Man lindrigt skottskadat i Malmö

2017-07-16 18:22, Skottlossning, Malmö
Skott avlossade i lokal, Persborg.

Polis åker till Persborgstorget där skott ska ha avlossats inne i en lokal. En man uppges ha fått en lindrigare skada i samband med händelsen. Arbete pågår på platsen med att samla in information, bland annat genom att knacka dörr i närområdet. En avspärrning har upprättats och en teknisk undersökning kommer att genomföras.

Uppdatering: Skott ska ha avlossats i samband med ett rån. Gärningsmännen, som ska ha varit två till antalet, får med sig en okänd summa pengar. Mer än en person ska ha befunnit sig i lokalen vid händelsen, som rubriceras som grovt rån och grovt vapenbrott. Den skadade mannen träffas av ett skott och förs till sjukhus med ambulans.

Uppdatering: Händelsen rubriceras också som försök till dråp.

Polisen

-Pettersson noterar att folkhemsnazisterna i kalifatet Malmö har söndagsöppet…och ska jag vara ärlig så gick jag en hel del på lokal i slutet på 1960 och under 1970-talet och vad jag minns så ven kulorna varenda kväll så det är nog bara anmälningsbenägenheten som ökat…

9 thoughts on “Man lindrigt skottskadat i Malmö

  1. ”…. lindrigt skottskadad ….” – en tröst för alla särskilt för dem som har besvär med pollen i södra Sverige. Vi får hoppas att nästa säsong där tros bli lindrigare än vanligt oavsett om det handlar om skottskador eller pollen. Huvudsaken är att sveTsaren lider varken av skottallergi eller pollenallergi. Snarare av polenallergi som han fått under besöket i det fria Polen.

  2. De nsvenska befolknimgen blir bara tryggare och tryggare påstår Löfven.
    Blir vi verkligen det?

  3. Pettersson det enda man kunde drabbas av på den tiden var skavsår på bakdelen.Samt vid något enstaka tillfälle ryggskott !Det sista drabbade mig vid några tillfällen,varför jag tidvis tvingades använda Scholls stödjande ryggbälte,inte enbart på birschappen !
    Nu var det ju inte enbart något negativt,som kunde uppstå i lokalen.
    Bl.a. behövde ju inte vi på den tiden besöka dyra gym,eftersom den träning som högerhand/arm fick,räckte mer än väl i dagliga livet.

  4. ”Inne i en lokal”, det säger att ingen inom räddningstjänsten skulle bry sig överhuvudtaget !
    Sluta upp att försöka rädda de som inget hellre vill än än att träffa de 72 oskulderna !

Kommentera