Slutar exportera gummibåtar

Migrantströmmarna över Medelhavet fortsätter i oförminskad styrka.

I Europa sitter ministrar och försöker förstå varför hundratusentals araber och afrikaner fortsätter komma. I de europeiska länderna blir vanligt folk allt mer förbannade och skrämda över dessa enorma vågor av migranter som drar in över Italiens kust för vidare färd mot norra Europa.

Fast lugn gott folk. EU:s allt mer trängda utrikesministrar har hittat lösningen. Man vill stoppa all export av gummibåtar och utombordsmotorer till Libyen, så att smugglarna inte kan skicka ut afrikaner och araber på det vilda havet. Det ni…

SR

36 thoughts on “Slutar exportera gummibåtar

  1. En stor majoritet av EUs befolkning anser med stor sannolikhet att ministrarna är handlingskraftiga.

  2. Vad som måste göras åt flykten över Medelhavet är att INGEN skall hjälpa sjunkande båtar. Om vi låter några hundratusen båtflyktingar drunkna så kommer nog ingen att vilja ta den vägen mer.

    • Jag glömde en fråga.
      Vem vill betala 100 000 kr. för att få drunkna i Medelhavet???????

  3. Båten C-Star med folk från Defend Europe är i detta nu på väg mot Medelhavet för att sänka alla migrant båtar från Libyen och frakta tillbaka dom till Afrika för att stoppa slussningen av migranter till Italien. Dom har under en tid nu samlat in över 100.000 Euro för att skydda Europa mot denna skiten.

    http://www.friatider.se/chartrar-stort-skepp-f-r-att-skicka-tillbaka-invandrarna-till-afrika

    http://www.dw.com/en/defend-europe-identitarians-charter-a-ship-to-return-migrants-to-africa/a-39702947

    • Och vad gör besättningen om kaffrerna motsätter sig att lämna fartyget? Skjuta dom? Slänger dem överbord? Fullständig ogenomförbar.
      Vidare skulle Frontex inte se med blida ögon på detta, Denna båt kommer inte att få en lång livstid tyvärr

      • Det vore smartare att under natten ”kollidera med dessa gummibåtar då de ej för positionslyktor, bad luck. En förre detta kollega ur den Tyska handelsflotta talade om för mig att de inte reagera på dessa gummi flytetyg det är bara ändra kursen några grader och titta åt andra hållet sa han. Och stå man i natten på bryggan av ett stort fartyg skulle man varken höra eller känna av en kollision med en gummi flotte.Jag själv upplevde på en Resa på en stor bulk carrier (44 000 BRT,) 260 meter lång från Amsterdam till Vitoria i Brasilien att vi hade resterna av riggen från en segelbåt hänga i Ankaret. Ingen hörde eller såg något.

  4. Stefan Löfven lovade ta itu med Sveriges problem med invandring och bristande integration. Det tog tre år sen kom lösningen på alla problem: clowner!

    Medlemsländerna har väntat i sju år på att höjdarna i Bryssel ska komma upp med en gemensam lösning på migrationen från mellanöstern och Afrika. Då kommer lösningen: Sälj inte gummiflottar och båtmotorer till Libyen om kunden inte är fiskare.

    Detta säger allt om politikernas tankeförmåga….

    • Ja, ska man skratta eller gråta. Lyssnade du på PK-idioten som är Sveriges s.k. ambassadör i Libyen i Studio Ett i eftermiddags? Jösses vilket PK-dravel! Faktum är. Det är sen länge allvar, vi svenskar eller nergrerna och araberna. Vilka har rätt att bo och leva här? Ska vi utrotas.

  5. Då kanske vi får se nya, revolutionerande innovationer avseende flytetyg, utförda av innevånare i Mena-länderna.

  6. Vad ska man säga? Skakar bara på huvud – så absurt allt är.
    För 20år sen trodde lilla jag att jag kom till Sverige idag undrar jag var i helvete har jag hamnat???!!!
    Inte faen är det Sverige! Eller…?

  7. Hoppsan inte ens gummibåtar kan negrerna tillverka själva utan måste importera. Men när de kommer hit då är de mycket mer välutbildade än oss enl plattnäsan?? EU blir mer och mer korkade för varje vecka, stoppa smugglarna genom att stoppa försäljningen av gummibåtar till Libyen det är nog veckans dummaste påhitt eller är det desperationen som skymtar fram?

  8. Något så himla korkat kan bara komma från Bryssel
    Hur kan Europas folk ha valt dessa tokstollar för att köra hela Europa i sank?
    Nu har gängen som smugglar fått en ny näringsgren, att smuggla gummibåtar. Tar fånerierna aldrig slut?
    Skall vi skratta eller gråta?
    Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018.
    Låt oss förpassa Löfven och han regering till historieboken. De har förstört vårt land mer än nog!

  9. Dom flesta som jobbat ett helt liv, och betalat skatt kan se
    tillbaks på sitt liv med tillfredsställelse, men jag undrar hur
    kommer alla sju klöverpolitiker och merparten av Medioterna, dom
    som är grovt ansvariga för hur livet i Sverige idag gestaltar sig,
    hur kommer dessa att känna sig när dom ska summera sina
    livsgärningar, jag tror och hoppas att dom känner sig som dom
    stora skitar dom i verkligheten är och har betett sig som,
    ångesten över hur man handlat och betett sig kan vara svår att
    bära när tiden närmar sig sitt slut! Dom har nämligen utsläckta
    liv på sina samveten!

  10. Alla politiker är så förbannat fega, ingen av de vågar göra något som kan ge dem negativ publicitet, för då tappar de röster och förtroendet från PK-folket. Stor jävla skam att de ska vara så svårt att inse de rätta. Skicka tillbaka rubbet bara, utan en massa trams, de är det enda som fungerar.

  11. Jag tror tyvärr att den enda fungerande lösningen består av väldigt snabbt flygande kopparmantlade blyklumpar. Det räcker förmodligen att skjuta sönder ett tiotal ”flyktingfartyg” så blir det mindre intressant att försöka ta sig över medelhavet.
    Då kommer färre människor att drunkna.
    Mao – ”Dumsnällhet dödar”!

  12. Patetiskt. Det är bara förnamnet. Hörde Sveriges Libyen ambassadör (kalla honom Frigolit) prata i Studio Ett om läget där nere, Jaa, tja, man förhandlar, det finns många grupperingar, men livet flyter på normalt, kanske sophämtningen är lite dålig. Vilken sanslös pk-idiot, Frigolit måste vara totalt pk-marinerad.. Kanske blir staket mot resten av Afrika sa en annan kommentator. Det är bara önsketänkande att MSM någonsin kommer att tala klarspråk om negr”rna och muslimerna som vill till Tyskland och Sverige. Ja, också stopp för gummibåtar nämndes. Glöm det. De väller in i alla fall.Befolkningsutbytet måste fullbordas och vi svenskar utplånas.

    • Hörde det på bussen! En invandrarchaufför hade radion på så det hördes långt ner i bussen. Han håller väl på massinvandringen av sina likar.

  13. Det går ju inte att bara köra tillbaka folk till Afrika. Ensamkommande kan få en plats på ett barnhem i Gambia.

Kommentera