De kriminella asfaltläggarnas lyxliv på Irland

INVANDRARBROTT. De lurar svenskar att asfaltera om sina uppfarter till höga priser, ofta med hot och tvång. En stor del av pengarna hamnar i ett litet irländskt samhälle Rathkeale där de nybyggda husen står tomma och där nyfikna främlingar inte är välkomna.

Rathkeale, en småstad med 1 500 invånare strax utanför Limerick i västra Irland, är känt som centrum för de irländska zigenarna, travellers. Härifrån kommer många av de irländska asfaltläggare som åker runt i Sverige och andra europeiska länder och lurar människor, hotar och bedrar. Ofta försöker de få förskottsbetlning, plockar på sig pengarna och åker iväg. Andra gånger gör de ett uruselt jobb.

Titta gärna in hemma hos ”våra” zigenare och fråga er varför det inte sitter några tiggare på deras gator…

2 thoughts on “De kriminella asfaltläggarnas lyxliv på Irland

  1. Tattare då, tattare nu. Då försörjde sig folk på eget arbete. Nästa generation får det fint i Sverige, ingen som kan jobba ihop till födan. Som en neger sa i en intervju, det är hårt att arbeta på landsbygden i Tanzania, ha jobbar på att ha hit tjocka släkten, det var så synd om gammelmormor som gick och hackade i den torra jorden. Han får skynda sig på, innan vi har inbördeskrig i Sverige.

  2. Jag kommer än en gång att tänka på det min gamla mormor brukade säga:

    ”Akta dig för tattarna!”

Kommentera