Sverige är döende – en dystopi

Det Sverige som under ~ 200 års tid präglades av fred och frihet försvinner allt mer.

Förändringen från ett väl fungerande land till ett där allt fler sammhällsfunktioner inte längre fungerar på ett acceptabelt sätt har gått snabbt.

Den sedan mer än 40 år totalt felaktiga asylpolitiken har berikat oss med en skrämmande hög kriminalitet och allt fler personer som inte alls kan försörja sig själva eller bara till en liten del (mycket mer av samhällets resurser konsumeras än vad det bidras med). Skolkrisen, vårdkrisen, poliskrisen osv. har också blivet följden av denna monumentalt felaktiga asylpolitik.

Även om ytterligare asylmigration skulle stoppas helt, vilket inte alls är realistiskt då  det också skulle behöva utesluta all anhörighetsinvandring och möjligheten att gifta sig med utländska personer, kommer den demografiska förändringen gå snabbt p.g.a. av det mycket högre födelsetalen ibland mohammedaner (inkl. anhöriga).

Det betyder att ett politiskt beslut att t.ex. förbjuda burka, böneutrop etc. bara är något som skulle kunna upprätthållas en kort tid, tills det att den mohammedanska delen av befolkningen har växt sig så stark att dessa förbud tvingas att upphävas.

M.a.o. det finns knappt någon möjlighet kvar längre att politiskt stoppa islamiseringen av Sverige och övriga västvärlden.

Vad skulle kräves, vilka optioner finns:

  • Reformera islam till att bli en fredens religion istället för svärdets.
  • Att lyckas få 80-90 % av mohammedanerna att lämna islam och vinna dessa ex-mohammedaner för en aktiv kamp mot en vidare islamisering.
  • Att icke mohammedaner väljer att skaffa fler barn än mohammedaner. Detta skulle underlättas om “staten“ avskaffas och var och en tvingas försörja sina egna barn (med bostad, mat, sjukvård, skola, …).

Det blir snabbt klart att dessa politiska optionerna inte är realistiska resp. kommer att kunna genomföras/uppnås.

I mina ögon är loppet kört, det ända SD vid rodret (kräver egen majoritet 2018) möjligen skulle kunna uppnå är att den vidare islamiseringen bromsas men inte att den stoppas eller rullas tillbaka.

17 thoughts on “Sverige är döende – en dystopi

  1. Det här klippet är från bolton norr om manchester UK.
    Fullständigt vidrigt att skrika ……allah ak………..
    Media, politiker och förvirrade ”kärringar” har en stor skuld till detta.

  2. Jag har också kommit fram till att det är kört för Västeuropa. En djävulsk plan har satts i verket. Har svårt att se hur den ska leda till en bättre värld.

  3. Tyvärr måste jag nog instämma i att Sverige är rökt!
    Klart är att indragning av alla bidrag barn,sjuk bostads och försörjningstöd är enda vägen att rädda Sverige.
    Det hade genast strypt invasionen och invandringen.
    Låt folk betala för utbildning,vård, skydd etc.
    Det hade kastrerat hela den politiska kartan och kanske fört oss mot en framtid.
    Men detta kommer inte att kunna genomföras så det är lika bra att fly fältet eller dö sakta men säkert.

    • Jag har jämt lust att gå in till Schweiziska ambassaden och säga att jag inte står ut längre i Sverige och begära asyl. Men jag förstår ju att det blir ett nej. Så vart ska vi svenskar flytta? Man måste ju ha ett jobb för att kunna flytta utomlands.

    • Vi behöver under en övergångstid ett totalitär system, som sätter kraft bakom orden. Se vad USA gjorde efter Pearl Harbor de satta hela de i USA levande Etniska Japaner i läger. Det bör vi göra med alla muslimer och öst afrikaner Somalis och andra livsformer mm.Öst asiater finns det inga större problem med de är skötsam och ett driftig folkslag

  4. Aldrig har så många haft så få att tacka för så mycket. Den brittiske premiärministern Winston Churchill Klassiska ord !!! Men detta fantastiska Sverige lyckades med det omvända som också kommer minnas i historieböckerna ! Aldrig kommer så många kunna tacka så få för så lite som gjordes för våra barn och barnbarn !!!!

    • Det är den Svenska hybris att alltid visa sig vara bättre än andra och vara förmer än andra

      • Fast Media har inte fungerat. Vi, vanliga, människor har inte fått information om hur många invandrare som har kommit. Det är efter 2014 det har kommit siffror. Media har försökt att dra locket på.

        Många invandrare får jobb via bidrag vilket har lett till att svenskar har blivit arbetslösa och tvingats flytta utomlands. Media har lagt locket på när det gäller detta också.

        Det verkar som om politiker tycker att det är bra att invandrare kommer för de blir det lönedumpning. Men de glömmer bort hur det blir att leva i det landet.

  5. Vända flygplanen mot söder fullastade, återvända tomma. Internering av riksdag regering och generaldirektörer samt isoleringscell med vatten och bröd till svetsarlärlingen. Något riksdagsval 2018 är inte att rekommendera med nuvarande politikergarnityr. Må fan ta journalisterna i MSM.

  6. Det svenska folket ha tyvärr valt fel ledare. Palme förstörde skolan och gjorde den till en plats för politisk indoktrinering. Folk trodde på vad man fick lära i skolan. Man skulle rösta på S. Som om inte detta var nog fick vi ovanpå allt en moderat stolle som statsminister, Reinfeldt hette han visst.
    Han lyckades under två mandatperioder förstöra, vad våra förfäder med möda och umbäranden byggde upp under 150 års tid. Hur kunde han?
    Jag har tidigare röstat på M i flera decennier men sak är klar, så blir det aldrig mer, oavsett vad M försöker fresta med. De har gjort sitt och är hänvisade till att bli ett parti i den storlek, som de hade på 70-talet, dvs ca 10 %.

Kommentera