Om brott och straff i Ukraina

INSÄNDARE. Jag läste i en av dom lokala tidningarna i dag (10/7) om ett våldtäktsförsök här i Bila Tserkva, Ukraina. Det är ovanligt att läsa om sådant här så därför väcktes mitt intresse.

Det var en full ukrainare som försökte våldta en 21-årig kvinna på väg hem i går kväll. Boende hörde hennes rop på hjälp och ringde polisen, som inom några minuter var på plats och kunde ta mannen på bar gärning.

Gärningsmannen greps och anklagas enligt del 1 av Art. 153 i Ukrainas. Nu väntar ett fängelsestraff på upp till fem år på honom! Fem år för våldtäktsförsök…!!! Det kanske är därför man så sällan läser om våldtäkter i tidningen i Ukraina.

Vad får man om man våldtar ett barn i Sverige? Tre månader eller lite samhällstjänst?

Thord Johansson

Källa

Bila Tserkva ligger c:a åtta mil söder om Kiev i centrala Ukraina.

4 thoughts on “Om brott och straff i Ukraina

  1. Den svenska samhällsmodellen har omformats till att befrämja promiskuitet och sedeförfall, där man sänker den allmänna moralen genom att vädja till människans lägsta instinkter och normalisera de mest förkastliga lidelserna – något Prideparadernas annuella depravationsdemonstrationer tydligt exponerar.

    Perversioner ges status av globalistiskt ideal, medan traditionella civilisationskriterier som vuxen värdighet, heteronormativa värderingar, omdöme, rättsmedvetenhet, civilkurage, självkänsla och nationell identitet krossas under kulturrelativismens stålskodda marschkängor.
    Det är inte någon slump att rättsstatens normala rutiner satts ur funktion för att ersättas med migrantanpassade flexibilitetsförfaranden, där domar med proportionerliga påföljder i praktiken upphört att tillämpas.

    Våldtäktsutövare massimporteras och ges världens bästa förutsättningar för att utan nämnvärda driftsavbrott fortsätta den kriminella verksamheten – något som tveklöst utgör ett direkt incitament till en legitimering av sexuellt våld, pedofili och andra allmänfarliga avarter.
    Andreas.

  2. Kanske inte det första som man tänker på men i ett land utan kännbara straff som i Sverige, då flyttar de vettiga medborgarna som har möjlighet och kvar stannar invällarna som är kriminella, vilken sorts samhälle blir det?
    Dessutom lockar skit till sig ännu mer skit !

  3. Och här får de vuxna ”ensamkommande” knappast något straff.
    När skall politiker och myndigheter sluta dalta med dessa parasiter?

Kommentera