12 thoughts on “Värdegrundsbloggen sammanfattar Sve Tsarens ”presskonferens”

  1. Så länge dummerjönsen Löven inte vill tala om hur hela den här affären hänger ihop så är jag övertygad om att det är han som kommit på idén att på ett snabbare och effektivare sätt utplåna Sverige. Det är med andra ord han som ligger bakom hela IT-affären.
    Detta är jag övertygad om ända tills han kan bevisa motsatsen.

  2. Det som byggts upp av generationer har detta sosseriet tillsammans med 7klöver förstört Sverige som har blivit det kriminellas paradis med massimport av muslimer. Nu är det dags att sätta in det enda parti för oss riktiga Svenskart SD I regeringen samt att vi kan sända hem allt skit som Stefan släppt in i landet. För övrigt är det härligt att se Sara Sjöström en riktig svenska ta guld i simning Grattis…….

  3. Vi har en svetsare som Statsminister, hur är det möjligt?
    Polen hade Lech Walesa 1990, snart 30 år sedan!
    Kan inte hända i ett fungerande modärnt samhälle!

  4. Anledning till outsource: spara 200-300 miljoner.
    Det hade varit bättre att chartra ett par flygplan till Afghanistan och lämpa av deras rymmare. 200 ensamkommande 1 år – 300 miljoner.
    Men den feministiska regeringen drev på besparingar i myndigheter för att kunna finansiera omsorgen de inbillade barnen.

    En humanitär investering som spårat ur fullständigt.

  5. Här erbjudes ett frestande tillfälle att komponera en riktigt dräpande kommentar. Emellertid nödgas undertecknad kämpe avstå, alltför medfaren av dagens slit för brödfödan för att vara i stånd att åstadkomma något i sammanhanget passabelt, varför man ber att få tillönska alla hederliga läsare av Petterssons en god natt och på återhörande.
    Andreas 🙂

  6. Dummerjönsen är precis lik ’Hoppa Mitica’ – en klassisk leksak som alla barn hade hemma när jag var barn. Mitica var en gubbleksak som brukade hamna tillbaka på benen oavsett hur man ställde den på bordet: vågrätt, lodrätt eller snett. Mitica hoppade jämnt tack vare en motvikt inuti, enkelt !
    Hoppa Mitica är namnet på leksaken även på rumänska med betoning på andra stavelsen: Mitíca.
    Jag tycker att har att vi inte har att göra med en vanlig leksak, den svenske tölpen faller alltid på benen och han har en listig plan …
    Mind my words.

Kommentera