900 bilar sattes i brand under Frankrikes nationaldag

ISLAM. Den 14 Juli firade Frankrike sin nationaldag. Resultatet: kravaller och upplopp i flera städer, 897 bilar eldades upp, 368 personer greps och flera poliser och soldater skadades.

Zeit Online

-Pettersson har inte sett något om detta i svenska medier så jag ringde till den av regeringen utnämnda professorn i allmän kriminologi Jerzy Sarnecki som var tillsammans med pizzaekonomen Schyffert och bludderstaren Betnér och frågade om det verkligen var sant att 900 bilar eldades upp på ett dygn utan att det rapporteras i svenska medier.

De tre herrarnas gemensamma svar blev: ”I Frankrike liksom i Sverige pågår all brottslighet precis på samma sätt som det alltid har gjort, de eventuella ändringar som sker visar enligt vår statistik att brottsligheten minskar över tid. Allt det vi upplever som förändringar beror på skiftande uppmärksamhet och/eller anmälningsbenägenhet. Undantaget är rasistiska brott och hatbrott mot muslimer och invandrare som ökar lavinartat. Allt annat är bara en chimär

Sedan måste man ha i minnet att i Frankrike finns många miljoner bilar och att 900 av dem brinner upp på en natt är inte så konstigt utan beror på socioekonomiska effekter och absolut inte på kriminella muslimska invandrare i förorterna.” 

8 thoughts on “900 bilar sattes i brand under Frankrikes nationaldag

  1. Beatrice Ask, moderat, vill inte ha några register. Man får inte registrera skurkar. Det är lika med åsiktsregistrering. Det sa hon när tyskarna väckte tanken på ett register över dem som åker runt och slår sönder städer, nu senast Hamburg. Hennes åsikt bör minnas till valet.

    • Absolut, hallelulja vi alla dansar i extas
      alla ekonomiska bekymmer är som bortblåsta. Kongo kinshasas befolkning
      kommer och ska lösa alla ekonomiska problem, med alla pensionstekniker och
      kärnfysiker. Sverige är räddat….

  2. Skönt med dessa herrsr kundkap i ryggen för Sverige hoppas att råttinvationen tar dom i Östermalm mycket mat på dessa välgödda kroppar som borde bli bra bete.

Kommentera