Ord mot ord

Det har uppstått lite ordväxling mellan Joakim Lamotte och företrädarna för en muslimsk organisation.

Bakgrunden är att oroliga och arga föräldrar kontaktat Lamotte efter att flertalet unga flickor på ett träningsläger ofredats av muslimska män som befann sig på ett närliggande event.

Så här skriver Lamotte på sin Facebook-sida.

Ni kan läsa hela inlägget här

I lokaltidningen ger en av företrädarna för den muslimska organisationen denna version.

 

Artikeln i lokaltidningen ligger bakom en betallänk, men man kan läsa bl.a. följande ord från den muslimska organisationen.

”Alltså, vi bor ju i Sverige, vi kan inte säga till folk här hur de ska klä sig, det är vi muslimer som måste anpassa oss”

Kvalificerat skitsnack och det kan mängder med kvinnor i förorten bekräfta. I SN:s artikel har man dessutom stavat den muslimska organisationen fel. Dacwa skriver man, medan organisationen i själva verket heter Dawa, vilket bevisas med denna bild.

För några veckor sedan arrangerades en pride-festival i Nyköping. Garanterat att inga från stans Dawa-center fanns på plats. Lokaltidningen som i många frågor väljer att propagera för eller emot, istället för att bedriva en objektiv och sanningsenlig journalistik, borde ha en del att skriva om Dawa-rörelsen.

Magnus Sandelin som är en av Sveriges främsta granskare av islam skrev 2015 en artikel om Dawa-rörelsen, ”Extremister rekryterar genom Dawah-rörelsen”. Mycket läsvärd.

2014 kunde man i Norrköping Tidningar läsa om ett Dawa-konvent där inga kvinnor var välkomna. Strider självklart mot den feministiska idévärlden och regeringens kamp för jämställdhet.

Borde nu inte lokaltidningen intressera sig mer för denna rörelse, när de har ett konvent på lokaltidningens hemmaplan? Vi vet att lokaltidningen är nyfikna på Petterssons, så här har ni ett tips, helt gratis.

Till sist borde frågan ställas. Varför vänder sig föräldrar till oroliga småflickor med sin berättelse till Joakim Lamotte och inte till lokaltidningen? Fundera på det ett tag.

Nedan medlemmar från en Dawa-rörelse…

16 thoughts on “Ord mot ord

  1. DET ÄR FÖR VIDRIGT I VÅRT LAND NU, MED ALLT DETTA GUDSFÖRNEKANDE SATANSHYLLANDE LÖST SPRINGANDE MUSLIMDRÄGG I VÅRT LAND!!! DE ASEN SKA BARA HÄRIFRÅN!!! DE HAR INTE I VÅRT LAND ATT GÖRA MED SIN FÖRSTÖRELSE, SINA VIDRIGA ÄCKLERIER, VÅLD OCH KREATURSLÄRA ISLAM!!!

  2. Den äckliga stinkande hydrans huvuden äro många. Och hugger man av ett huvud, växer det tyvärr ut två nya.

  3. Den flagrant genomskinliga förklaringsmodell företrädarna för den muslimska organisationen dukar upp, ger endast ny näring åt teorin om de koranförslavades medfödda egenskap som notoriska lögnare.
    Vanföreställningen att den ovan förevisade absurda apologin skulle uppfattas som trovärdig i sammanhanget, ådagalägger med all upptänklig önskvärdhet den totala bristen på vuxet normalt ansvarstagande, social funktionalitet och rättsmedvetenhet.
    De patologiska lögnen är ett instrument för infiltration, mina damer och herrar – något Petterssons läsare icke låter sig förledas av.
    Andreas.

  4. Männen blev sexuellt upphetsade av att se bar hud. Småflickor i den åldern är giftasvuxna enligt deras kultur. Och eftersom de blev sexuellt upphetsade anses männen inte bära någon skuld eller ansvar för sina lustar, allt det ansvaret lägger de på våra svenska småflickor, som de dessutom anser ska tillfredställa deras lustar också. Det är inte säkert för våra småflickor inne på skolorna på dagtid och definitivt inte på läger heller. Fäderna måste vakna och fatta att de måste stå vakt vid sådana här tillfällen.

  5. Sannolikheten ät 87% att de drabbade flickornas föräldrar röstat för denna utveckling.
    D.v.s. de har sig själva att skylla, i så fall.

    Håll Sverige rent!
    Gör Sverige svenskt!
    Släng ut de som inte fått asyl! – och dra in bidragen!

  6. SÄPO har jobb att göra men får väl inte stöta sig med den fredliga religionen, allt enligt den svenska doktrinen.
    Om vi är snälla mot dem, är de säkert det mot oss!

      • Jens Orback uttalade dessa ord i en intervju i Norge och detta bevisar ju att politikerhelvetet vet exakt vad de gör mot svenska folket och vårt land när de importerar islams ideologi hit till svenskarnas land, som varit kristet i över tusen år, politikerhelvetet har för judaspengar sålt ut vårt folk och land till världens värsta barbarer,som Per Albin Hansson 1933 uttryckte sig att låt oss aldrig skänka bort vårt fädernearv till vettvillingar och våldsverkare.Exakt detta har sjukklöverjuntans politikerhelvete gjort och därför beter sig kolonisatörerna som herrefolk för de vet detta att de kommit hit för att erövra och islamisera vårt land ,denna rätt har givits dem av förrädarpolitiker bakom svenska folkets rygg,våra åldringar,barn och kvinnor har getts som krigsbyte till denna onda ideologis utövare och vi får dessutom betala för vår undergång.Svenskarna måste vara världens mest självdestruktiva folk som glatt,villigt och tyst begår kollektivt självmord utan att ens tänka på deras barn och barnbarns framtid i vårt eget land.Vad framtidens forskare måste grubbla forska och skriva mycket om det lilla folket i det kalla norden som bara gav upp andan inför en inbjuden fiende.
        Man kan inte undgå att tänka på Amerikas urinnevånare the native americans när de visade gästfrihet mot conquistadorerna de blev deras undergång,bara en liten spillra finns idag kvar av detta fanstastiska kloka folk.

      • Why are so many muslim countries 99% muslim?
        Because the non muslims were foolish enough to believe that the muslims would be kind to them when they get into majority.

  7. Som vanligt samma äckliga beröringsskräck. 87% av journalistkåren är lika jävla hjärndöda som 87% av väljarkåren…

    • Hoppas att de ”spetälska” blir en tompava med fyllan i vänsterdiket i nästa val, istället för den korrekt snaggade busen i 91:an, som idag.

  8. Bra skrivet ,Stefan K.

    Håller med i ditt tyckande i denna fråga.

    Det finns att önska av ”lokaltidningen”.

    Inte bara i denna fråga utan även rätt generellt i många samhällsfrågor som berör olika religiösa samfunds aktiviteter. Även att man belyser hela migrationspolitikens problemställning och inte bara de ”positiva” enskilda inslagen, som man nu skriver om återkommande.

Kommentera