Påökt för de mordlystna muslimerna i palestian

De våldsbejakande Palestinierna har ökat utbetalningarna till av Israel fängslade terrorister med 13%  och med 4% för betalningar till familjer för terrorist ”Martyrs”. Martyr är enligt deras uppfattning en som dött under utförande av attentat mot judar i Israel.   Det behöver inte vara Israelisk polis eller militär som man attackerar, det går lika bra med civila män, kvinnor eller barn.

Direkta utgifter för finansiering av terror, räknar Palestians myndigheter med att det kommer att kosta dem  $ 355 miljoner under 2017. (Cirka tre miljarder SKR)

Utöver detta sjuka belönande av mord och våldsdåd så lägger palestinierna också stora summor på tunnelgrävning. Den Svenska utrikesblondinen och Sve tsaren har skickat stora summor av Svenska skattebetalare pengar till Palestian.

 

PA har offentliggjort sin budget för 2017, vilket inkluderar hur mycket det kommer att spendera på löner till terrorist fångar och familjer till terrorist  som blivit ”Martyrs”. De ignorerar krav på att sluta  belöna terror från USA, EU-länder, Israel och många andra,
Följande är två diagram visar grafiskt storleken på den ekonomiska belöningen som den palestinska myndigheten anser att terroristerna skall belönas med.
 

7 thoughts on “Påökt för de mordlystna muslimerna i palestian

  1. Vilken tur för Palestina, att Margot Wallström ordnat så att svenska skattebetalare står för finansieringen.
    Vi måste se till att vår sverigefiemtliga ynkedom till regering förpassas till historieboken vid valet 2018!
    Vår statsminister klarade inte av att bli licenssvetsare. Men han har av svenska folket utsetts som landets ledare!
    Någon som undrar, varför det går åt h-e för Sverige?

  2. En tydlig form av rasist-förmån från staten. Får väl bara hoppas att man inte bygger in det i FK:s 40-50 olika sociala bidrag och förmåner. Vem skulle bli förvånad förresten om man försökte? Hur kan någon internationell instans godkänna den djävulskt osmakliga belöningen?
    Dessutom blir de dödade terroristerna medräknade i statistiken av Israel dödade palestinier, trots att de är dödade i självförsvar.

  3. Grattis alla skattebetalare! Igår kunde vi alla glädjas åt att …

    ”Skattefridagen inträffar allt senare”

    http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/large/public/15029876912_2cb16c6afe_h_2.jpg

    Igår inföll den dag under året då du som jobbar heltid har tjänat ihop tillräckligt med pengar för att betala årets alla skatter. Resten av pengarna du tjänar i år får du, med lite tur, behålla själv.

    Läs gärna mer på länken nedan:

    http://www.friatider.se/skattefridagen-intr-ffar-allt-senare

  4. OT

    Omsättningen sjönk med 19 procent 936 000 kronor. Utgifterna sjönk med 2,3 procent till 3,2 miljoner kronor. Personalkostnaderna för de två anställda sjönk med 1,7 procent till 1,64 miljoner kronor.

    Personalkostnad för 2 pers:
    1.64 miljoner

    Politism beskriver sig självt som en ”opinionsjournalistisk sajt” som ”är en antirasistisk, feministisk, maktkritisk sajt som arbetar för ökad jämlikhet”.

    Ökad jämlikhet?

    De förbrukade sitt eget kapital under 2016. Som en autoimmun sjukdom?

  5. Det är väl skönt att veta hur våra skattepengar används.
    Undrar när vi få första Hamas Ambassad/filial i Malmö naturligtvis bekostad med Svenska skattepengar.

    • Har just försökt sända detta inlägg från Pettersson till UD och regeringen för att få ett svar !!!
      Tror någon att det kommer ett svar ???

      • OBS jag gjorde detta helt personligt från min personliga mail och som jag ser det så kommer det inte fram varken till UD eller regeringen´s hemsida ….
        Undrar varför `??

Kommentera