Två mörkhyade, långa smala män försökte våldta kvinna i Västerås

INVANDRARVÅLD. En kvinna i 30-årsåldern slogs till marken och attackerades med upprepade slag av två män i Utanbyparken, Västerås under natten mot söndag. När de försökte dra av henne kläderna skrek hon – vilket tros ha fått gärningsmännen att avbryta våldtäktsförsöket.

Nu söker polisen tips och iakttagelser från området. En stor sökinsats har gjorts under natten, men de misstänkta har inte anträffats.

-Pettersson läser om signalementet på VLT.se: ”– Hon är hörd. Vi har ett signalement som vi jobbar vidare med. Det är knapphändigt. Vi har lite andra uppgifter att jobba med också. Det kan vara så att de eventuella gärningsmännen befann sig på en krog i Västerås tidigare på kvällen, säger Per Andersson, vid polisens utredningsjour.”

och hör och häpna, Aftonbladet: ”kvinnan  har uppgett att männen var mörkhyade, långa och smala. Uppskattningsvis är de mellan 18 och 25 år gamla. En av männen ska ha haft en grå huvtröja och den andre mannen ska ha haft en röd keps. Polisen tar gärna emot tips och iakttagelser på telefonnummer 114 14.”

Aftonbladets artikel är skriven av Per Arnsäter. Han började på AB i juni 2017. Vi får hoppas han får arbeta kvar.

5 thoughts on “Två mörkhyade, långa smala män försökte våldta kvinna i Västerås

  1. Dessa spensliga somalier med kroppsform som en sjuårig flicka och obefintlig skäggväxt, hur i helvete kan de ha så höga testosteronnivåer så att de inte kan behärska sig? Eller är det en kombination av IQ på mycket låg nivå och ett behov att skapa sig en egen grupp med avkomma där de får vara alfahanne likt andra primater från Afrika?

  2. ALLMÄN INFORMATION !
    75% av alla som avlidit i AIDS, har Afrika som moderland. ( Wikipedia )
    Risken är ju då rätt stor att människor ifrån Afrika kan ha AIDS.
    Inte att alla ifrån Afrika har det, men risken är betydligt större än för ex. svenskar.
    ”Om” en AIDS smittad person våldtar en person så är risken för AIDS, mycket hög.
    Förvånande att detta är inget som pratas om när barn ( och vuxna ) våldtas och att straffen då ska dömas än hårdare, då personen haft AIDS.
    DETTA SKA TYDLIGEN TYSTAS NER !

    OBS! Alla ifrån Afrika är INTE våldtäktsmän och alla ifrån Afrika har INTE AIDS !

Kommentera