Skottlossning i Rosengård

INVANDRARVÅLD. Flera personer har larmat polisen om en man som avlossat skott i Rosengård. – Personen ska ha skjutit upp i luften med något form av vapen, säger Maya Forstenius vid Malmöpolisen. Nu söker polisen efter den misstänkta gärningsmannen.

Polisen

5 thoughts on “Skottlossning i Rosengård

  1. Sverige håller på att repareras. Alla kriminella med annat ursprung än Sverige skickas tillbaks till sina ursprungsländer.

  2. Ang. Automatelden mot ett hyreshus i går i Rosengård säger kommunalrådet Stjernfeldt- r att hon är upprörd o att det beror på att Malmö ligger så nära kontinenten o att det därför år så lätt att smuggla vapnen. Jösses där stannade klockorna. Köpenhamn är tre gånger så stort, ligger ännu närmre kontinenten, medan Malmö har fyra gånger fler skjutningar än Cph. Hur i hela friden kan vi ha sådana verklighets befriande politiker . Hur i helvete har sådana politiker kommit fram, vem röstar fram sådana ljus.

  3. Lycka till med sökandet ! Hur tror ni att man kan finna en sådan blatte.Är ju som att söka efter en speciell myra, i en myrstack…. 🙁

  4. Är det bara jag som hör de bevingade orden eka….. ”Sverige har aldrig varit tryggare”……?

Kommentera