Man skottskadad i Malmö

INVANDRARVÅLD. Polisen har larmats om en skottlossning i stadsdelen Holma i Malmö. En man är skadad, säger polisens pressinformatör Maya Forstenius.

– Vi får in flera samtal om händelsen, det är mitt i ett bostadsområde. Så det finns säkert flera vittnen. Det är en man som är körd till sjukhus, säger Forstenius.

Polisen bevakar brottsplatsen och sjukhuset och letar efter gärningspersonen.

Mannen kördes till sjukhus i en privatbil och inte av ambulans. Larmet om skottlossningen kom 17.47.

Polisen kommer att genomföra en teknisk undersökning på platsen och ta offrets kläder i beslag.

Polisen

5 thoughts on “Man skottskadad i Malmö

  1. Rikspolischefen Dan Eliasson (S) ville gärna bidra med letandet efter gärningsmännen i Malmö …

    https://1.bp.blogspot.com/-S_YE_dKoPzI/WWiOc1jLSPI/AAAAAAAAGMs/mJtflMoSEUQM48J47Zx5IsHH1fMZ1t2UgCK4BGAYYCw/s640/Dan%2Bpiket%2BLoW.jpg
    Från Jeanders bildblogg

    … men han blev vänligen men bestämt ombedd att stanna i garaget och ropa ”Hjälp oss, Hjälp oss” om han såg några förbipasserande personer så att han därmed inte kunde störa de riktiga kompetenta poliserna ute på fältet.

  2. Känner en kille och hans flickvän som för några år sedan flyttade från Sundsvall till Malmö. Dom va rejält vänstervridna. Fick igår höra att deras tid i Malmö varit allt annat än bra. Så till den milda grad att dom bestämt sig att flytta tillbaka till Sundsvall och dessutom total ändrat politisk åskådning från längst åt vänster till SD. Lustigt hur det kan bli.

  3. De bryr sig inte ens om att göra det på ljusa dagen, snacka om laglöst land.
    Malmö en fristad för laglöst slödder. Europas ”Dodge City”

Kommentera