Ung kvinna våldtagen i Östersund. Polisen mörkar signalementet.

INVANDRARVÅLD. En ung kvinna har våldtagits på en innergård i Östersund under natten till söndagen.

Kvinnan ska ha dragits in på innergården, av en okänd man, uppger polisen.

– Det är en ung kvinna som har blivit överfallen och våldtagen. Det är en fullbordad våldtäkt. Hon blev indragen på en innergård strax efter midnatt, säger Ewa Posner-Storm, jourhavande förundersökningsledare vid polisområdet Jämtland.

Kvinnan kunde i förhör med polisen ge tydliga signalement på mannen, men polisen vill i nuläget inte lämna några detaljer och ingen person har gripits.

Uppdaterat: Den 16 juli mellan kl 00.30-01.10 skedde en överfallsvåldtäkt vid Köpmangatan 49 i Östersund. Gärningspersonen skall vara en man i ca 30-årsåldern och ca 170 cm lång. Mannen pratade med målsägaren på ett språk som hon ej förstod. Gärningsmannen höll för målsägarens mun under brottet. Polisen efterfrågar vittnen till händelsen. Tips kan lämnas via 11414.

20 thoughts on “Ung kvinna våldtagen i Östersund. Polisen mörkar signalementet.

  1. Gärningsmannen är en busschaufför som jobbar på stadsbussarna. Han heter Constantin.

  2. ”Förundersökningssekretess råder i ärendet”…

    Är det för att kvinnan kan vara under 18 år eller skriver polis/åklagare på det viset för att ge sken av det: ”Ung kvinna”??
    Jag tror att det är för att dölja det faktum att en negerjävel varit framme med sin kåta k_kjävel och skändat en kvinna, i Sverige, ännu en gång.

    På ren svenska, hur fan tror polisen att allmänheten ska kunna kvarhålla förtroendet när polisen beter sig så här?! Mörkar.
    …mitt förtroende för ordningsmakten är förbrukat sedan länge.

  3. Ring för fan ALDRIG 11414 om ni blir utsatta för något brott. Jag gjorde detta för cirka 4 månader sen när de konstiga utlandssamtalen var på tapeten och blev ombedd att trycka ettan för att bli uppringd pga att det var 40 i kön och har fram till dags dato ännu inte blivit uppringd..

  4. Den tidigare så populäre polisområdeschefen i Östersund Stephen Jerand slutade sin tjänst i höstas. Under den stora, och internationellt uppmärksammade, våldtäktsvågen förra året blev han känd för sin rakryggade hållning och verklighetsnärvaro.

    Det verkar nu som någon av Eliassons rövslickare fått ta över hans tjänst.
    Att inte gå ut med något signalement när ett tydligt sådant finnes är att utsätta befolkningen för livsfara och onödig oro.
    Polisens huvuduppgift är att skydda befolkningen. Inte Dan Eliasson och den galna regimen!

  5. Känner för denna kvinna!
    Ännu en våldtagen som får men för livet.
    Och det blir en fotnot i polisens dagbok.
    Män, fäder, bröder,onklar och far och morfar, sitt inte hemma med öl och Tv, ut och skydda era kvinnor och barn, polisen gör det inte och dessa säckar till politiker gör det inte.
    Återstår bara ni MÄN!

  6. Kan inte kommentera nej: På order från hönshjärnan då?
    Men ingen kommentar är ju också en kommentar?

  7. Jag undrar hur denna unga kvinna mår just nu ? Vad tror Socialdemokraten Stefan Löven som gjort det möjligt för 100.000 tals muslimer att komma till Sverige och driva omkring ? Vad tycker den s.k. ”vänstern” med FI i spetsen ? Javisst, ja FI vill INTE att det ska vara möjligt för Sverige att utvisa kriminella!
    Hur mår den här kvinnans syskon och släktingar? Vad känner den unga kvinnans mamma som fått sin dotter våldtagen och skändad av Stefans pensions-räddare ? Hur vet jag det, att detta är en av Stefan Lövens ”pensions-räddare” ? ERFARENHET, ANSVAR, GOTT OMDÖME och när polisen kör med kod 291 på order av landsförrädarna då måste vi utgår ifrån att det är en av politikerfrälsets importer från Afrika eller arabvärlden!
    Hur mår den äldre vita mannen eller kvinnans far/pappa ?? Hur tror du Stefan Löven ? När Emil Herlin och Emils mor Carola Herlin blev mördade av en Etiopier på IKEA i Västerås höll du dig undan Stefan, du beklagade inte mordet…Din polischef Dan Eliasson tyckte synd om mördaren, den asylsökande som INTE borde varit kvar i Sverige….NU DRIVER 10.000 TALS LIKASINNADE RUNT PÅ VÅRA GATOR….MUUUUSL…..
    Åter till frågan hur mår kvinnan/flickans pappa/far ??? Vad tror ni läsare, tror ni han vill love bomba eller gå i en demonstration anordnad av den ruttna ”vänstern” mot rasism ?? VAD ÄR RIMLIGT ATT PAPPAN KÄNNER ?? Människan är ett däggdjur och vi har rätt att skydda våra revir och nära och kära med alla medel…-GLÖM ALDRIG DET!! FÖRLÅT ALDRIG DE ANSVARIGA!!

  8. Jenny Piper skriver i Avpixlat om hatet i Sverige. Tala om det för denna flicka som blev våldtagen och återigen offrats för att Sverige bedriver svängdörrs politik av merparten invällare med religion muhammedism. Om du Jenny inte läst Koranen, gör det så kanske du förstår något varför muslimer är som de är. Det finns inte någon humanism i denna djävuls religion. Förtryck och våld och ffa hat verkar den religionen bestå av. Varför tror du att vanliga etniska svenskar avskyr muslimer. De har vanärat vår GÄSTfrihet. Vi börjar närma oss helvetet på jorden med dessa invällare.

  9. Carl Philip visar verkligen återigen sitt kunnande 🙂

    Här visar prins Carl Philip upp sommarstaden för barnflickan
    http://www.expressen.se/nyheter/kungligt/har-visar-prins-carl-philip-upp-sommarstaden-for-barnflickan/

    Kan inte barnflickan ens räkna ut att cykelhjälm är viktigt så hade man ju hoppats på att den utvalde hade blivit påmind av ”prinsen”. En sådan barnflicka som ska vara aktsam och ansvarsfull hade i alla fall inte jag valt till min son.

  10. inget signalement är också ett signalement här i interNationalsocialistiska negerodlingen

Kommentera