Nytt utbrott av PMM

Ytterligare ett  utbrott av PMM, den Plötsliga muhammedanska Mordlystnaden inträffade i går kväll i Jerusalem. Det var en utövare av den så kallade ”fredliga och humana” som med kniv attackerade 2 Israeliska soldater. Ingen av soldaterna skadades och den mordlystne muslimen skickades med hjälp av blykulor upp till det muhammedanska paradiset.

Jpost

3 thoughts on “Nytt utbrott av PMM

  1. Palestinierna spär på hatet mot Israel. Nu hamnar en till i den statistiken, där Israeler dödar Palestinier. Den statistiken tar inte hänsyn till om den dödade attackerat med terrordåd och blivit dödad i självförsvar av Israelerna, om jag inte fattat fel. Dessutom en till familj för Palestinska staten att belöna med generösa livräntor för släktingens hjältemodiga försök till dödsattack? Svenska staten kan dra in allt bistånd till Palestina. Palestinier tycks aldrig bli självförsörjande om de hela sina liv kan räkna med att andra stater försörjer dom.

  2. Jag tror att vi borde anlita Israel för att utbilda svenska poliser. De verkar kunna sköta om säkerheten i landet på ett övertygande sätt.
    Jag skulle vara intresserad av att betala lite extra skatt om pengarna skulle användas uteslutande till det ändamål.
    Rent av mycket intresserad!

Kommentera