samlade massmedian att säga ” Vad var det vi sa, han klarar inte av detta”.
  Det som 7-klövern har raserat på 15 år kommer att ta minst 50 år att återställa.

  Liked by 1 person

  • larsson

   Det går inte att återställa.
   Muslimerna blir dubbelt så många på några få år genom
   barn- födande.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: