Nya ”syraattacker” i London

Vad är det för sjuka idioter som kastar syra i ansiktet på människor på gatan? Man vet att det har blivit vanligare som bestraffning mellan gäng i England men nu verkar det vara slumpmässigt. Nu har de gripit en tonåring för 5 (!) attacker på 1,5 timme igår kväll. I ett av fallen var det ett rån där 2 misstänkta kastade syra på en 32-årig mopedist och stal därefter hans moped. Den andra gärningsmannen är fortfarande på fri fot.

acidBilden från tidigare attack

Tidigare om syraattacker på Petterssons        1.500 syraattacker sedan 2011!? tidigare på Petterssons

12 thoughts on “Nya ”syraattacker” i London

  1. Det är väl importerat från Pakistan och Indien dessa fruktansvärda syraattacker, de som utfört dessa attacker skulle själva bli utsatta för samma sak.

  2. En sak skall vi vara fullkomligt på det klara med, nämligen att dessa subhumana och extremt allmänfarliga avarter icke hyser några som helst betänkligheter vad gäller kriget mot det civiliserade europeiska samhället, samt det faktum att de asociala och i samtliga avseenden rubbade våldsverkarna inte har några begränsningar avseende tillvägagångssätten.

    Det kommer inom en icke alltför avlägsen framtid att bli absolut nödvändigt att återinföra samhällets strängaste vedergällningsaktion i form av dödsstraff, i syfte att reducera dessa grova brottslingars antal och därmed på nytt sätta medborgarnas säkerhet i fokus.
    Andreas.

    • Hoppas det inte behövs, vi kan väl anstränga oss att förmedla för så många som möjligt att det behövs en annan regering för att få stopp på allt absurt som sker …Vi måste ha en regering där man vågar prata öppet utan att bli kallad för rasist , islamofob osv…Som sätter stopp gruppvåldtäck ,våld mot polis ,brandkår , bilbränder och no go zon, …Och som behandlar väl de som har byggt upp landet som nu måste gå tandlösa för att skattepengarna används som ” bidrag till fuskarna ” ..

  3. Har vi haft syraatacker i Sverige ?Har jag missat något.Måna muslim tycker säkert att det är jättespännande med nya seder ,våra är så tråkiga.Mvh Adolf

  4. Nu när våra skyddsänglar, poloserna är överbelastade med allt annat som våra ”nya vänner” drabbar oss med, har vi inget skydd kvar.

    SÄPO är väl vår polismakt som ska jobba ”bakom skynket”?
    Vilket skydd ger de oss?

    Jag är rädd?
    Känner du dig trygg i Sverige i dag?

  5. Jag har undrat över om nån av dessa kulturer som bl.a Mona Sahlin vurmade för och som hon sa var så bra för Sverige har givit något positivt.
    Jag kan räkna upp syraattacker, barnäktenskap, hedersmord, könsstympning, gängvåldtäkter, gängskjutningar, inavel, slöjor, TBC, MRSA-smitta, analfabetism, rökare, bidragsberoende människor, bilbränder, nedskräpning, barnäktenskap.Jag tänker och tänker men kan inte komma på nåt som skulle vara bra för Sverige.

    • Absolut korrekt uppfattat!
      Emellertid finner jag det aningen ovidkommande att inkludera rökare och därmed generalisera denna grupp, då det finns ett stort antal hederliga medborgare som begagnar tobak.
      Anar dock att Du åsyftar den importerade samhällsbelastningens alla destruktiva beteenden, inklusive de kedjerökande kulturberikarna.
      Andreas 🙂

  6. Det är väl en sedvänja fråb Främre Indien som kvinnor som säger nej brukar ”belönas” med?

  7. Aha, burka är smart när man bor med syra- och balkong kastare i det ”allmännyttiga bostadsbolaget”

  8. Tar man in främmande kulturer så ska man inte bli förvånad över dessa kulturyttringar. Det är ju bra med mångkultur säger regeringen.

  9. I den ”mångfald” vi importerar för fullt ingår även syraattacker som en viktig ingrediens.

Kommentera