Flyktingarna en tillgång

Vänsterpartisten Ulf Åman tycker det är dags att se flyktingar som en tillgång.

Det är i en insändare i Barometern Ulf Åman säger följande: ”Faktum är att vi kan se detta som ett plus istället, för en vuxen kan vi sätta i skolbänken med en gång, och efter en relativt kort tidsperiod så har vi en person som är redo att ge sig ut i arbete”.

Bara tre dagar tidigare basunerade man ut följande rubriker i svensk media: ”Trots myndigheternas ansträngningar är det nästan inga nyanlända med kort utbildning som sitter i skolbänken efter två år i Sverige”.

Hur hänger du med i verklighetsbilden Ulf?

 

18 thoughts on “Flyktingarna en tillgång

  1. Varför skulle de sätta sig i utbildning, när de inte har något som helst krav på sig att lämna sin livstida bidragsförsörjning. F ö är deras enda mål att ta hit något 100-tal anhöriga också till denna bidragsförsörjda tillvaron.

  2. Knappast oväntat att den för samhällsfientliga ideologier predisponerade radikalvänstern skrider till den av analfabetism och social funktionsnedsättning präglade valboskapens försvar, för att ge sken av dessa avgjort arbetsovilliga som en dynamisk potential.

    Förmodligen upplever de faktaresistenta rabulistagitatorerna en innerlig samhörighet med de bidragslystna världsmedborgare som gjort Sverige den äran och som väljer att finansiera sitt uppehälle på annat sätt än genom seriösa studier eller hederliga dagsverken.
    Andreas.

  3. På vilket sätt har Sverige nytta av massor av afrikaner och araber som går omkring på stan medan de kedjerökande fingrar på sin smartphone?

  4. Men är inte svenskar en tillgång?man satsar väl först på sitt eget folk.våra ungdomar äldre bättre pensioner välfärd bättre skolor bostäder etc etc .dom SKITER helt i det svenska folket.det räcker nu.stoppa invandringen!!!

  5. De slänger ut kommentarer om det de önskar att det skulle vara sanningen för säker är man ärlig ,naiv och västerlänning med moral..Det är inte fallet med en stor majoritet som kommer och säger att de flyr för livet.
    Har bevis på hur det går till på de så kallat ”korta vägen ” för akademiker immigranter anordnat av Stockholms Universitet Och Uppsalas U. .(Påstådda ingenjörer ,arkitekter ,läkare som kan inte ens sätta på en dator) De får kurser efter kurser, trakasserar lärare ,går ut när de vill ,säger att de vill inte söka jobb ,de har det bara som det är ..10 000 i handen plus hem ,acesskort ,gratis..Om de har barn ännu mer….
    Visa skryter att de har flera hus i hemlandet ,andra att efter att ha ”provat ” andra länder så bestämmer de att Sverige är den som betalar mest…
    Bravo,pensionärerna får plocka burkar medans de med burka flanerar runt i Sverige

  6. Här kommer en kommentar som jag hört flera gånger på stan.
    ” Vi är inte här för att arbeta. Vi är här för att få hjälp.
    Har man den inställningen så begriper man varför det kryllar av mörkhyade individer på stan hela dagarna.

  7. Vänsterpartister är vana vid att ljuga för att framhäva sin genom historien misslyckade ideologi. Ulf Åman ät inget undantag.

  8. Är man kommunist vid vuxen ålder så är man rent hjärnskadad. Vi får ha medlidande med honom.

    • Ja vi har ju hela 68 generationen, som förmodligen är den generation som innehållit störst antal av kommunist dårar,
      och idag deras barn och barnbarn.

  9. Det kommer inte att hända något med röstboskapen, det är därför de är här, förrän bostäderna, bilarna är uppbrända och det blir inga mer pengar i börsen, för det finns inga mer pengar. Slut slut, då har vi hungerkravaller med våldsamma upplopp.
    Rösta SD

  10. Det finns många fler än Ulf Åman (V) som har såna verklighetsfrämmande ideér … t o m de som har ännu värre och extremt världsfrånvända uppfattningar än vad Ulf Åman ger uttryck för …

    https://pbs.twimg.com/media/CvJcG3NWgAEFyCq.jpg

    Och sorgligt nog så vimlar det av likasinnade som lever i sina förvridna drömvärldar ute i dagens Svenska samhälle.

  11. Ulf hänger inte med.

    Han gör det dessutom medvetet, oberoende av alla fakta som motsäger honom.

    I hans teoretiska och politiska värld har han en helt annan åsikt, än den faktiska som finns och gäller i verkligheten.

    Det är det som är det sorgliga med många vänsterpolitiker och även vad många journalister rapporterar om.

  12. Varken Ylva Johansson eller Stefan har lyckats övertyga mig genom åren om vilken enorm tillgång den importerade röstboskapen kommer att bli. Nåväl, först sa man att de redan var bättre utbildade än svenskarna…..

    Nu säger Försäkringskassan att av de som trots allt saknar, eller endast har mycket låg utbildning inte är endast runt 3 % som är villiga att sätta sig i skolbänken, resten tycker att de är bra som de är, bidragsförsörjningen är nog.

    Nu framstår det klart varför så många vill till Sverige. Regeringen hotar med att dra in bidragen om de skolkar men det är nog bara hot.

Kommentera