Mahmoud vill återförenas med sina föräldrar och borde åka hem

INVANDRING. ”Jag vill återförenas med mina föräldrar”. Så står det på Mahmoud Abu Ahmeds skylt i form av en bit kartong. Mahmoud flydde från Syrien 2014. Efter att spenderat två veckor i Turkiet åkte han båt över Medelhavet till Grekland, flög till Lettland, sen Danmark och tåg in i Sverige.

På den tiden fick flyktingar från Syrien permanent uppehållstillstånd och Mahmoud var inget undantag. I dag har han även svenskt medborgarskap.

Idag sitter Mahmoud och protesterar mot att han inte fått något svar från myndigheten om han får återförenas med sina föräldrar som i dag befinner sig i hemstaden Hamah i västra Syrien, några mil norr om Homs.

-Pettersson undrar vad problemet här? Mahmoud kan åka hem och då får han 30.000 kronor till startkapital av Sveriges hårt pressade skattebetalare. Det finns dessutom gott om jobb i Syrien, landet behöver byggas upp.

Varför kom herr Ahmed till det omänskliga landet Sverige? Han har enligt egna ord varit i Turkiet, Greklaand, Lettland och Danmark på vägen till Sverige. Fyra länder där det råder fred.

Hur kommer det sig att den unge herr Ahmed redan fått svenskt medborgarskap och innan han fyllt 18? Åke hem till dina föräldrar Mahmoud och ta din bror med dig.

Mer på JP.se… 

11 thoughts on “Mahmoud vill återförenas med sina föräldrar och borde åka hem

  1. Ännu en efterbliven och felavlad sandapa som är stor i käften och ställer krav på värdfolket.

  2. Ge honom en fribiljett hem, så blir det för en gångs skull väl använda skattepengar.

  3. Jag tycker Mahmoud skall åka hem och hjälpa sina föräldrar med att bygga upp sitt eget land till ett land som ingen behöver fly ifrån, och där rättvisa, frihet och demokrati får råda.

  4. Tänk om alla fega desertörer i Syrien hade stannat kvar och gjort något för landet.
    Troligen hade de kunnat plocka varje IS krigare och skurit huvudet av dem .
    – Men den här Achmed, Mohammed är väl muslim så han har ju koranens/islams uppgift att invadera vårt fosterland.
    Skräck, bränder, rån, lastbil på Drottninggatan eller bombbälte runt midjan
    är väl uppgifter han måsta utföra i vårt fosterland.

    Att vi sedan godkänner lögnerna och bjuder dessa islamsoldater på all-inclusive lyxuppehåll medan de går till moskéen/stridsledningscentralen för att bekänna sin hjärntvätt och samtidigt förbereda den slutliga islam-invasionen.
    Under väntetiden kan han våldta några av våra kvinnor.

    Hur många i Sverige fattar vad som pågår – och vad som kommer att hända med vårt fosterland?

    Sverigevänner!
    Vi måste börja bygga upp vårt försvar!
    Vi måste börja återställe Sverige svenskt!

    Hur många invällare såg du i går?
    Hur många av dem var i arbete?
    Hur många av dem tror du att du betalar för?
    Vad hade du själv kunnat få för de pengarna?

  5. Tokigheter har inga gränser längre.Har varit Stockholm igår.Träffade en 50 årig man som bor ensam och lever på soc. Hans hemkommun har köpt en diskmaskin till honom,jag menar bor man ensam så orkar man diska för hand Eller? Som sagt tokigheter har inga gränser.Vad är det som händer i vårt land?Sund förnuft och hederligt arbete är bara gamla minnen ?MVH Adolf

  6. Tack vare den stora mängden landsmän i Sverige så kommer de inte i kontakt med det missnöje de väcker hos dem som betalar för dem. De välkomnar varandra till ett land som inte är deras.

    Invasion.

Kommentera