C: Arbetskraftsinvandrare måste få stanna i Sverige

INVANDRING. Arbetskraftsinvandrare utvisas på grund av väldigt små misstag samtidigt som svenska företag skriker efter kompetensen. Därför måste regeringen snabbt ändra reglerna, skriver Johanna Jönsson, migrationspolitisk talesperson för Centerpartiet, på SvD Debatt.

”Att utvisa personer som gör rätt för sig är inte bara negativt för Sveriges ekonomi, utan också ett fullständigt orimligt sätt att behandla hederliga människor.”

-Pettersson menar att här har centerpartiet och Johanna Jönsson rätt. Men som en konsekvent av detta borde motsatsen gälla. Vi borde utvisa människor som inte gör rätt för sig och som inte tillför något positivt för Sverige.

Tyvärr har jag inte hört några sådana tankar från centerpartiet…

Beviljade uppehållstillstånd för arbetare

Migrationsverket om att arbeta i Sverige

11 thoughts on “C: Arbetskraftsinvandrare måste få stanna i Sverige

  1. Det är ingen slump att vi nu har hört om flertalet mycket kompetenta och välutbildade västerländska personer som fått jobb på företag/sjukhus i Sverige men så fort de flyttat hit har svenska myndigheter visat sig vara oerhört krångliga och hur många hinder som helst radar upp sig och då finns inga som helst ambitioner eller intresse från makthavarnas sida att underlätta /ändra på ev regler så att personerna kan fortsätta sitt nya arbete i Sverige,de tvingas då att sluta sitt jobb och flytta till hemlandet eller någonannanstans där de är välkomna. Gång på gång ser vi och hör om dessa fall och då måste man dra slutsatsen att politikerhelvet vill INTE ha kompetent högutbildat folk från västvärlden hit till Sverige utan de vill endast ha hit analfabeter,grovt kriminella,sociala turister och bättrelivsmigranter från tredje världens mest dysfunktionella klankulturer med barbarisk kvinnosyn och djävulsk ideologi ,och just därför struntar man i Sveriges alla lagar ,internationella lagar och konventioner därav inga krav på äkta id handlingar på migverket, alla lagar förbises,man blundar för ondskan, främlingarna får frikort till precis allt och allt är gratis för dem,det är så politikerhelvetet sen länge planerat att rasera vårt forna så trygga och välfungerande land och denna djävulskt onda frukt får svenska folket nu skörda.Svenska folket måste börja tänka självständigt och ha en
    väl fungerande slutledningsförmåga.

    • En person jag träffade trodde att politikerna tar hit invandrare för att de vill sänka standarden. En del invandrare accepterar låga löner och tunga jobb för att de är vana vid det från sina hemländer.

  2. Om invällarna inte blir självförsörjande efter ett par år, så borde de bli hemskickade. Jag tror att många fler hade blivit villiga att stå för sitt eget underhåll,UM utvisning hotade.
    Bidragstagare behöver vi inte fler, de är redan tillräckligt många.

    • Men invandrare får ju jobb för att de är billigare än svenskar och för de inte är med i facket. Ofta får de jobb för att arbetsgivaren får bidrag för att anställa dem.

  3. Och övriga som inte är nån arbetskraft ? Dom ska vi som arbetar försörja enl centern. Så dom kan sitta och fika spela kort och ha det bra.

  4. Svenska ungdomar får inte jobb i Sverige för att vi har arbetskraftsinvandring. Det har varit så sen 1991. Arbetsinvandrarnas barn kan inte svenska, så lärarna har gått på knäna sen 1991. Många lärare har blivit sjukpensionär, utbrända på grund av jobbet. EN lärare DOG förmodligen på grund av jobbet . Hur många lärare ska dö innan de slutar med sin invandringspolitik???????

    • Ja,det kan inte vara många av invandrarna som är arbetskraft.Så visst, om man bara slänger ut dom som inte jobbar så inte mej emot.

  5. Centerpartiets rödtofsa ska omgående ställa misstroende mot ansvarig minister. Papper no problems. Det löser sig, utan de papperslösa stannar Sverige .
    Citat: ”Regeringen har visat att de inte kan eller vill leverera i tid. Sverige behöver arbetskraftsinvandringen mer än regeringen verkar förstå och därför tvingas vi i oppositionen nu att lösa situationen. ”

  6. Povel Ramel sjöng om en fakir = självplågare och de är säkert detta som vissa politiker vill få oss alla till.
    En arbetande person blir trött och håller sig också lättare borta ifrån det som idag breder ut sig över vårt land.
    Alla vet vad jag syftar till.

Kommentera