Tidelag / Sodomi

Det verkar föreligga en utpräglad sexuell desperation hos vissa, då inte sällan även djur våldtas.

Många har överraskats och filmats då de har sex med djur, ett otal videor kan lätt hittas (däribland filmer som spelats in av drönare) men även t.ex. ett nyligt fall i Schweiz (där en bonde blev misstänksam då saker hade flyttats runt i hans stall och installerade en kamera, han blev då vittne till något som han inte hade önskat att förklaringen var):

Man överraskas vid sex med ko

PROCESS · En man står framför tingsrätten i Linthgebiet (området) eftersom han smög sig in i ett stall och missbrukade en ko. Han har delvis erkänt detta faktum, men kan inte förklara det han gjort: ”Jag är arg på mig själv”

Bonden installerade en kamera i ladan

När distriktsdomaren bad svaranden att förklara sitt agerande lägger han sitt ansikte i händerna och skakar på huvudet. Sen talar Kosovoalbanen i sitt modersmål till tolken. Hon översätter: ”Det är väldigt svårt för mig, att nu höra detta igen.” Han är arg på sig själv och nervös. ”Ja, jag gjorde det,” säger han. Helst skulle han aldrig mer vilja tala om det, säger den skyldige. Tre gånger har han haft sex med kon, bekräftar han.

Mannen som sedan mer än 20 år inte arbetar utan lever av en invaliditetspension, reflekterar ångerfull: ”Jag ber om ursäkt för vad jag gjorde. Jag kan inte förklara hur det kunde hända.” Han är rädd för att hans familj kommer att få reda på detta. Hittills vet de ingenting.

Hans försvarare kräver ett frikännande

För den huvudsakliga punkten i anklagan (”dessutom åtalad för hemfrids- och vapenbrott”), djurplågeri, kräver försvararen ett frikännande. Det är bara fråga om ett sexuellt umgänge med en ko som fångats på bild – ”och det i dålig bildkvalitet”

P.S.

Mina kommentar:
Likt Sverige – Hans försvarare yrkar på ett frikännde trots att han har erkänt och bildbevis föreligger. Dessutom har han inte lyckats lära sig tyska (landsdelens språk) trots att han levt i landet sedan nu tydligen årtionden.
Olikt Sverige – Hans etnicitet nämns.

17 thoughts on “Tidelag / Sodomi

  1. Dags att återinföra dödsstraffet – den enda rimliga påföljden för dessa ofattbart avskyvärda handlingar, helt jämförbara med pedofili. Det finns ingen anledning att betala de avsevärda förvaringskostnader som är förenade med fängelsestraff för detta undermänskliga avskrap.

    Det skulle vara undertecknad ett sant nöje att lägga snaran runt dessa förtappade nackar, i vetskapen att man därmed verkat för den kristna civilisationens och rättsstatens bästa, i detta maktpåliggande och för den allmänna säkerheten så angelägna renhållningsarbete.
    Andreas.

  2. Centerns valspråk ” pipa med djur, snart är det din tur”, ” döda eller röda spelar ingen roll” Alla(h) som är emot är både rasist o Nasist.

    • Skulle inte som advokat kunna försvara någon som gjort ett grovare brott när bevisen är så klara. Därför blev jag inte försvarsadvokat.

  3. Albanien är ju nästa land som gärna vill ingå i EU… Detta land har jag i gott minne sedan mer än 50/60 år…Bilderna sitter kvar,och detta p.g.a. att något så bedrövligt hade jag tidigare aldrig sett.(och senare aldrig)Närmare djurriket,än det landets befolkning tror jag inte är möjligt,i så fall uppstår sådana skräckfigurer,som de yngre gillar på nätet ! 🙁

      • Jo,och då skall du veta att jag sett många länder,och deras bakgårdar men aldrig tillnärmelsevis,en sådan befolkning i sin egen hem-omgivning. Våra svinstior är som 3-sjärniga hotel i jämförelse ,De boende i Albanien,jämför jag då i mitt minne,med stians innevånare. Om du kan tolka detta annat än negativt,kan jag ju inte avgöra….

      • Närmare djurriket kan man också stå pä ett positvt sätt, t.ex. i anspråkslöshet.
        Visst, jag förstod vad som tänktes i detta fall.
        Lite oschysst mot djurriket att jämnställa människor som uppför sig dåligt med djur, men så har det blivit – det är gängse.

      • Till Kurt:
        Säkert, mindre illa en ko än ett barn eller kvinna

        Djuraktivister – varför så tysta om detta och annan djurmisshandel som det skrivats om på denna och de andra ”stora alternativ media” bloggarna (igelkottar som brutalt dödas, kaniner som sparkas som en fotboll, etc.)

Kommentera