Vi låser in kvinnorna medan media och kommunen lämnar walkover

ISLAM. Som ni vet har vi skrivit några inlägg om den så kallade ”toalettkrocken” där muslimska män sätter dagordningen på en kommunala anläggningen Rosvalla i Nyköping till priset av kvinnors och flickors rättigheter. 

burkagaller

Vår Eskilstunastyrda lokaltidning Södermanlands Nyheter har lämnat walkover och vägrar ta debatten om islams kvinnoförtryck och negativa påverkan på vårt samhälle.

Glädjande nog är det dock flera andra som tar debatten. Bland annat SvD som, tyvärr bakom betalvägg, rapporterar om den mer utbredda salafismen i Sverige.

Vi har Ledarsidorna.se som skriver om att regeringen och Alliansen är allt annat än handlingskraftiga i den breda underström som finns som vill skapa ett separatistiskt samhälle och låsa in kvinnorna. 

Al Rahman-moskén har kopplingar till den så kallade ”Dawah-rörelsen” och en styrelseledamot i denna moské har tidigare önskat seger åt den Islamiska Staten. Den svenska Dawah-rörelsen predikar en extrem salafistisk uttolkning av Islam. En del av denna rörelse genomförde förra veckan ett konvent på Rosvalla IP.

Vi har bloggen iotakt.se som tar upp en debattartikel från en förälder, som tror sig sitta på det som ligger nära sanningen och det är inte lokaltidningens version.

En av kommentarerna på bloggen säger en hel del.

”Lena Krantz
17 JULI, 2017 KL. 19:24
Det var jag (och kanske andra) som tipsade Sörmlands Nyheter om saken. Jag hade hoppats att de skulle gå lite djupare än vad de gjorde. De skyllde på att ingen av de drabbade ville gå med på en intervju men det framkom inte om de krävde att den i så fall skulle bli offentlig med namn. Nej, det kändes inte som att de ville komma åt sanningen utan mer släta över saken.”

Innebandylägret och ”toalettkrocken” av Fredrik Antonsson

Sommaren 2017, en idrottsanläggning i en svensk stad och ännu ett av dessa otaliga idrottsläger. Just det här lägret sjunger på sista versen. Efter fyra veckors slitande, släpande och sportande är den sista kullen av deltagare snart på väg hem. Snart är det avslutning på innebandylägret…

Rosvalla i Nyköping, och innebandylägret Selected Future. Jag skrev om den numera omtalade händelsen i ett tidigare inlägg. Flera har hört av sig och vill höra historien bakom de icke-existerande rubrikerna. Lokaltidningen Sörmlands Nyheter kallar det hela en ”toalettkrock”. Det är det inte. Jag har pratat, chattat och kollat – och tror mig sitta på den sanna bilden av vad som hände och hur det hände när det hände. Sanningen är inte av Lamotteska Facebook-dimensioner, men Lamotte ligger närmare än Sörmlands Nyheters lallande artikel.

En handfull innebandytjejer rör sig genom Rosvallas idrottskomplex. De är alla i de lägre tonåren – eller inte ens där. De är alla klädda i lägrets träningskläder. En funktionell träningströja, ett par lika funktionella träningsshorts. De första dagarna på lägret har varit lugna i ett närmast öde Rosvalla. Nu är det mer liv. Innebandylägret har fått dela lokalerna med ett muslimskt konvent, med hundratals deltagare – alla är män, de flesta yngre.

Innebandytjejerna rör sig mot sina sovsalar, som ligger i ett annex ovanför det muslimska konventets huvudhall. Bakom dem ansluter ett gäng unga män. De pratar högt, skriker, gestikulerar vilt och skapar oro hos tjejerna – som ökar steglängden. De unga männen ökar farten, tar in på tjejerna som springer in på damtoaletten och låser in sig. Männen kommer ikapp och börjar banka på dörren medan de skriker. Tjejerna är vettskrämda och ringer en ledare. Bankandet på dörren eskalerar, det dras våldsamt i dörrhandtaget. Några av tjejerna börjar gråta.

Den larmade ledaren ansluter snabbt, efter bara någon minut. Utanför damtoaletten ett gäng gapande, bankande unga män. Ledaren ryter till, och männen backar. Tjejerna öppnar dörren och får höra av de gapande männen att de inte har rätt att vara på den damtoaletten. Den tillhör det muslimska konventets enbart manliga deltagare. De får även höra att de skall bära långbyxor när de rör sig i de delar det muslimska konventet håller till, vilket är lite överallt i Rosvalla. Tjejerna tas om hand av andra ledare och tar sig till sovsalen.

VD:n för innebandylägret ansluter, upprörd även han. Att några man delar lokalerna med har synpunkter på var hans deltagare rör sig och hur de klär sig skapar en frustration som ventileras med konventets arrangörer. De fattar. De tar avstånd från den grupp av unga utåtagerande män som skrämde upp tjejerna. Kraven på långbyxor kom förresten bara från en grupp i den större gruppen på konventet. Inte från ledarna på konventet, inte från ledarna på innebandylägret.

Man har ett snabbt krismöte med hallägaren om hur man skall lösa den uppkomna situationen, oron och frustrationen. Det slutar med att man delar upp hallarna på ett mer logiskt sätt. Det muslimska konventet på ena sidan arenan, innebandylägret på andra sidan. Innebandyungarna får flytta sina luftmadrasser, sovsäckar och annan packning till nya sovsalar. Dörrarna mellan konventet och innebandylägret låses. Så är läget de sista dagarna av lägret. Inlåsta, för sin egen säkerhets skull, för att inte provocera en grupp unga män som vägrar ta seden dit de har kommit.

Så funkar Sverige idag. En klick inskränkta idioter tillåts sätta agendan, ser till att dörrar måste låsas – och visar att de kan göra precis vad som helst. I min värld kan de unga männen som vägrar acceptera vårt sätt att leva packa och dra. Gör de inte det, får vi fundera över hur vi löser den ”utmaningen” med samma slutresultat. Här hör de inte hemma. Det bevisar de med sina egna handlingar och sina egna krav…

Förtydligande: Undertecknad jobbar och har jobbat som sjukvårdare på det omtalade innebandylägret under flera år, så även detta år. Just den veckan missade jag då en av sönerna var i Prag under samma tidsperiod, för att spela innebandy. All information har jag fått av personer som var på plats, som jag litar på och som är mina kollegor.

Fredrik Antonsson

18 thoughts on “Vi låser in kvinnorna medan media och kommunen lämnar walkover

  1. Huntington hade rätt

    ”Han pekar på att det i stort sett överallt där civilisationen islam delar gräns med en icke-islamisk kultur förekommer konflikter, terrorverksamhet och våld. Huntington kallar detta fenomen för ”islams blodiga gränser”

    https://www.svd.se/utskalld-bok-hade-manga-ratt-om-konflikt-med-islam

    Det naiva landet Sverige har däremot gått ett steg längre och fyllt svenska förorter med hjärntvättade och lojala soldater från denna våldsamma och primitiva dödsideologi. Reinfeldt och Löfven har minerat snart varenda jävla svensk kommun. Man har till och med tillåtit bygget av stridsledningscentraler, samt godkänt att muslimska brottslingar finansierat befästningarna.

    Ansvaret för att Sverige kommer att drabbas av ett inbördeskrig är psykopaten och ärkegrisen Fredrik Reinfeldt och pellejönsen Stefan Löfven.

  2. En promenad på stadens gator och jag noterar snabbt vilka kvinnor som inte är ute på gator och torg.
    De svenska kvinnorna jobbar för att de här skall få flanera runt !
    USCH !

  3. Muslimsdj-na skall vara tacksamma att de över huvudtaget får använda de av ARBETANDE etniska svenskars finansierade byggnader, bostäder. Våra flickor har all rätt i världen att vara där i vilka kläder som de önskar eller nakna med för den delen. Muslimerna skall hålla käft och anpassa sig till vår gästfrihet och de regler som gäller i ett civiliserat land.

  4. Svenskarna är som kor!
    Det finns ingen instinkt för fara kvar!
    Kommer ett lejon så går kon fram och nosar, ja ni ser likheten!

  5. Jag har nyss varit i kontakt med Anna Falk, ansvarig utgivare av SN. Hennes beskrivning av händelse är att hon litar på journalisterna som var på plats. Jag frågade varför dom inte skrev om anledningen till problemen på Rosvalla. Dom har skrivit hur det var enligt sina journalister.

    Frågan är då, deras journalister. Vad har dom för värdering av att svenska tonårstjejer trakasseras och utnyttjas?

  6. Money money money must be funny, i asylindustrins värld.

    ”Pengar till grönt asylprojekt”
    —————————————–

    Hässleholms kommun satsar drygt 170 000 kronor på att ge asylsökande naturguidningar på Holma skogsträdgård utanför Höör.

    NaturGUIDNINGAR… ??????????????? Kan di jävlarna inte gå själva?
    Nähä, stackars, ”rädda för skogen”. Så klart, halledussingen då.

    SAMTIDIGT som Hässleholms pensionärer inte får någon hemvård för ”…det saknas pengar”.

    Sickena satans jävla POLITIKER och TJÄNSTEMÄN …………..

    http://www.nsk.se/2017/07/19/pengar-till-gront-asylprojekt/

  7. Vicket är värst?

    a) De muslimska MÄNNENS krav,
    b) EFTERGIFTERNA till männen eller
    c) MEDIAs totala tystnad??

  8. Sover etablissemanget? Verkar så. Eller kallar man kloka och resonerande sidor som Ledarsidorna. se, Det goda samhället och I otakt för hatsajter som man bara kan lämna därhän. I så fall är tillståndet där uppe illa, mycket illa.

    • Jag småskrattade för det var en träffsäker beskrivning av Sverige i dag. Men samtidigt, så sorgligt, så sorgligt och vad har vi för framtid.

Kommentera