Förslag på hårdare tag mot vänsterextremister

VÄNSTEREXTREMISM. Efter upploppen vid G20-mötet Hamburg i helgen vill nu den tyska regeringen att ett europeiskt register upprättas över vänsterextrema personer. Samtidigt säger många att man nu måste göra mer för att stoppa hotet från vänsterextrema grupper:

– De kriminella förstår bara ett språk, en stark stat, det är språket vi nu måste tala, sa kristdemokraten Horst Seehofer i ett uttalande.

 

Från polishåll fnyses det närmast åt politikerna som visar sig överraskade över det som hände i Hamburg:

– Man måste se sanningen i vitögat, att många politiska krafter under flera årtionden inte tagit hotet mot från vänsterextrema grupper på allvar, fräste ordföranden för förbundet för tyska kriminalpoliser Sebastian Fiedler i tyska radion Deutschlandfunk igår.

Enligt den senaste rapporten från den tyska säkerhetspolisen har antalet våldsbenäga tyska vänsterextremister ökat från 7700 2015 till 8500 2016.

-Pettersson ser att Sveriges Radio idag skriver vänsterextremister. Bra så, men ofta skrivs det högerextremister och motdemonstranter eller aktivister.

I Sverige, inte minst bland journalisterna tjatas om Sverigedemokraternas eventuella förflutna men det är väldigt tyst om journalistkårens och 68-vänsterns samarbete och kontakter med den östtyska underrättelsetjänsten Stasi och Sovjetunionens KGB. Det som kommer fram hemligstämplas och läggs långt in i något arkiv.

Sanningen om vänsterjournalisternas kontakter vore inte roligt för dem…

Här en debatt mellan Sverigedemokrater och en vänsterextremist…

10 thoughts on “Förslag på hårdare tag mot vänsterextremister

  1. Tussilago/
    Du har bara ett finare sätt att säga ”dum i huvudet” än jag har 😁

  2. Ett helt underbart klipp! Snubben är ju fullkomligt jävla dum i precis hela huvudet. Vi får väl hoppas att fanskapet är steril, så att han inte kan sprida sina sjuka gener vidare.

    • The proud Swede
      Han är inte dum i huvudet, bara vansinnigt hjärntvättad av msm, skola och godhetsknarkande vänner som tävlar om att uppoffra & utplåna sitt egna ”jag” och samhälle!
      Självskade beteende har nått nya höjder av självförakt!

  3. Liksom i Sverige. Allt måste störta till botten och kraschlanda innan politiker och myndigheter försöker göra något åt saken.
    Men då är det ofta för sent.

  4. Har jag efterlyst länge, detta patrask tror sig ha rätt att
    strunta i lagar och regler som vanliga människor får
    rätta sig efter, sen spelar det ingen roll i vilket land dessa
    finns i, dom beter sig som Svin var dom är.

    (nej förresten Svinen Uppför sig bättre)

  5. Jag tycker att media skulle berätta mer om det vänsterextremister,det är inte speciellt ofta som journalister gör det.

    Vilka är grupperna i Sverige?
    Vilka ingår – hur ser deras kontaktnät ut till fackföreningar – näringslivet ut tex?

    Är det av oförstånd många journalister skriver demonstranter istället för vänsterextremister eller är det ett fullt medvetet val?

  6. Det talas om ett gemensamt EU-register över vänsterextrema. Varför inte, de vänsterextrema registrerar ju själva.

Kommentera