Ett olyckligt sammanträffande..?

ISLAM. Mehmet Güner Kaplan, född 18 juli 1971 i Gaziantep i Turkiet, är en svensk miljöpartistisk politiker. Han var Sveriges bostads- och stadsutvecklingsminister från 3 oktober 2014 till 18 april 2016. 

Mehmet Kaplan ansvarade även för IT-politiska frågor och postkommunikation.

Som minister uttalade han sig i turkiska medier att ett av skälen till att ungdomar ansluter sig till Islamiska staten är den utbredda islamofobin i Europa, och att detta kan motverkas genom att moskéer får statliga bidrag för att motarbeta rekryteringen till IS. Kaplan tog även över funktionen som IT-minister. Han tvingades avgå den 18 april 2016.

Om Mehmet Kaplan på bloggen…

Bilden från Politikfakta.

29 thoughts on “Ett olyckligt sammanträffande..?

  1. Det finns ett flertal perspektiv utifrån vilka man med rätta kan klandra och ifrågasätta inläggets lugubra huvudperson, icke minst det estetiska.

    Vad den moraliska synvinkeln beträffar agerar vederbörande infiltratör helt i enlighet med islamismens numer välbekanta agenda, där såväl den vilseledande inställsamheten som den strategiska bakslugheten ingår som en vital programpunkt i den vardagsterror dessa pseudopolitiska inkräktare bedriver.
    Andreas.

      • Tvi vale! Jag får sura uppstötningar och vomeringsanfall när jag hör och ser den vedervärdige somaliska negern.

      • Det spelar inte det någon roll vad han säger, han ljuger rak en i ansiktet, taqiyyia Har inte Mohammed slagit någon??? har dödat otrolig många ,haft sex med slavar … Varför är man så politiskt korrekt när man intervjuar honom?
        Vad är det för gud som inte kan förmedla vad han vill och det gör upphov till misstolkningar ….eller är det så att alla tolkar likadant och låsas om?
        Det finns många länder som har sharia lag ,varför flyttar han inte dit..

  2. Jag har fortfarande inte hört vilket Öststatsland det handlar om. Ett ställe rapporterade Tjeckien, men har hört fler varianter. Det här är nog allvarligare än det skall se ut.

    • Det ska ha varit datatekniker i Serbien och Tjeckien som fått omfattande information om Sverige och dessa ska inte ha varit säkerhetskontrollerade.

      • Tack för svaret angelicaplacet! Det var de jag hört om tidigare, då kanske det stämmer. Vilket slarv? Om det nu är slarv? Hur många år kan det ta att återställa blundern eller bedrägeriet, 15 år, om det någonsin går att återställa helt? Det känns som hårda bud nu och man undrar, var och när poppar nästa myndighetsskandal upp? Kommer någon grannstat vilja samarbeta med Sverige någonsin, som hanterar livsviktiga sekretessuppgifter så ansvarslöst. Behöver Sverige en förmyndare?

      • Det är vad som sägs just nu så man får avvakta och se vad utredningen ger.

        Slarv är det inte utan det är landsförräderi att lämna ut uppgifter till främmande makt.

        Sverige skulle behöva en riktig statsminister som sätter Sverige först då hade det här landsförräderiet inte skett.

  3. Vi borde egentligen fokusera på vad som händer här och nu .. Oavsett vad historien säger, man kan ”skapa” historiska fakta också.
    För att förstå vad som händer måste vi ha kunskap om vad islam betyder och innebär och hur de går tillväga för att sprida det. .Som jag har sagt för länge sedan och folk trodde att det var en konspirationsteori ,har muslimer infiltrerat olika myndigheter.
    Genom att spela offret och agera i namn av en fredligt religion, trycka på rätten för religionsfrihet ,gjort anspelning på islamofobi,rasism har de kunnat agera för att stärka Islam..
    Kolla runt om i Europa ,hur många ”tunga politiker” ursäktar muslimerna varje gång det sker en ”terrorrist attack”? Om det inte sker i Allahs namn i vilken då? Om det inte är muslimer ,hur kan det komma sig att samma ”fredliga imam fördömer på nyheterna attacken i Manschester som krävde barnsliv för att sedan borta från tv kameror stå i moskeen och säga att den aktion inte var extremist den var muslimskt för det står i koran ,hadith och suras om Jihad och att sharia lag måste råda ,muslimerna måste ta över världen och alla infidels måste dö?
    Sker det försäljning av vapen till muslimska länder, tillåtelse att bygga moskeer , skolor ,dagem ,tunga minister post ,jobb på skatteverket ,försvaret ,försäkringskassan?
    .Alla säger vara moderat muslim, vill ha fred och så blir de starkare och börja kräva .. Precis som deras profet gjorde .. Som religiös kom han inte långt ,när han började agera politiskt och blev en ”war lord” kom han desto längre..
    Från exclusiva bad tider för kvinnor till no go zon … Med allt det innebär där emellan …
    Kunskap är livsviktigt ingen undantag när det gäller Islam ..
    Jag säger inte att alla muslimer är mördar maskin eller terrorist.. Känner många snälla ,gulliga ,vanliga som inte ens vet riktigt vad det innebär att vara muslim ,de bara är det …Men de är okunniga ,men är en styrka till de som vet .När det behövs kan de pressas att vara en riktigt muslim och välja sida .Också enligt profeten ..välj rätt eller dö..

    • Vill kräva enligt alla människor lika värde rätt att inte bli kränkt varje dag .
      Jag behöver inte acceptera att bli sed som dålig kvinna för att jag inte täcker mig och att som icke muslim vara bränsle till helvetes eld enligt deras heliga skrifter .Vill inte acceptera att kvinna är ”stupid” och hälften värd och blir sed som en åker som mannen kan använda när den vill enligt deras bok. Blir kränkte att höra på nyheterna att muslismka män struntar i svenskar lagar och har fyra fruar….Enligt Islam får de ha om de klar att försörja kvinnorna och barnen ..blir kränkte att de begår brott enligt svensk lag och deras , det är vi som betalar för fruarna och barnen.. Jag vill inte acceptera att ha vetskap att de tvångs gifter barn,Blir kränkte när jag hör viktig imam tala inför en stor publik av mycket klädda kvinnor om att ingen har rätt att gå emot den perfekta mannen och Allah ,har profeten haft småbarn som fru är det rätt! , får slå , begår hedersmord ,enl deras bok . .Blir kränkt som människa att behöva acceptera att kvinnor stenas til död på torg. Huvud rullar på deras heliga Meccka för små brott enligt Koran . Vill inte heller acceptera att bli kränkt när de säger att det är deras religionsfrihet att lära ut i moskeer att kristna och judar är det lägsta varelse som finns och är avskum ,driver med hinduer att de ”dyrkar kon” .Blir kränkt att bli kallad för kafir ,som de kan begå den ”heliga lögn” ”Taqiyyia” för att skydda islam. Kränkte att de kan utnyttja bidragen ,lurar för att få pengar för det är inget fel att ta från en icke muslim …https://www.youtube.com/watch?v=V6RM-M6t47M

      Vill inte acceptera att när de bygger moskeer ,öppnar muslimska skolor och daghem kallar de det för att minska segregering .
      Jag blir demokratiskt kränkt när jag måste acceptera deras värderingar av tjejer , att de är smutsiga och får inte närvara i skolan när de har mens…
      Jag blir otrolig kränkt i mina mänskliga rättigheter när jag inte ha rätt till min kropp och kan utsättas för gruppvåldtäkt samt taharrush allt enligt hur profeten gjorde med icke musliska sexslavar ..
      För att sen bli kränkte av ministrar (från Iran ) har mage att sitta framför kamera och säga att de begås inte mer våldtäkter nu i Sverige än förut…
      Var är min medborgare rättighet när jag ser att skatten jag betalar går inte till pensionärer som saknar tänder ..mycket går till subventionerar immigranternas liv …som eldar boende för att det duger inte

  4. Spionen Stig Wennnerström skadade Sverige mer än någon annan och fick livstidsstraff för det.
    IT-skandalen har väl samma dignitet. Vad får Kaplan?

    • Enkel biljett till önskad destination och livslång försörjning av dig och mig.

    • Och vad får svetsarn ? Jag misstänker att han sålde hemligheter till utlänningar. Sedan kastade han ansvaret på det där fruntimret. Kör fegisen i finkan, utan rättegång – han sålde landet till ockupanterna.

  5. Hur var den där muslimen inblandad?
    Hur har detta påverkat islams invasion av vårt fosterland?
    Hur har detta påverkat islams uppbyggnad av moskéer?

    53 ockuperade, ”no go- zoner”, varav 23 ”svåra”!
    Har ockupanterna i vårt land fått hjälp av den där muslimen?
    Är det härmed bevisat att regeringen är islamstyrd?
    Är det härmed bevisat att regeringen är lika stora spioner som Wennerström? – Har de sålt ut vårt land?

    Kan en reging sitta kvar när den sålt ut vårt fosterland till annan makt?

    Är vi fria svenskar nu?
    Är vi nu i händerna på annan, fientlig makt?
    Vem redovisar hur allvarligt läget är?
    Får vi veta innan totala ockupationen av vårt land påbörjas?
    Räcker ”förklaringen” haveri?

    känner du dig trygg?
    Jag är rädd!

  6. Islamisterna från Miljöpartiet lämnar sina spår som blir kvar länge, länge.

  7. Och Magdalenas pengadränage i alla verksamheter för att finansiera att de arga ljugande unga männen från kvinnoförtryckande kulturer kan komma hit.

    Vilken kombo.

    Kaplan öppnar för insyn utifrån och Magdalena försvagar och förstärker utvalda delar för att underlätta vidare tillgång till vårt land. Som en kirurg (kapl) som snittar en öppning och en medicinare (magda) som försvagar vitala organ och inplanerar en infektion som hon dessutom göder med extra näring.

    Det är inte ladorna som är tomma. Tomheten finns i deras hjärter och hjärnor.

  8. Tokpartiet MP har mycket att stå till svars för, några axplock, förbifart Stockholm sköts upp ett halvår med skrivna avtal, för att MP skulle kolla om det verkligen gällde. – kostnad 50mille, ny Bromma flygplatsutredning, trots gällande avtal. Kanske det värsta är att haft en brödraskaps muslim inne i Sveriges hjärta med tillgång till alla detaljer om försvar, IT och samhälls struktur. Som om detta inte räcker vi skall försörja dem oxå, efter de inte klarat sitt jobb. Ta bort allt bidrag för politiker som fått gå och ställ dem till svars.

  9. Kanske att han avgick för lätt, jag uppfattade det som att han hade nått de ”mål” han önskade på sin post.
    Han var ju ganska aggressiv i sin framtoning, dock inte vid det tillfället när han avgick…………vi får väl se !

    • Han ligger nog och lurar i vassen och väntar på att slå till. Med ett färdigt islamistparti, lagom till valet 2018. Ifs, där får vänstern/sossarna för sin importerade valboskap men farligt är det!

      • Han är ”hal som en ål”, svarar inte på ställda frågor men upprepar ständigt att vi skall vara tydliga………..
        (Det där ordet ”tydlig”, använder den nyblivna 60-åringen han som är försvunnen, ofta !)
        https://www.youtube.com/watch?v=RUmr4i_58Xs
        Undrar om han är kvar i Sverige och vad han sysselsätter sig med ?

      • Han lever väl tryggt på riksdagspension, precis som många företrädare gör, dom ser ju till att ordna det för sig.

        Lars ”olyckan”Ohly lever fortfarande av skattemedel efter minst 10 år har inte ens sökt ett jobb, gräddfilen gäller för politikerfrälset.

      • Lena:
        Undrar om han inte ingår i Erdogans styrka av agenter !
        Om sedan stationerad i Absurdistan eller annat EU-land,vet man inte.
        I Tyskland har man tillsatt en speciell grupp,som skall söka utröna vilka,och hur många sådana agenter han placerat i deras land.Hos tyskarna är det särskilt känsligt,eftersom det bor hela 3 miljoner turkar/turkfolk inom Tyskland.
        50 % för islamska sunni-diktatorn,och lika många emot…

      • Stenbock
        Förstår att ”Mutti” inte är aktiv i den gruppen, 3 miljoner i Tyskland med en befolkning på är det 80 miljoner ?
        I Sverige hur många är det här………..alldeles för många är mitt svar !

Kommentera