22 thoughts on “Snart i Svenska skolor

  1. Från Wikipedia:

    World Hijab Day är ett årligt evenemang som grundades av Nazma Khan år 2013. Händelsen äger rum den 1 februari varje år i 140 länder världen över. Dess uttalade syfte är att uppmuntra kvinnor i alla religioner och bakgrunder att bära och uppleva hijab .
    Arrangörerna beskriver det som en möjlighet för icke-muslimska kvinnor att uppleva hijab.

    • Mia
      Det är allvarligt att barn med betyg från svenska skolor ofta blir refuserade utomlands , mycket på grund av att svenska skolor i vettiga länder har ett riktigt dåligt rykte. Dessutom att svenska barn uppför sig känt illa !
      Svenskar som tänker emigrera till ett civiliserat land, kontakta skolorna först om ni har barn !

      • Jag kände inte till att svenska skolor skulle ha ett så dåligt rykte. Att disciplinen inte är den bästa i svenska skolor vet jag däremot.
        Men jag har inga planer på att emigrera och mina barn har lämnat skoltiden bakom sig för ganska länge sedan.

      • Mia det var information till dem som eventuellt har möjlighet att flytta från Sverige, jag tänkte inte specifikt på Mia !

      • jag vet fan inte vad du snackar om för svenska barn kommer bra överrens OM föräldrarna inte pratar illa om muslimer och deras tro. Det finns mycket svenska barn som faktiskt umgås med muslimska och troende barn. det du menar alltså, hur jag förstått det så vill du att muslimer ska ändra på sin kultur och/eller att dom ska kastas ut ur Sverige? Om barnen i Sverige känner sig obekväma eller känner någon typ av obehag så tycker jag att svenska barn ska börja lära sig lite om denna tron, så att dom har koll på läget för de muslimska barnen är exakt likadana som svenska barn, alltså tänket, dom kan också bli nervösa och kanske lite ledsna att dom inte ser ut som alla andra barn i Sverige. Sen kan det förstås vara så att svensken känner sig utanför, men det blir bara bättre och bättre med tiden. Jag är inte erfaren men tycker att detta är väldigt viktigt pga för att jag faktiskt är en muslim, jag har inte hijab men det rör mig.

        är också 13 år hahahahaha men döm mig inte.

    • Han som grundade World Hijab Day anser jag vara en tokstolle. Av vilken anledning ska man uppmuntra användadet av hijab till dom som inte har den seden. Är det så fruktansvärt upphetsande att bära detta plagg? Då hade man samtidigt kunnat uppmuntra alla män att ta efter seden i Nya Guinea genom att bära penisfodral.

  2. Lite kul att man gått tillbaka till svartvita foton igen iallafall.
    Annars ser utvecklingen mörk ut.

  3. Det är ju alldeles uppenbart att det inte handlar om vad vi normalt kallar för kultur, vad väst definierar som kultur. Det handlar om hjärntvätt och måste betraktas som något jämförbart med en sjukdom! Hur kan man annars logiskt förklara att hälften av den befolkningen skall gå omkring paketerad på detta sättet och detta på krav från den andra hälften?

  4. Vem kan tro att bilden är från 2000-talet? Men nog är den det. I vissa delar av världen verkar tiden helt ha stannat. Har jobbet i del Mena- länder. På vissa ställen tycks inget ha hänt, sedan Jesus strövade omkring där. Trots detta påstår statsminister Löfven, att folket därifrån blir Sveriges räddare.
    Vilken j-a fjant!

  5. Hur fungerar textilindustrin bakom deras oändliga behov av täckena och varför ser man inte protester från tillverkare?
    Vilka drar kommersiell nytta av all produktion av tygmassor? Är det textilindustrins finns bolag som ligger bakom de regler som garanterar en oändlig och aldrig vikande efterfrågan?

    Är denna ”beklädnadssed” en grund för direkt och indirekt finansiering av moskébyggen?

    Vilka vinner ekonomiskt på deras draperingskultur? Dags att komma ur gardinen?

  6. Så känner jag mig ibland som lilla flickan som håller för ögonen.Väntade på bussen idag ,det var två kvinnor och en grabb på 4 -5 års åldern.Dom var klädda som muslimer,jag vet inte vilket språk dom pratade,det var inte arabiska,turkiska,persiska,jag tror att det någon kurdisk dialekt .Kvinnorna pratade samtidigt lilla grabben skrek.Jag höll för öronen. Då först blev dom tystare.Så är det i nya Sverige, tack svetsarn.Mvh Adolf

    • Tog en promenad i grannområdet igår och tittade lite. Ur ett avskalat hem kom en gapande röst som ekade i både lägenhet och över gården, något tjatter. De behöver inga telefoner som de skriker!

  7. Vad skulle kunna klassa dessa sopsäckar som ”kultur”?
    Är en våldssekt ”kultur”?
    Är det ”kultur” att göra sig helt annonym?
    Är det ”kultur” att ha som mål att invadera ett främmande land?
    Är det ”kultur” att betrakta kvinnor som underlägsna män?
    Är det ”kultur” att anse sig ha rätt att våldta kvinnor?
    Är det ”kultur” att betrakta det land man är gratisgärt i som fiender?
    Är det ”kultur” att vara hjärntvättad?
    Är det ”kultur” att bekräfta en hjärntvätt 5 ggr/dag + fredag?

    D.v.s. är islam någon form av ”kultur”?
    Är islam, i så fall, en avart av begreppet, ”kultur”?
    Hur skulle denna avart av ”kultur” kunna fogas ihop med svensk kultur?

    Alla muslimer är muslimer!

    • Du har väl sett att moskéer / islamska center alltid kallar sig ”kulturcenter”? När denna ”kultur” ersatt allt som är svenskt kallas det för ”mångfald”.

    • Det kallas mångfald på politikerspråk, mångfald och multikultur = islam, dvs i länder som bara tillåter islam råder 100% mångkultur.

Kommentera