Mena-invandrarnas barn och barnbarn är en katastrof, ännu sämre än föräldrarna

INVANDRING. “Katastrofalt”, kallar den danska immigrations- och integrationsministern Inger Støjberg de nya siffrorna som visar att integrationen avstannar i den andra generationen. Samma fenomen finns i USA där en snabb förbättring sker på utbildningsnivå bland första till andra generationens mexikanska invandrare men sedan avstannar eller till och med reverserar i generation tre och fyra.

Andra och tredje generationens invandrare gör sämre ifrån sig i skolan och räcker inte det så är de dessutom långt mer kriminella än föräldrarna. De är även mer religiösa än såväl sina föräldrar som mor- och far föräldrar. Allra värst är situationen då det gäller icke-västliga invandrare.

Att dessa ungdomar, som är födda i Danmark, gör dåligt ifrån sig i skolan, är mer kriminella och mer intresserade av att leva efter koranens regler skapar stora problem, konstaterar Støjberg.

Integrationsminister Støjberg pekar på att många icke-västliga invandrare inte försörjer sig själva, inte talar danska och inte har tagit de danska värderingar till sig.

Man har mätt vad den icke-västliga invandringen kostar Danmark årligen och kommit fram 33 miljarder danska kronor för år 2014, medan etniska danskar istället bidrog till statskassan med 56 miljarder.

– Den ekonomiska räkningen är svår att betala men det. Men värderingsmässiga räkningen kan bli närmast omöjlig att betala, slår Støjberg fast som också nämner parallellsamhällen och moskéer där man predikar helt andra värderingar samt kvinnans ställning i islam.

BT.dk

-Pettersson är inte förvånad men inser att danskarna kommer billigt undan jämfört med sina grannar i norr…

8 thoughts on “Mena-invandrarnas barn och barnbarn är en katastrof, ännu sämre än föräldrarna

  1. Hellre 1 fåraherde utvisning som verkställts, än 10 gruppvåldtäkts grannar i kommunala bostadsbolagets skogspark.

  2. Grupptillhörigheten är så viktig för människor. De identifierar sig med de personer som liknar dem. Det är inget konstigt. Alla levande varelser söker sig till grupperingar där de liknar varandra. Surikater, myror, pudlar, pungåttor, och andra där färg och form förenar dem och ger dem fördelar i grupp eftersom de är så lika varandra vilket sparar tid och energi vid kommunikationen. Mycket är vunnet på att umgås med de som är så lika en själv som möjligt. Det är bara de som har oändligt med tid och pengar som kan slösa bort sitt liv på att inte förstå sin omgivning.

    Det är politiker som levt i en dröm som blir medborgarnas mardröm.

    De förstår inte att människor förändras mycket långsamt. Givet att människor själva vill. Varken de som kommer hit eller vi vill.

  3. Det vet vi sedan länge, vi som har bott med många invandrare under decennier.
    När man påpekade detta för besökande svenskar så vad sade de då, självklart ……rasist !

Kommentera