Fånge halkade i Kriminalvårdens tofflor – får 44.800 kronor

IDIOTI. En fånge halkade i en korridor med vått golv på anstalten Hall i Södertälje. Nu beviljas han ersättning. Den intagne fången anmälde att han skadat sig i samband med fallet i korridoren, skriver SVT Nyheter Södertälje. Han angav att han halkade på grund av att det var vått på golvet och att han hade på sig Kriminalvårdens tofflor i plast.

Mannen beskrev att han föll så illa att ena knäet vred sig i en annan riktning än resten av kroppen, skriver SVT Nyheter.

Nu får fången ersättning för ”lyte och men” efter en bedömning från en specialist i ortopedi. Knäskadan anses ha gett mannen bestående men och en medicinsk invaliditet på tre procent.

Nu får den intagne fången 44 800 kronor av Kriminalvårdens försäkringsbolag.

-Pettersson menar att det är galenskap. Givetvis ska fången betala för den uppkomna eventuella skadan och sedan ska han betala för städning och extra kostnader. Han har om han inte är oskyldigt dömd själv orsakat att han befann sig på det nyskurade golvet…kan han inte betala, förläng straffet med några år eller skicka hem honom till hemlandet vilket det är rätt stor chans att det ligger långt från Sverige…

Om det är så illa så den kriminelle får pengarna utbetalda så ska de givetvis beslagtas och ges i skadestånd till brottsoffren.

Narkotikasök på anstalten Hall.

18 thoughts on “Fånge halkade i Kriminalvårdens tofflor – får 44.800 kronor

  1. Vi har fått en samling dårar som ledare i såväl stat, kommun och myndigheter. Att de hamnat där beror väl på att ingen annan har velat anställa dem. Och det är ju inte svårt att förstå varför.

  2. Av incidentens dramaturgi att döma kan vi ju spekulera beträffande den i offerkofta insvepte delinkventens etnicitet, ty att den uppenbart korrupte ortopeden, vilken i sin iver att befästa sin lojalitet mot det falska värdegrundskonceptet, icke tvekat att fabricera en trovärdig specialistbedömning till den olycksalige internens gagn, kan vi ta som ett insegel på en MENA-identitet.

    Det står ställt utom allt rimligt tvivel att detta rör sig om ytterligare ett fall av lukrativ skadeståndsjakt, där det nysvabbade golvet erbjudit ett utsökt tillfälle till en extra dusör, generöst tillhandahållen av det globalist- och migrantammande svenska systemet som kontinuerligt flödar till den importerade kriminalitetens fromma.

    Vi kommer med all sannolikhet att erfara en ny vardagsdramatik i innerstadstrafiken, där djärva kompensationsaspiranter slänger sig upp på motorhuvarna, i akt och mening att yrka på ekonomisk ersättning för lyte och lidande, samt annan innovativ försörjningsakrobatik.

    Då det gäller att utnyttja det svenska kriminalparadisets deliciöst uppdukade smörgåsbord, kommer vi att få se spektakulära prov på de specialinviterade pensionsfrälsarnas outsinliga fantasirikedom.
    Andreas.

  3. Världsrekord i dumhet?
    Jag är inte ett dugg förvånad. Idiotin i Sverige sprider sig som en löpeld.
    Var kommer alla dårar ifrån?
    Fär inte så många år sedan, var jag stolt över att vara svensk.
    Numera skäms jag.mest.

  4. Den intagnes offer får förmodligen bara 4.000 kr i ersättning för den råa misshandeln som denne kanske utsatts för.

  5. Anstalten får nog genast dra in de farliga gratis tofflorna och låta fångarna köpa de tofflor de vill för egna pengar.

  6. Vi får hoppas att pengarna går till att betala skadestånd sån fångjäveln dömt till och inte betalat.

  7. Jag blir inte längre förvånad.
    Alternativet hade varit att korta av straffet en vecka.

    Är vårt fosterland framme vid stupet?

    • Han var redan skadad i huvet till 97 %.Så nu är han totalförlamad den jävla skithögen.

Kommentera