Muhammedansk ledare förespråkar pedofili

Hassan Nasrallah  den helige muhammedan som basar för gruppen Hezbollah i Libanon, förespråkar i peddofeten Muhammeds efterföljd pedofili. Ur muhammedansk synvinkel naturligtvis helt rätt. Muhammed gifte sig med Aisa när hon var 6 år och började att göka henne när hon var 9 år.  Och Muhammed var ju den perfekte mannen, som aldrig gjorde något fel.

7 thoughts on “Muhammedansk ledare förespråkar pedofili

 1. Åsneknullarna vill ha omväxling?
  Jag har svårt att tänka mig ett vidrigare släkte än muslimer. Är ni säker på att det är en bra ide att locka hit dem?

 2. Oavsett hur många graverande bevis världen erhåller i fråga om denna diaboliskt konstruerade avgrundsideologi och dess utstuderade sadism, finns det alltjämt ett otal samhällsgrupperingar, däribland radikalfeministerna, vilka persevererat fasthåller tvångsföreställningen gällande korankombattanternas integrationspotential inom den europeiska samhällssfären.

  En lika suicidal som desorienterad uppfattning som hämtar sin näring ur de oresonliga och oförställda aggressionerna mot det vita patriarkatet.
  Vad vi nu bevittnar är en officiös normaliseringsprocess för pedofili – ett fasaväckande fenomen, vilket genom de oligarkstyrda etablissemangens försorg rönt global spridning.
  Andreas.

  • Men queerfeminismen förespråkar pedofili också, så de går hand i hand. Det var någon inom kyrkan i Stockholm som t o m läser Bibeln som fan läser den och menar att Jesus välsignade ett pedofilförhållande som en romersk man hade med ett barn. Jag vet inte var i Bibeln det står, men det ska handla om att Jesus uppväckte den döda pojken, som en romare hade sex med. Det är en sådan sjuk värld vi lever i så det finns inte gränser!

  • Andreas!
   Härligt inlägg!
   Borde sitta på många stolpar i landet.
   Dock är det kanske bortkastad energi att sätta upp det i ”87%”-
   dominerade områden. Där folket nog har svårt att tillgodogöra sig så avancerad text.
   //age

Kommentera