19 thoughts on “Sweden is still totally nuts

  1. grattis petterssons till nästan 50 000 000 visningar! ÖRNEN ROPAR-! – ODEN KALLAR! tydligen kan du en gåta utan svar! all lycka till dig i din SVERIGE VÄNLIGA blogg som vi alla älskar! fortsätt så för vi behöver dig natt som dag nu – mer än någonsin

  2. Ultima Thule ”jorden luktar gott” får en dalmas att resa ståpäls.. å räcker inte det till så ta till völund smed ”Häxjakt” ä va kom den riktiga mördaren in!

  3. Det har kommit att bildas en intrikat intimitet mellan globalismens dolda aktörer och våldsvänstern – deras unga rebelliska och nyttiga legosoldater – något som tydligast framträder i dagens politiskt turbulenta Sverige.
    Inbillade antifascister och utåtagerande huliganturister som inte ägnar någon djupare reflektion över det faktum att de sålt sina förtappade rabulistsjälar till den verkliga fienden, ser den europeiska utvecklingen som ett enda stort äventyr med oanade tillfällen att begå fatala vansinnigheter.
    Förbannat sorgligt scenario!
    Andreas.

  4. rädda våra barn i sve vagga låt menaiterna drunkna på havet! dom som tar sig till italien ska genast deporteras tillbaka.. mina barn behöver paus från menaiter.. jag sörjer inte dessa bidragsparasiter

  5. aj aj! stängda dörrar titta inte ut nu! – den 3.e skivan jag köpte i mitt liv.. ” havets vargar” sedan efter blev det bara sverigedemokraterna i all val.. när SD va ett 1, 8 procents parti — men se nu!

    HAVETS VARGAR SEGLAR IGEN _ TITTA INTE UT NU!

  6. På tal om nuts
    Såg på tv nyheter att människorna i Barcelona tycker det börjar bli för mycket turister i stan. ….samtidigt i barcelona är det en jätte demonstration på cirka 300.000 personer som vill ha öppna gränser för flyktingar som flyr från Afrika. …….fan det börjar klia i röven

  7. Vilken fin svensk ung man ”Peter Sweden”, vi behöver många som honom !
    All lycka till på sicilien, väntar på reportage därifrån !

  8. snart har SVETS”tsaren svårt att gömma sig i landet.. då sjunger Dan Eliasson i örat på svetsaren – va gör vi nu lille du!

    • ”……ja, lille du, följ med till Bangkok …..”
      Till Bangkok Hilton – säger jag.

  9. syrier har skyddsbehov efter massor av år med krig – skicka hem jävlarna från övriga mena länder! om det inte räcker att visa pekfinggret , så använd hela näven till en magpump å sätt dom på nästa plan till ökenparadiset!

    • Det är inte heller Sverige’s ansvar att ta emot syrier. Finns säkert ett par hundra miljoner just nu i världen med skyddsbehov. T.ex. i Kongo är situationen inte bättre än i Syrien. Glöm heller inte t.ex. alla föräldralösa barn i Sydsudan. Europa kan ta emot miljontals per år men strömmen av muslimska asylmigranter kommer aldrig att avta och därför kommer det att bli slutet för de europeiska folken.

Kommentera