Huvudhackarchefen lever

En hög kurdisk terrorismbekämpnings underrättelse-officer sade på måndagen att han var till 99 procent säker på att islamiska statens ledaren Abu Bakr al-Baghdadi levde och finns söder om den syriska staden Raqqa, detta efter spekulationer om att han hade dödats .

PK media som gärna vill förminska de gräsligheter som denna entusiastiske utövare av den muhammedanska läran står för använder oftast bilden på länken nedan, medan eder FjärranÖsternRedaktör tycker att bilden ovan, där han stolt visar upp 5 ”nyskördade” huvuden, ger en bättre bild av hans förehavande i Muhammeds efterföljd. Muhammed lär ha varit en entusiastisk halshuggare och han föreskriver ”avhuvning” på flera ställen i den så kallade ”heliga Koranen”!

TheStar

13 thoughts on “Huvudhackarchefen lever

  1. Har just tittat på TV Mezzo-kanalen och såg ett fragment ur en gammal svartvit inspelning med Night of the Proms 1957. Folk i publiken skälvde med nationell stolthet medan de sjöng:

    ”Rule, Britannia, Britannia rule the waves:
    ”Britons never, never will be slaves.”

    Ingen kunde ana då att slaveriet skulle slå britterna och övriga Europa så hårt att allt vackert och levande skulle brytas ned oåterkalleligen av islamiska sjukdomen.
    Land of Hope and Glory, Mother of the Free …. etc.

  2. Många är ännu i samma tillstånd
    trots att de får utvecklingsbistånd.
    De bor samman i öknen i sitt kalifat,
    bär knivar och sablar, är förtärda av hat.
    Antropoiden är vild, grym och råstark
    och dyrkar profeten – en blodig monark.
    De älskar att mörda, de älskar att dö,
    ondska och skräck överallt vill de strö.
    Ett perverst paradis hägrar med hopp
    och spirande löften om att leva nonstop.
    De lockas till våldet, vill bli martyrer.
    Blodtörsten gör dem till sjuka vampyrer.

    * * * * *
    Borde vi inte begripa förhållandevis
    hur svaga vi är inför en kommande kris?
    Påtagliga faran – den kommer från öst,
    farhågorna – stora, hotet – hejdlöst.
    Vem skyddar landets godtrogna folk?
    I de mäktigas ögon är vi blott smolk.
    Upp till kamp emot kvalen??
    Länge leve dubbelmoralen!

    (1 mars 2015)

  3. Bra att ni numera har tagit bort bilden från framsidan och flyttat den till artikeln. Ett steg i rätt riktning. Tack för det.

  4. Barbarrer, primitiva djur det finns inte ord för att beskriva dessa kryp.Dom kanske ser mänskliga ut men dom är kvar i förhistorisk nivå.Varför hugger man av folks huvud 2017 har vi inte lärt oss någonting .Har tjänstgjort i olika yrkesarmeer när jag var ung,har sett mycket älende och skit,men att hugga huvud av folk tar priset . Varför protesterar inte muslimer att det är fel, så gör man inte.Det är ingen som höjer rösten av muslimer ,då kan ni tänka er dom som översvämmar Europa hur dom tänker ,vad har vi för framtid med dessa människo liknande varelser som finns runt hörnet.Tack för ordet mvh Adolf

  5. Den sortens sektmedlemmar samlas varje fredag i
    Stridsledningscentralerna i hela landet.

    De tränar genom att våldta våra kvinnor.
    De har direktiv från koranen att se oss som fiender.

  6. Bilder av det här slaget får ni gärna länka till med en varning inbakad i länktexten. Till exempel ”OBS” Starka bilder”. Folk kikar gärna in på Pettersson, men skall inte behöva mötas av såna här bilder utan att först kunna välja om de vill se det.

    • Enligt min personliga uppfattning så är det viktigt att visa dessa bilder som du inte är så förtjust i. Detta för att folk skall få klart för sig vad muhammedanism i mer ”entusiastiska” tolkningar i stor omfattning har lett till!

      • Jodå, jag förstår hur du tänker. Dina bilder är främst till för de som ännu inte har insett det förkastliga med spridningen av islam. Men visa respekt för oss trogna besökare, som redan läser Pettersson och som redan har insikt! Sparka inte in öppna dörrar! Du kan visa dina bilder, men gör det med hänsyn och använd länkar med varningstext. Det är och förblir mitt tips.

    • ”Curteus”!

      Men det visar ju bara den verklighet vi är på
      Väg att möta i vårt fosterland!
      Framtidsperspektiv, riskanalys.

      • ”age”!

        Du har rätt. Det är ett sätt att visa den väg vi tyvärr är på väg åt och som vi snarast MÅSTE styra i annan riktning. Vi är nog på samma lag, även om jag inte gillar FjärranÖsternRedaktionens skrämseltaktiska bildpublicering i det här fallet.

Kommentera