Ännu ett hem för ”flyktingbarn” har brunnit

INVANDRING. I går brann ett HVB-hem för ”ensamkommande flyktingbarn” på Hammarö utanför Karlstad ned till grunden. Två personer skadades lindrigt.

-Pettersson vill påminna om att det är 90 procents sannolikhet att det anlagts av någon boende i hemmet eller helt enkelt en olycka. Läs mer på MSB.

 

7 thoughts on “Ännu ett hem för ”flyktingbarn” har brunnit

  1. Det blir säker bra, hys in dem som belöning för sina kriminella handlingar på bästa hotellet i Stockholm för det är väl dit de vill.

  2. NEVER giddra inte gosse bränder på asylboenden utförs av svenskar punkt slut.omsmakligt att skuldbelägga de boende.även om jag tycker som sd ifrågan att invandringen måste få ett stopp.det är krig emellan nazister och asylsökande.märker du inte detta?men ni har rätt att invandringen måste få ett slut.och man tar dom pengarna och satsar på högre pensioner sjukhus våra ungdomar äldreboende skolor osv.invandringen kostar flera hundra miljarder kronor per år.fullständigt galet.Stefan löfven har inte lyckats med nånting.Sverige slits isär.nu tror jag sd får en bit över 25% och då är löfven och company borta.alliansen splittras.och man blir tvungen att lyssna på SD.det brinner på många asylboende i landet som naturligtvis är anlagda.och det är inte ok.men regeringen har svikit sitt eget folk.hoppas svetsaren börjar fatta.när det kommer till bilbränder våldtäkter så ligger 80%invandrare bakom dom brotten.vi får hoppas på SD 2018.ha en bra sommar dag .

    • @ Larsson det är ju inte så att det kommer flyktingar som plötsligt får lust tända på sitt boende,och sedan veta dom får bo på hotell.kanske personal på boendet gav dom tändstickor och bensin?nej du Larsson det är unga svenskar utan arbete som regeringen överger.det är ju mordbrand.jag känner många inom polisen etc så här blir det när vi inte har kontrollerad invandring.svenskar ca 2 miljoner stack ju till USA när det var fattigt i Sverige.jag känner många invandrare som kör taxi buss osv osv betalar skatt.man kan inte dra alla över en kam.ha en Nice day.

  3. ”Barnen” vet av erfarenhet att nu får de bo på hotell.
    Där stänger ingen av Wi-Fi kl.22.00. Och maten blir de serverade.

    • Ja visst det här är en medveten strategi dom har när dom vill byta boende. Gör man så här ska man inte bo på hotell utan nästa plats bör bli en grotta.

Kommentera