De kriminella asfaltläggarnas lyxliv på Irland


INVANDRARBROTT. De lurar svenskar att asfaltera om sina uppfarter till höga priser, ofta med hot och tvång. En stor del av pengarna hamnar i ett litet irländskt samhälle Rathkeale där de nybyggda husen står tomma och där nyfikna främlingar inte är välkomna.

Rathkeale, en småstad med 1 500 invånare strax utanför Limerick i västra Irland, är känt som centrum för de irländska zigenarna, travellers. Härifrån kommer många av de irländska asfaltläggare som åker runt i Sverige och andra europeiska länder och lurar människor, hotar och bedrar. Ofta försöker de få förskottsbetlning, plockar på sig pengarna och åker iväg. Andra gånger gör de ett uruselt jobb.

Titta gärna in hemma hos ”våra” zigenare och fråga er varför det inte sitter några tiggare på deras gator…


2 responses to “De kriminella asfaltläggarnas lyxliv på Irland

 • Mn

  Tattare då, tattare nu. Då försörjde sig folk på eget arbete. Nästa generation får det fint i Sverige, ingen som kan jobba ihop till födan. Som en neger sa i en intervju, det är hårt att arbeta på landsbygden i Tanzania, ha jobbar på att ha hit tjocka släkten, det var så synd om gammelmormor som gick och hackade i den torra jorden. Han får skynda sig på, innan vi har inbördeskrig i Sverige.

  Gilla

 • age

  Jag kommer än en gång att tänka på det min gamla mormor brukade säga:

  ”Akta dig för tattarna!”

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: