Åter igen – inget signalement på svt!

En man försökte natten till igår föra bort en kvinna mot hennes vilja i Jönköping. På polisens hemsida står det att mannen använt ett knivliknande föremål för att få med sig kvinnan. Tack och lov lyckades hon slita sig fri.  När man läser på svt står det att polisen söker vittnen…….  På polisens hemsida  står i alla fall ett signalement om än vagt.  ”Man, runt 180cm, kort svart hår, c:a 5 cm uppåtgående frisyr, runt 35 år, ev vit skjorta(!), bil av sedanmodell, eventuellt vit.” Frisyren och man kanske kan hjälpa men inget om etnicitet eller röst.  Kanske de haffar honom på ”man” signalementet???

polisen

7 thoughts on “Åter igen – inget signalement på svt!

  1. Polisen har ju ett vittne KVINNAN som blev trakasserad förmodligen angav hon etnicitet, vit, neger, arab, zigenare, såvida personen inte var klädd i sopsäck, handskar och inte talade. Det är lika starkt signalement som vit skjorta!!
    Vilket skämt, okunniga civilanställda som skriver lite vad DE tycker är det så det blivit inom polisen. Inte konstigt att de aldrig får tag på några banditer

  2. Har möjligen våra poliser stränga direktiv (från vår islamstyrda regering)
    att inte ”kränka” medlemmar i invasionssekten?

    De poliser som inte orkar följa direktiven slutar som poliser.
    Vi behöver våra poliser!
    Vi måste visa vårt stöd till våra skyddsänglar!

    • Javisst har dom det, notera att Rikspolischefen är, en
      Sosse politruk som går partiets ärenden, inte folkets!

      • Han som alla andra landsförrädare är beredda att gå långt för att skydda sin lön och framtida förmåner.

      • I framtiden blir det säkert så när Löfven fått igenom sin inskränkning i yttrandefrihetslagen att våldtäktsoffer som polisanmäler får inte säga vad dom sett eller hört.Polisen säger att ” vi tar emot din anmälan,men du får inte berätta något”.Tack för besöket.Så vill idioten Löfven ha det i framtiden.

Kommentera