10 thoughts on “TV debatt i mellanöstern

  1. I gångna veckan var en diskussion på bloggen, om alla pester och sjukdomar som importerna bär med sig till oss i den civiliserade världen. Fanns t.o.m. någon som påstod att detta var osant,och åberopade sig på detta,genom sitt yrke som laboratoriebiträde !
    TBC,smittkoppor och diverse barnsjukdomar,som sedan årtionden varit i stort utrotade hos oss,dyker nu åter upp àmass.Senaste sjukdomen som nu befaras kommer att drabbas oss,är svinpesten.Denna finns nu i våra grannländer i söder,och befaras orsaka stort lidande och död,bland såväl vild-som tamsvin !. Nåväl tänker möjligen en del detta drabbar ju inte oss tvåbenta. Pyttsan det är just detta som kan ske bl.a. via vildsvinen !
    Afrikanska förhållande blir nu allt normalare i Europa.

  2. Svenskar kastar på sin höjd en och annan tårta, paj eller annat ätbart på politiker. Till och med kungen har råkat ut för det.
    Det vore faktiskt intressant att få se ett handgemäng mellan två svenska politiker i direktsänd debatt.

    Det skulle inte få bli någon vana men en gång vore litet spännande……

    • Tror jag ska bli politiker, lusten att ställa upp mot Stefan Löfven
      och få utdela en fet smäll är stor!

  3. Här behövs nog minst 2-3000 års utveckling till innan dom kan släppas in i möblerade rum!
    Janne

  4. Inte konstigt där ser ut som där gör i dessa länder när
    2 idioter inte ens kan samsas ens en minut innan dom börjar
    att puckla på varann?

    • Har man en hjärna stor som en halv valnöt är det inte konstigt att han har svårt att förstå. Hans medarbetares och rådgivares hjärnor är av samma sort men dessa är nog angripna av någon form av röta.

  5. Jag har arbetat i Libanon. I arabvärlden handlar det inte vem som har rätt eller inte, utan den som skriker högst och slåss bäst som vinner.

Kommentera