Miljömupparna hotar klimatet med sitt levnadssätt

KLIMATHOT. Skådespelaren Johnny Depp, är en klimathotsaktivist och supporter av teorin att den globala uppvärmning hotar vår värld. Herr Depp har ett ganska ovanligt sätt att uttrycka sin rädsla för uppvärmningen: han äger 14 bostäder, inklusive ett fraansk slott, och fyra öar i Bahamas, samt en motordriven lyxyacht på 156 fot.

Åh, vi ska inte glömma att han även äger ett privat jetplan. Depp menar att flyga reguljärt skulle vara en mardröm av monumentala proportioner på grund av alla med paparazzifotografer.

All denna information uppdagades på grund av Depps kamp med hans tidigare ekonomiska rådgivare, Robert och Joel Mandel, och deras företag, The Management Group (TMG). Depp menar att de har misskött hans ekonomi, enligt vad Vanity Fair rapporterade om förra veckan.

Johnny Depp har tjänat runt 650 miljoner dollar, som motsvarar 5,5 miljarder kronor och har nu stora ekonomiska svårigheter på grund av sin oansvariga livsstil.

Däremot försökte han köpa filmrättigheter till en film om den globala uppvärmningen, han har också spelat på en konsert med Aerosmith som en del av deras Global Warming Tour 2012 och han har skämtat om att mörda USA:s president Donald Trump på grund av dennes klimatpolitik.

-Pettersson vill inte vara för hård mot herr Depp, han är bara en av många som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Vi har många sådana i Sverige också…

 

9 thoughts on “Miljömupparna hotar klimatet med sitt levnadssätt

    • Är det snö där nu?!?!
      Var är detta någonstans?
      Genuint nyfiken 🙂
      Mvh! Jill

  1. Som de flesta andra skådespelare har nog hr Depp inte så lätt för att tänka.
    Och då i synnerhet inte om miljöfrågor.

  2. Som vanligt är det bara ”vanligt” folk som ska offra sig och späka sig. Kändisarna går som vanligt i gräddfil.

  3. Håna inte de nya frälset, politiker och underhållningsindustrin, ganska många journalister = svagbegåvade. De har inte alla hästar kvar, de gör så gott de kan att förstå vad som händer i världen och vad som måste göras.

  4. Ja, varför är jag inte förvånad? Det verkar vara populärt bland s. k. kändisar att sprida floskler utan att förstå innebörden….

Kommentera