SVT måste påminna personalen om att enfalden råder

PUBLIC SERVICE. Hanna Stjärne, vd, och SVT pratar mycket om mångfald, men det gäller bara utseende, kön, etnicitet och inte åsikter, där råder enfalden. 83 procent av medarbetarna på SVT röstar röd/grönt resten borgerligt, där finns ingen som sympatiserar med Sverigedemokraterna anställd.

20 thoughts on “SVT måste påminna personalen om att enfalden råder

  1. Måste påminnas? Med det gänget, som jobbar där, torde det väl vara helt överflödigt!

  2. Det exceptionellt manipulativa och kulturmarxistiska SVT representerar uteslutande etablissemangets främsta propagandaorgan för det globaliststrategiska och nationsfientliga tänkandet, vars primära uppgift är att via konstanta injektioner i tittarnas sönderstuckna vener garantera en fortlöpande indoktrinering och åsiktspolisiärt baserad beteendekontroll.

    Public service-konceptet, vilket inkluderade ett slags folkbildningsambition, har ersatts av den psykopolitiska operationens folkfientliga och radikalt vilseledande estetik med radikalfeministiska och asylindustriella förtecken.

    Vänsterkriminalitet på elitnivå – emellertid med ett sändningstillstånd som löper ut anno 2020, mina damer och herrar meningsfränder!
    Andreas.

    • Andreas vet väl att Löfven hade hela 1 timma matematikundervisning per vecka under sina Advanced Welding Technology studies?

      Så, om Andreas behöver hjälp med siffrorna kan han välja att a) antingen kontakta Johann Carl Friedrich Gauss via andliga metoder, eller b) fråga Löfven.

      • Touché och a la bonne heure, min gode pater seraphicus!
        Ett synnerligen beaktansvärt uppslag, för vilket undertecknad böjer sin ofrälse nacke och frambär sitt djupt kända tack. Ett sant privilegium att tillgodonjuta slika biljetter, denna vackra afton av en julidag!
        Andreas 😉

      • Gustaf Magnus Schwartz har låtit sig meddela att personer som ser ut som potatisar av naturen inte behöver mer än 1 timma per vecka. Vi vet numera att själsegenskaper är lokaliserade i hjärnan vid vissa organ och att dessa kan avläsas på kraniets utsida.

        Potatisformen förklarar stadsministerns intellekt.
        När potatisknölen gror växer ögonen ut till nya plantor, vilka sammantaget bildar ett matematiskt potatisstånd. I dessa ögon finns anlagen till matematisk genialitet.

        Därför ska vi vara glada att vår statsminister inte bara är stadsminister, ty han är en Solanum tuberosumv-minister därutöver.

        Ingen annat land kan skatta sig så lyckliga som oss – en potatis som statsminister.

        Hoppas Andreas har det bra! 🙂

  3. Å ändå har vi till nästa val att välja mellan 8 sossepartier. Den slutsatsen drar jag efter Almedalstalen. Sämst sosseparti var nog S själva. Inte ens ropen skalla herrgård åt alla fanns med. Hujeda mig för nästa års upplaga.

  4. Att vara SD sympatisör på SVT är nog sam att vara bög i ett fotbollslag. Man vågar inte Quomma ut.

  5. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Alla vet att SVT är ett vänster och miljömuppsfäste. Alla vet att de är partiska. Ju tydligare de tar ställning mot SD desto argare blir folket. Alltså är SVT en mycket god valarbetare för SD. Så låt dem hållas!

    • Att SD är Sveriges största parti idag är inte till 100% deras egen förtjänst. en stor del har vi att tacka 7-klövern och deras anhängare för. Ju mer idioti dom häver ur sig desto bättre för oss Svenskar som röstar på SD.

  6. Det bästa man kunde gjort med SVT är att avskeda samtliga
    dessa vänsteranstrukna figurer som jobbar där idag i
    enbart syfte att sprida enfaldig socialist propaganda, låta
    skiten ligga nere tills man rekryterat folk med olika åsikter,
    det är en stor skandal att ett land som på sin höjd består
    av 30% socialister har hand om nästan 100 %
    av åsikterna.

  7. Samma fenomen med starka vänster-sympatier finns ju även på s k ”neutrala och opartiska” Sveriges Radio.

    Här är foton tagna på människor (inkl. demonstranter) i publiken framför scenen när Jimmie Åkesson SD talade på Järva i juni 2017.

    https://i0.wp.com/left4photo.com/uploads/3/8/7/1/3871576/6897244.jpg

    Man kan se att SR-reportern My Rhowedder (med mörka solglasögon) på ett av fotona att hon befinner sig vid den gruppen som demonstrerade mot Åkesson med sina skyltar ”JIMMIE=RASIST”.

    Att en av demonstranternas skyltar hamnade i SR:s sändningsbuss försöker Rhowedder bortförklara i ett Twitterinlägg med detta innehåll:

    ”Någon hade satt skylten på vår buss, jag tog ner den, ställde den ifrån mig medan jag jobbade och kastade den sedan. Odramatiskt.”

    Och den ”förklaringen” vill SR-reportern My Rhowedder att folk skall tro på. Hon är mycket, mycket mer insyltad i den här PK-fadäsen än vad hon vill medge. Både SR och SVT är ju bemannade med SD-hatande extremist-vänster sympatisörer.

    På länken nedan kan man tydligt se ”JIMMIE=RASIST”-skylten uppställd inne i Sveriges Radios sändningsbuss.

    http://avpixlat.info/2017/06/17/skylt-med-jimmie-rasist-pa-i-sr-buss/

      • Rättelse:

        ” … Jimmie Åkesson (SD) …” skall det naturligtvis stå.

      • Välnärda honor med runda, feta kinder glor på skylten och undrar vad det är för svarta ’ritningar’ på vitt – de liknar inte grissvansliknande tecken i koranen.

    • Mimi N.
      Om det ändå bara varit kinderna som är runda och feta men deras svällande av feta bidrag magar, (deras mäns löneförhöjningar), fyra fruar, ser till att svenskarna betalar flerbarnsbidrag, så frustrerande !
      Eftersom jag är estet så drabbar dessa onämbara ………ännu hårdare !
      Tänker jämt på hur hårt och därmed lönsamt mina mor och farföräldrar , mina föräldrar och även min man och jag har jobbat, har ett barn som jobbar lika hårt och aldrig klagar, bor inte i Sverige sedan 30 år tillbaka.
      Vännerna mitt barns på ”facebook” de svenska är ……………………………..
      chockerande !

  8. Jag trodde, i min ”enfald” att alla i offentlig position var neutrala.
    Men ännu går ingen i slöja, tror jag.

  9. 83% är knappast deras valresultat.

    Man skulle behöva göra om SVT så att licensbetalarna inte bara får enfald.

    Utgå från valresultat vilka och hur många som ska arbeta på SVT?

  10. Just därför skall Sverigedemokrater ekonomiskt bojkotta SVT och SR.
    Svält ut dom!

Kommentera